ورود

View Full Version : تغییر در component

hsmt132
سه شنبه 22 خرداد 1386, 08:06 صبح
با سلام

آیا کسی در مورد روش تغییر در component اطلاعی دارد؟ من می خواهم در کامپوننت quantomgrid در قسمت فیلترینگ آن پیغامهای انگلیسی آن را فارسی کنم مثلا بجای Is Equal بنویسد مساوی با.

ممنون

Mohammadi_F
چهارشنبه 23 خرداد 1386, 07:17 صبح
سلام
در پوشه کمپوننت فایلی رو بنام cxFilterConsts پیدا کن و مقادیر انگلیسی داخل فایل رو با توجه به معنی آنها با مقادیر دلخواه جایگزین کن.
موفق باشی.

hsmt132
چهارشنبه 23 خرداد 1386, 09:46 صبح
بسیار ممنون. بعد از اینکار آیا باید دوباره کامپیوننت کامپایل و نصب شود؟

Mohammadi_F
جمعه 25 خرداد 1386, 03:45 صبح
سلام
اگه می خوای در حال طراحی تغییرات اعمال شده نمایش داده بشه یعنی تغییراتی رو که دادی در موقع طراحی هم قابل نمایش هستند، آره باید دوباره نصب کنی و لی اگه فقط در حال اجرا واسط مهمه ،نه لازم نیست.
راستی یه توصیه توی مسیری که اون فایل رو پیدا کردی، بگرد و فایل های با پسوند Pas که توی اسماشون Str یا Const رو دارند پیدا کن و اون فایلها رو تغییر بده تاز ه اگه خیلی حوصله داشتی مثل خود من ، تک تک فایلها Pas کمپوننت رو پیدا کن و با باز کردن فایلهای Dfm مربوط به هر کدوم ، کل فرمهایی که بوسیله این کمپوننت ساخته می شن رو فارسیش کن یعنی علاوه بر caption ها ، محل قرار گیری اجزا رو هم بصورت فارسی مرتب کن. البته اگه خیلی بی کاری ...
موفق باشی

hsmt132
سه شنبه 29 خرداد 1386, 11:17 صبح
:لبخندساده: با سلام و عرض معذرت از سوالات مکرر:

اولا بسیار ممنون از راهنمایی شما. کاری را که گفتید انجام دادم و موفق شدم. ولی اینکه گفتید بدون کامپایل و فقط در زمان اجرا هم می شود، نشد. لطفا در این مورد راهنمایی بیشتری بکنید.
دوم اینکه آیا شما با filterrow هم در این component کار کرده اید؟ به این صورت که با زدن یک کلید یک سطر در بالای grid بریا آن ستون ظاهر شده و هر کلیدی که زده شود برآن اساس آن ستون را فیلتر می کند.
سوم : می خواهم برنامه ای در دلفی بنویسم که بتوان با آن به سایر کاربران آن برنامه پیغام فرستاد و درضمن این پیغامها در دیتابیس بعنوان آرشیو ذخیره شود. کاری که می کنم این است که یک تایمر روی فرم می گذارم تا مثلا هر چند ثانیه یکبار جدول را refresh کند و درصورت موجود بودن پیغام آن را نمایش دهد. ولی اشکال اینکار کند شدن برنامه است. آیا راه دیگری به نظر شما می رسد؟ آیا با trigger های sql کار کرده اید؟ لطفا راهنمایی کنید.
چهارم: آیا با MDIFORM کار کرده اید؟ آیا راه بهتری هم وجود دارد؟ لطفا راهنمایی کنید.

بسیار شرمنده از سوالات زیاد من.:خجالت:
متشکرم - حمید

Mohammadi_F
چهارشنبه 30 خرداد 1386, 06:02 صبح
برای اینکه تغییرات در زمان اجرا هم ظاهر بشه باید اول از بخش Install Package کمپوننت را حذف کنی و دوباره نصب کنی.
بله با این بخش هم کار کردم ولی سوالت رو ننوشتی!
منظورتون رو از فرستادن پیغام متوجه نشدم، اگه امکان داره بیشتر توضیح بدید که می خواید چیکار کنید. آره با trigger ها هم کار کردم.
راه بهتر برای چی وجود داره؟ منظورتون ادامه سوال سومه ؟
معذرت می خوام که منظورتون رو متوجه نشدم.

hsmt132
چهارشنبه 30 خرداد 1386, 10:29 صبح
با سلام و عرض معذرت:

درصورت امکان روش استفاده از FilterRow را برای من بنویبسید. من هرچی گشتم چنین چیزی پیدا نکردم. از کجا باید پیداش کنم؟
- یک برنامه تحت شبکه می خوام بنویسم که یکسری user دارد و user های برنامه بتونن به هم پیغام بفرستن. درضمن این پیغامها باید در یک جدول ذخیره شود. همچنین می خواهم برنامه بتواند بطور اتوماتیک لیست کاربران online و offline سیستم را هم تشخیص دهد و هنگام فرستادن پیغام بتوان فهمید که چه کسانی درحال کار با نرم افزار هستند. به نظر شما از چه راهی استفاده کنم بهتر است؟
درضمن اگه ممکنه روش استفاده از trigger رو هم برای من بطور مختصر توضیح بدید. آیا از trigger می توانم برا یانجام کار قبلی (فرستادن پیغام) استفاده کنم؟
بسیار ممنون

Mohammadi_F
جمعه 01 تیر 1386, 07:11 صبح
روش استفادش رو که خودت چند تاپیک بالاتر نوشتی! فقط برا یادآوری باید اول filterrow رو فعال کنی بعد هم بر اساس اینکه با چه ستونی می خوای فیلتر کنی ، از ستون نظیر در filterrow استفاده کنی. همین ، روش خاصی نداره .مگه اینکه بخوای با کد اینکارو بکنی.
در مورد سوال دومت یه سرچ کن ، قبلا من چند تا تاپیک در این زمینه دیدم که اساتید سایت هم نظر داده بودند. و اگه نظر منو بخوای در مورد بانکهای Access و SQLServer2000 راهی جز چک کردن زمانی بانک نداری ولی مثل اینکه SQLServer2005 قابلیت اطلاع رسانی به userها رو داره ولی من خودم امتحان نکردم.
trigger ها کدهایی هستند که بسیار سریع اجرا می شن و بر سه قسمن ایجاد ، ویرایش و حذف که با توجه به نوع trigger قبل و یا بعد از این اعمال اجرا می شن. مثلا شما اگه یک trigger قبل از عمل ایجاد برای جدولی نوشته باشید، به محض اینکه برنامه ای بخواد عمل درج رو در جدول انجام بده ، بجای عمل درج، دستورات trigger انجام میشه. و بقیه هم به همین ترتیب.
موفق باشی.

hsmt132
شنبه 02 تیر 1386, 08:16 صبح
با سلام.

در مورد filterrow باید بگم من نمی دونم اونو باید از کجا فعال کنم تا ازش استفاده کنم. من هرچی گشتم چنین چیزی پیدا نکردم.
سوال دیگه اینکه آیا می تونم از trigger برای ارسال پیغام استفاده کنم؟ به این صورت که یک جدول برای پیغامها درنظر بگیرم و همین که توی جدول post شد trigger فعال بشه و پیغام رو به گیرنده برسونه؟
سوال بعدی در موردکار با MDIFORM است که با استفاده از این سیستم Object های فرم parent(شامل تمامی Button. Edit Box, List, ...) روی فرم child ظاهر می گردند درصورتی که من می خوام فرم child روی فرم parent باز شود و Object های آن send to back نشود لطفا راهنمایی کنید.

با تشکر

hsmt132
چهارشنبه 13 تیر 1386, 08:25 صبح
با سلام
منتظر جواب بقیه سؤالاتم هستم