ورود

View Full Version : سنجش شخصیت شما بعنوان یک برنامه نویس

www2006
جمعه 18 خرداد 1386, 21:56 عصر
اگه 5 دقیقه وقت آزاد دارید ، یه سر به این لینک بزنید :
http://www.doolwind.com/index.php?page=11

someCoder
جمعه 18 خرداد 1386, 22:03 عصر
نتیجه من این شد:

Your programmer personality type is:

DLSC

You're a Doer.
You are very quick at getting tasks done. You believe the outcome is the most important part of a task and the faster you can reach that outcome the better. After all, time is money.

You like coding at a Low level.
You're from the old school of programming and believe that you should have an intimate relationship with the computer. You don't mind juggling registers around and spending hours getting a 5% performance increase in an algorithm.

You work best in a Solo situation.
The best way to program is by yourself. There's no communication problems, you know every part of the code allowing you to write the best programs possible.

You are a Conservative programmer.
The less code you write, the less chance there is of it containing a bug. You write short and to the point code that gets the job done efficiently.

CodeMasterX
شنبه 19 خرداد 1386, 02:14 صبح

PHSB

You're a Planner.
You may be slow, but you'll usually find the best solution. If something's worth doing, it's worth doing right.

You like coding at a High level.
The world is made up of objects and components, you should create your programs in the same way.

The best way to program is by yourself. There's no communication problems, you know every part of the code allowing you to write the best programs possible.

You are a liBeral programmer.
Programming is a complex task and you should use white space and comments as freely as possible to help simplify the task. We're not writing on paper anymore so we can take up as much room as we need.

Mamdos
شنبه 19 خرداد 1386, 02:33 صبح
خیلی به درد بخور نیست. صرفاً در قالب‌های مختلف می‌پرسه شما به برنامه‌نویسی سطح پایین گرایش دارید یا برنامه‌نویسی شئ‌گرا، و بعد آخرش همون رو به خودمون می‌گه.

someCoder
شنبه 19 خرداد 1386, 04:17 صبح
خیلی به درد بخور نیست. صرفاً در قالب‌های مختلف می‌پرسه شما به برنامه‌نویسی سطح پایین گرایش دارید یا برنامه‌نویسی شئ‌گرا، و بعد آخرش همون رو به خودمون می‌گه.تمام تست های شخصیتی همینجورین. جدی نگیرش. برای تفنن بود

CodeMasterX
شنبه 19 خرداد 1386, 04:52 صبح
خیلی به درد بخور نیست. صرفاً در قالب‌های مختلف می‌پرسه شما به برنامه‌نویسی سطح پایین گرایش دارید یا برنامه‌نویسی شئ‌گرا، و بعد آخرش همون رو به خودمون می‌گه.

اگه نتیجه تست شما اینجوری بوده به این معنی هست که شما خودت رو خوب میشناسی و جواب های درستی هم (نسب به خودت) به سوالات دادی.برایا ین باید خوشحال باشی که ؟!

CodeMasterX
شنبه 19 خرداد 1386, 05:00 صبح
این تاپیک رو که دیدم یاد مطلب جالبی افتادم.
چند وقت پیش یه بحثی دیدم تو آمریکا راه افتاده که آیا برنامه نویسان بزرگ وهم گرایی و خیال پردازی انتخابی دارن ؟ یه مقاله از یکی از انجمن های تحقیقاتیشون منتشر شده بود که نوشته یکی از برنامه نویس های بزرگ Sun Systems بود.همین امروز ترجمش کردم و با اضافه کردن چند خطی هم از خود درباره خودم اینجام آپ می کنم.

امیدوارم حداقل 1 دقیقه هم که شده از خوندنش لذت ببرید و جالب باشه.

روز و روزگار بر شما خوش!

Mahmood_M
شنبه 19 خرداد 1386, 07:42 صبح
سلام
مال من این شد :

DLSB

You're a Doer.
You are very quick at getting tasks done. You believe the outcome is the most important part of a task and the faster you can reach that outcome the better. After all, time is money.

You're from the old school of programming and believe that you should have an intimate relationship with the computer. You don't mind juggling registers around and spending hours getting a 5% performance increase in an algorithm.

Programming is a complex task and you should use white space and comments as freely as possible to help simplify the task. We're not writing on paper anymore so we can take up as much room as we need.

موفق باشید ...

sarvestan
یک شنبه 20 خرداد 1386, 16:47 عصر
اینم منم :

PHTC

You're a Planner.
You may be slow, but you'll usually find the best solution. If something's worth doing, it's worth doing right.

The world is made up of objects and components, you should create your programs in the same way.

You work best in a Team.
A good group is better than the sum of it's parts. The only thing better than a genius programmer is a cohesive group of genius programmers.

The less code you write, the less chance there is of it containing a bug. You write short and to the point code that gets the job done efficiently.

greenway
یک شنبه 20 خرداد 1386, 19:27 عصر
با اضافه کردن چند خطی هم از خود درباره خودم اینجام آپ می کنم.
روز و روزگار بر شما خوش!

این مسایلی که مطرح کردید در مورد من هم اتفاق افتاده. من در طول زمان مشکل شخصی ام رو عدم امکان تحمل صدا تشخیص دادم و سعی کردم که باهاش یکجوری کنار بیام. شاید بتونم این طور این تجربه رو خلاصه کنم که به طور ذاتی بعضی از آدمها روی چیزهایی که از ورودی های شنوایی به مغزشون وارد میشه ، انرژی بیشتری مصرف کنند. به عنوان مثال زمانی که 3 تا صدای پشت زمینه در حال کار دارید ، سریعتر از زمانی که در سکوت کار می کنید خسته میشوید. دلیل اصلی اش هم اینه که در آن واحد سعی در جذب کردن هر سه صدا با همدیگه ، مجزا کردن اونها و تحلیل آنها دارید. شاید این موضوع برنامه نویسها رو به سوی جدایی از اجتماع و رفتن به گوشه تنهایی اشون سوق میده ( این فقط یک نظر غیر فنی و غیر کارشناسی است ) ، با افزودن شرایط تحمیلی به ورودی ، من در حال حاضر مشکلات مردم گریزی ام رو کنار گذاشتم ، اما از نظر صوتی زمانی که کار می کنم ، تلویزیون روشنه ، بچه هام دارند جیغ میکشند و بلندگوهای دستگاهم هم در حال پخش MP3 هستند. مشکل دور از اجتماع بودنم هم که در روزهای اول باعث درگیریهای خانوادگی میشد تا حدود 80 درصد رفع شده.

iman_s52
یک شنبه 20 خرداد 1386, 20:23 عصر
جالب بود .
خود منم سروصدا خیلی برام مهمه اگه جای شلوغی باشم بازدهیم کم میشه. خیلی وقتا که جایی گیر میفتم بیشتر بخاطر سر و صدا و عدم تمرکز بیشتر وقتا کارای سختم رو شبا انجام میدم تویه سکوت و تاریکی.
شاید بشه گفت باعث دور شدن از مردم و دور شدن از اجتماع و دوست داشتن تنهایی؟؟

linux
دوشنبه 21 خرداد 1386, 00:34 صبح
هرکاری عوارض خودش را دارد ما از نظر فیزیکی بدنیا آمدیم که بخوریم و بخوابیم و ازدیاد نسل کنیم هر کاری غیر از این ما را در شرایطی قرار می دهد که مغایر با چندین صد هزار سال تکامل ما هست و این ها باعث بروز مشکلات خواهند شد.

اگر برنامه نویسی بصورت تیمی و در محیط کاری باشد و بعد از محیط کاری دست به کامپیوتر نزنید درست می شید!
مشکل خود کامپیوتر هست. چندتا مثال بزنم!
کارگری که چاه می کنه بعد از اینکه کارش تمام شد کلنگش را با خودش نمی بره خونه.
راننده تاکسی کارش که تموم شد ماشین را نمی بره خونه تا تو اتاقش با ماشین کار کنه

CodeMasterX
دوشنبه 21 خرداد 1386, 00:57 صبح
ممنون از همه.
مثل اینکه این بحث سر و صدا و شلوغی برای بیشتری ها یکسان تجربه شده.
در مورد گفته linux هم باید بگم کاملا درسته، ولی این رو هم در نظر داشته باشید که کلا کسیانی که کارشون با کامپیوتر هست، خصوصا برنامه نویس ها یکمی قضیشون فرق می کنه.البته بنده خودم رو مثال می زنم، من تجربه کار گروهی رو هم داشتم و کار خصوصی هم که همیشه هست.من اگه در روز شده حتی 15 دقیقه پای کامپیوتر نشینم دیوونه میشم!

yavari
دوشنبه 21 خرداد 1386, 12:31 عصر
سلام

اینم مال من ! :چشمک:

PLTB

You're a Planner.

You work best in a Team.
A good group is better than the sum of it's parts. The only thing better than a genius programmer is a cohesive group of genius programmers.

www2006
دوشنبه 21 خرداد 1386, 12:39 عصر
گفته بود : احمقهای گوشه گیر
کلمه ی اولش که شخصیت نویسنده ی مطلب رو نشون میده ولی "گوشه گیر" ش ..

اصولا ً تمام گوشه گیری ها و تنهایی ها یکسان نیستند . هستند کسانی که تنهایی را انتخاب میکنند و از آن لذت میبرند و در واقع برای خود یک قلمرو شخصی منحصر بفرد ایجاد میکنند که نه تنها از آن ناراحت نیستند بلکه لذت هم میبرند .. دیگران هم بدلیل اینکه این مسئله را درک نمیکنند ، آن را با سایر موارد تنهایی وگوشه گیری اشتباه گرفته و نتیجه گیری میکنند ..

تجربه شخصی و برخوردهایی که تا الآن با برنامه نویسها و مهندسان مختلف نرم افزار داشته ام قویا ً بهم نشون داده که یک مهندس کامپیوتر ( و برنامه نویس ) ، دارای شخصیتی قوی و روحیه ای پیشرفت طلب است و دلیلش برای همه ما مشخص است : بروز شدن ثانیه ای هر چیزی که فکرش را بکنیم در این حیطه ..

مطلب دیگه این که دیگران از نتایج این (به نظر اونها البته ) گوشه گیری ، بسیار بهره برده اند .. تصور وجود دنیای بدون کامپیوتر و اینترنت نه تنها برای ما ( که کارمون در این زمینه است ) ، بلکه برای کل دنیا غیر قابل تصوره .. از آژانسهای مسافرتی و بانکها گرفته تا دولتها و صنایع نظامی اونها . پس اگر گوشه گیری ای هم و جود داره ، نتیجه اش مفید است برای همه T، که ما ( نوعی ) گردن گرفته ایم ( و البته ازش لذت میبریم) .

پ.ن : فکر نمیکنم بودن در فرومها و مجامع مجازی ولی تخصصی ، ارزش کمتری نسبت به محیط های واقعی داشته باشد .. در محیط های واقعی ، این انگیزه برای یادگیری و یاددهی زیاد گیر نمیاد ...

pegasos
دوشنبه 21 خرداد 1386, 14:41 عصر
این تاپیک رو که دیدم یاد مطلب جالبی افتادم.
چند وقت پیش یه بحثی دیدم تو آمریکا راه افتاده که آیا برنامه نویسان بزرگ وهم گرایی و خیال پردازی انتخابی دارن ؟ یه مقاله از یکی از انجمن های تحقیقاتیشون منتشر شده بود که نوشته یکی از برنامه نویس های بزرگ Sun Systems بود.همین امروز ترجمش کردم و با اضافه کردن چند خطی هم از خود درباره خودم اینجام آپ می کنم.

روز و روزگار بر شما خوش!

با درود.

خوب می دونستم برنامه نویسها [البته حرفه ای به معنای واقعی کلمه ] اخلاق خاص خودشون رو دارن.
ولی باور نمی کردم به این راحتی ها به انسانهایی برخورد کنم که روحیاتشان اینقدر شبیه به خودم باشه.
از اینکه حالات روانی خودتون رو و حداقل من یکی رو اینقدر با صراحت بیان کردید متشکرم.

به امید رهایی.

SalarSoft
دوشنبه 21 خرداد 1386, 17:33 عصر
این مباحث من رو یاد تاپیکی که چند سال پیش تو همین فروم ایجاد کرده بودم میندازه با عنوان
هیچ فکر کردین که معتاد هستین!

البته این تاپیک همراه با بخشش(بخش آزاد) حذف شده ولی مباحثی که در اونجا مطرح شد پیرامون این بود که کار ما, ما را معتاد کرده و (در آن زمان) اگر یک یا دو روز پشت کامپیوتر نمی نشستیم دیوانه میشدیم. (شاید الان چند ساعت)
این مسئله مصداق اعتیاد است.

CodeMasterX
سه شنبه 29 خرداد 1386, 07:46 صبح
والا مقاله ای که من آپ کردم مقاله نبود! یه نوشتی شخصی از یکی از برنامه نویس های Sun بود.من رفتم دنبالش و یه سری از مقالات تحقیقاتی دانشکده پزشکی ماساپوست رو گرفتم که درباره وهم گرایی برنامه نویسان بزرگ (بزرگ اینجا به معنی خوره کامپیوتر هست!) مطالبی نوشته بودن که خیلی جالب بود.تو یه قسمتی از مقاله اومده بود یه سری خصوصیت های اخلاقی افراد رو نوشته بود که با مطالعات اونا حدود 60% برنامه نویس ها رو در بر میگیره :

- صداقت با نفس خودشون
- صداقت در بیان احساسات و عواطف با دیگران
- قاطعیت در تصمیم گیری
- پشتکار و علاقه شدید به پیشرفت
- بلندپروازی
- وهم گرایی (؟!)
و .........

من که خیلی با کار و زندگی خودم حال می کنم D:

yavari
سه شنبه 29 خرداد 1386, 14:56 عصر
والا مقاله ای که من آپ کردم مقاله نبود! یه نوشتی شخصی از یکی از برنامه نویس های Sun بود.من رفتم دنبالش و یه سری از مقالات تحقیقاتی دانشکده پزشکی ماساپوست رو گرفتم که درباره وهم گرایی برنامه نویسان بزرگ (بزرگ اینجا به معنی خوره کامپیوتر هست!) مطالبی نوشته بودن که خیلی جالب بود.تو یه قسمتی از مقاله اومده بود یه سری خصوصیت های اخلاقی افراد رو نوشته بود که با مطالعات اونا حدود 60% برنامه نویس ها رو در بر میگیره :

- صداقت با نفس خودشون
- صداقت در بیان احساسات و عواطف با دیگران
- قاطعیت در تصمیم گیری
- پشتکار و علاقه شدید به پیشرفت
- بلندپروازی
- وهم گرایی (؟!)
و .........

من که خیلی با کار و زندگی خودم حال می کنم D:

سلام

متاسفانه منم اکثر موردا رو دارم !
بعضی وقتا چون احساس میکنم زندگیم و رفتارم با بقیه فرق داره ، یه جورائی هول ورم میداره و حداکثر (خیلی سعی کنم) یه روزی رو بیخیال میشم و راجع به خودم فکر میکنم !
بعد دوباره میشم همونی که بودم ! :متعجب:
این چرخه هر چند ماه یکبار ادامه داره ...

CodeMasterX
چهارشنبه 30 خرداد 1386, 01:25 صبح
ممنون که جوابهای صادقانه ای مینوسیدی.
والا این چرخه برای من روزی یکی دوبار اتفاق میافته!
بعضی وقت ها کنترل اعصاب و افکار در کنار زندگی واقعی خیلی سخت میشه.
این یه جور خدایی کردنه دیگه! D:

ealireza
جمعه 01 تیر 1386, 10:52 صبح
و اما من
واقعا درست گفته ..

DLSC

You're a Doer.

hdv212
جمعه 01 تیر 1386, 19:32 عصر
واسه منم اینه، ولی ای کاش یه جایی ارزش این نتایج رو گفته بود، به عبارتی نمره میداد.

PHSC

You're a Planner.

The less code you write, the less chance there is of it containing a bug. You write short and to the point code that gets the job done efficiently

prencessecho
جمعه 01 تیر 1386, 22:28 عصر
نمیدونم چی بگم !
مثله یه جور انتقاد سازنده می مونه !

PLSC

You're a Planner.

amir_pro
شنبه 02 تیر 1386, 22:24 عصر
PHSB
You're a Planner.You may be slow, but you'll usually find the best solution. If something's worth doing, it's worth doing right.

You like coding at a High level.The world is made up of objects and components, you should create your programs in the same way.

You work best in a Solo situation.The best way to program is by yourself. There's no communication problems, you know every part of the code allowing you to write the best programs possible.

You are a liBeral programmer.Programming is a complex task and you should use white space and comments as freely as possible to help simplify the task. We're not writing on paper anymore so we can take up as much room as we need.