PDA

View Full Version : GridView



tonato
سه شنبه 22 خرداد 1386, 11:38 صبح
سلام
کسی کنترل GridView خاصی نمیشناسه که واسه Winapp باشه و البته واسه .NET وبشه توی Header اون کنترل انداخت.
مرسی

kiani.mehdi
سه شنبه 22 خرداد 1386, 11:45 صبح
سلام
کسی کنترل GridView خاصی نمیشناسه که واسه Winapp باشه و البته واسه .NET .
مرسی

خود دات نت داره dtatGridView




وبشه توی Header اون کنترل انداخت



منظورت را نفهمیدم بیشتر توضیح بده ، کنتر انداختن توی هدر یک گرید ممکن به چه دردی بخوره ؟ اگه برای کارهایی مثل جستجو کردن مثلا میخوای یه textBox بذاری که بر اساس متن تکست باکس تو گرید جستجو کنه ،بهتره که یه کامپوننت بنویسی (خیلی هم سادست) و از اون توی برنامه هات و هر فرمی که میخوای استفاده کنی

امیدوارم که منظورت را درست متوجه شده باشم
موفق باشید
مهدی کیانی

Mrs.Net
سه شنبه 22 خرداد 1386, 11:46 صبح
وبشه توی Header اون کنترل انداخت
منظورت چیه؟

tonato
سه شنبه 22 خرداد 1386, 12:11 عصر
بابا منظورم اینه که, مثلا در Header بخوام داشته باشم :


مختصات
---------
x|y|z

یعنی همه کلمات بالا در Header قرار بگیره
مثلا بشه 7 تا Lable گذاشت که 4 تاش کلمه و عدد باشه و 3 تای دیگش, خط باشه تا شکل بالا در بیاد.

ARA
سه شنبه 22 خرداد 1386, 18:14 عصر
یک user control درست کن اونوقت هر چند تا کنترل خواستی بهش اضافه کن

tonato
چهارشنبه 23 خرداد 1386, 11:46 صبح
از لطفتون ممنون ولی با UserControl یعنی چی؟ من میخوام Header مربوط به Grid این شکل رو پیدا کنه.usercontrol به چه دردم میخوره؟

kiani.mehdi
چهارشنبه 23 خرداد 1386, 21:26 عصر
فکر کنم یه همچین چیزی می خوای نه؟
البته روش خوبی نیست ولی احنمالا کارت را را میندازه
خواستی ایمیل بزن تا نمونه برنامه را برات بفرستم

موفق باشید
مهدی کیانی

tonato
شنبه 26 خرداد 1386, 12:05 عصر
uni ke shoma goftin ke rahate,male man kheili sakhttare

kiani.mehdi
شنبه 26 خرداد 1386, 12:32 عصر
uni ke shoma goftin ke rahate,male man kheili sakhttare
به به چه عجب بعداز 1 ماه از فرستادن سوال اومدین جواب بگیرین
یعنی چی که سخت تره ؟
یعنی اون متنی که شما بالا نوشتین توش باشه؟
یعنی این

مختصات
---------
x|y|z

؟

اگه منظورتون اینه که باید بگم فرقی نداره یه نگاه به عکس زیر بنداز

با این روش هر متنی که شمت بخواین میتونین بذارین و لی تاکید میکنم که به هیچ وجه روش استاندارد و خوبی نیست
اما میشه یه کنترل خوب نوشت ، باید وقت بذارید

روش کار اینه که اول خاصیت auto size مربوط به هدر را بر میداری یعنی false می کنی
بعد سایز اونو یعنی ارتفاعش را زیاد میکنی
بعد یه label خوشکل با back ground ای که transparent شده میندازی روش و متنی که میخوای را روی اون مینویسی
البته این روش که باز هم تاکید میکنم خوب نیست یه سری مشکلاتی موقع design برات پیش میاره
و اگه فرمت ویا گرید در حالت ران تایم تغییر سایز و مکان بده باز هم مشکلاتی برات پیش میاد
موفق باشید
مهدی کیانی

Keramatifar
شنبه 26 خرداد 1386, 14:02 عصر
از کامپوننتهای RAD استفاده کن