PDA

View Full Version : فاکس پرو و ارتباط سخت افزاری

وصال1386
سه شنبه 22 خرداد 1386, 18:01 عصر
من میخوام 3 عدد LED رو از طریق پورت روشن و خاموش یا بهتر بگم کنترل کنم. حالا با مدار باشه یابدون مدار .
از اساتیدی که تجربه ای دارند خواهش میکنم راهنمایی کنند.

farhad_shiri_ex
سه شنبه 22 خرداد 1386, 19:17 عصر
من میخوام 3 عدد LED رو از طریق پورت روشن و خاموش یا بهتر بگم کنترل کنم. حالا با مدار باشه یابدون مدار .
از اساتیدی که تجربه ای دارند خواهش میکنم راهنمایی کنند.

جالبه دوست عزیز این کار رو می خواهید با VFOX انجام دهید اگر اینطور است باید بگم اولا VFOX یک زبان HIGH LEVEL میباشد ودیگر اینکه یک محیط DBASE می باشد و اصلا روالهای کنترل HARDWARE را پشتیبانی نمی کند البته در شرایطی خاص با برخی سخت افزارها مثل WEBCAM,DIGI CAM,MODEM,... که البته آنهم با کامپوننتهای C قابل استفاده هستند.

و در مورد کار شما باید بگوییم شما باید ابتد مدار مورد نظرتان را بر روی PCBهای آماده طراحی نمایید یعنی الگوریتم کارتان را مشخص نمایید و بعد در مرحله بعد با استفاده از برنامه نویسی به زبان C در برنامه ای به نام CODE VISION AVR اطلاعات مورد نظرتان را برروی MICRO CONTOROLER تان PROGRAM نمایید. البته اگر در مدارتان از چیپی استفاده می کنید باید از این روش استفاده نمایید. یعنی شما برای روشن کردن و خاموش کردن یک LED باید در مبنای دو کد نویسی نمایید. یعنی صفر خاموش و یک روشن اگر مسلط به زبان C باشد.به راحتی می توانید این کار را انجام دهید .ودر مرحله آخر بعد از طراحی اولیه باید PCB بورد مورد نظرتان را طراحی نمایید البته اگر توضیحات خیلی کلی است باید بگوییم که خوب این بحث خیلی سنگین است . و گرایش تحصیلی شما باید الکتروتکنیک باشد تا مفاهیم را درک نمایید .
و دیگر مطلب این که شما برای طراحی حتی روشن کردن یک LED کوچک نیز باید تمامی مراحل ذکر شده را طی نمایید.
اگر رفع اشکال نشد بیان کنید!

وصال1386
سه شنبه 22 خرداد 1386, 22:06 عصر
با تشکر از توضیحاتتون . همانطور که گفتم من با استفاده از کامپیوتر میخوام این کارو انجام
بدم یعنی استفاده از میکروپروسسور و قابلیتهای I/O بجای میکرو کنترلر . من قبلا با خانواده
میکرو کنترلر 8051 کار کردم ولی در هدفی که دارم میکرو کنترلر بدردم نمیخوره و باید از برنامه ای که با فاکس کارکردم دستگاهی رو کنترلر کنه .و منظورم از مدار صرفا مداری جهت کنترل جریان و عدم آسیب به سیستم است نه میکروکنترلر و مداراتش.
در ضمن دوست من برنامه نویسی میکرو کنترلر چندان هم که فکر میکنید سخت نیست.کمی
دانستن اسمبلی برای یک همچین کارهایی کفایت میکنه . البته تا اونجایی که خبردارم AVR رو حتی با بیسیک هم
میشه برنامه نویسی کرد و با bascome کمپایل .
اساتید منتظر استفاده از تجربیات شما هستم.
آیا کامپوننتی برای استفاده از پورت استاندارد RS232 سراغ دارید؟ البته تو ویژوال .

kia1349
چهارشنبه 23 خرداد 1386, 07:04 صبح
جالبه.اگر نتیجه ای گرفتید همینجا عنوان کنید.باید تجربه خوبی باشه

farhad_shiri_ex
چهارشنبه 23 خرداد 1386, 12:55 عصر
با تشکر از توضیحاتتون . همانطور که گفتم من با استفاده از کامپیوتر میخوام این کارو انجام
بدم یعنی استفاده از میکروپروسسور و قابلیتهای I/O بجای میکرو کنترلر . من قبلا با خانواده
میکرو کنترلر 8051 کار کردم ولی در هدفی که دارم میکرو کنترلر بدردم نمیخوره و باید از برنامه ای که با فاکس کارکردم دستگاهی رو کنترلر کنه .و منظورم از مدار صرفا مداری جهت کنترل جریان و عدم آسیب به سیستم است نه میکروکنترلر و مداراتش.
در ضمن دوست من برنامه نویسی میکرو کنترلر چندان هم که فکر میکنید سخت نیست.کمی
دانستن اسمبلی برای یک همچین کارهایی کفایت میکنه . البته تا اونجایی که خبردارم AVR رو حتی با بیسیک هم
میشه برنامه نویسی کرد و با bascome کمپایل .
اساتید منتظر استفاده از تجربیات شما هستم.
آیا کامپوننتی برای استفاده از پورت استاندارد RS232 سراغ دارید؟ البته تو ویژوال .

دوست عزیز!
اولا جالبه با کمی اسمبلی دانستن میشه با میکرو کنترلر کار کرد . خوب شاید برای شما راحت است اما ببینم مثلا شما با همان یک کم اسمبلی می توانید اعداد ویا حروف فارسی را بر روی یک LCD نمایش دهید البته دوست عزیز قسط من جسارت به صاحت شما نیست بلکه می خواهم بگوییم که کار راحتی هم که شما میگویید نیست . بگذریم .. و بعد اینکه من روش کار را توضیح دادام نگفت حتما میسر شدنی است پس بهتر است سوال خود را شفاف تر بیان نمایید.
در مورد سوال شما باید بگوییم که برای استفاده از Com PORT با رابط RS232 در محیط ویژوال فاکس پرو شما می توانید از کامپوننت Com Port Controller(msComm.ocx) Win32 استفاده نمایید تمامی توابع دسترسی به COM PORT در این کامپوننتها می باشد.

علی اکبر
چهارشنبه 23 خرداد 1386, 17:04 عصر
من هم خیلی دنبالش گشتم اما درنهایت مجبورشدم دردلفی (به پیشنهاد استادم اقای حیدرکیا)یک ocx طراحی وبعد درفاکس پرو استفاده کنم که البته هنوز مشکلاتی دارم که حل نشده !!

وصال1386
چهارشنبه 23 خرداد 1386, 19:12 عصر
دوست من همانطور که در بالا ذکر کردم من نگفتم که برای کار با میکرکنترلر دانستن کمی اسمبلی کافیست بلکه عرض کردم برای کاربریهایی مانند کنترل 3 عدد LED با کمی آشنایی به اسمبلی میتوان این کار را انجام داد . وگرنه برای کاربریهای پیشرفته تر تسلط کامل به اسمبلی شرط اول است . در مورد LCD هم در حالت نمایش لاتین دانستن آدرس مکان و
دستیابی به آنهاست که بسته به اندازه LCD متفاوت است و از لحاظ برنامه نویسی با دانستن موارد فوق و ثباتها و وقفه ها و... ساده است ولی در مورد کارکترهای فارسی من اطلاعی ندارم . امیدوارم راضی شده باشید .
از اساتید هم بخاطر کشیده شدن بحث به میکرو کنترلر که جایگاهی در این مباحث نداره
عذرخواهی میکنم .
همچنان منتظر راهنمایی اساتید بزرگوار هستم .
جناب علی اکبر میشه در مورد این OCX که فرمودید بیشتر توضیح بدید تا از تجربیاتتون استفاده کنیم.

وصال1386
پنج شنبه 24 خرداد 1386, 10:29 صبح
اساتید همچنان منتظریم . خبری نیست ؟!

ali51prog
شنبه 26 خرداد 1386, 08:14 صبح
شاید مطالعه کتاب PC Interface برای کارتون مفید باشه. برای من هم جالبه اگر بشه

ali51prog
یک شنبه 27 خرداد 1386, 09:06 صبح
اگر به نتیجه ای رسیدید ما رو هم بی نصیب نذارید

علی اکبر
یک شنبه 27 خرداد 1386, 13:33 عصر
فقط کافیه در دلفی از دستورات اسمبلی مانند mov و... استفاده کنید وبعد به اکتیوایکس تبدیلش کنید

وصال1386
دوشنبه 28 خرداد 1386, 11:26 صبح
اساتید این سکوت معنیش چیه . کسی علاقه ای نداره .
دارم یه کارایی انجام میدم 20% پیشرفت

ali51prog
سه شنبه 29 خرداد 1386, 08:42 صبح
من شخصا بسیار علاقه مندم ولی متاسفانه علمشو ندارم.

وصال1386
سه شنبه 29 خرداد 1386, 17:19 عصر
از اینکه با سکوتتون کمک میکنید متشکرم !!!

ali51prog
سه شنبه 05 تیر 1386, 12:58 عصر
تا اونجایی که من جستجو کردم اکثر این کارها با پورت پارالل انجام میشه . مثالهایی هم با VB دیدم.

وصال1386
یک شنبه 10 تیر 1386, 18:29 عصر
25% پیشرفت
فعلا چشمم به جمال روشن شدن LEDها روشن شده اما کلی!!
هر 3 led با هم روشن میشن و دارم رو کنترلش کار میکنم .
همچنان از کمک اساتید خوشحال خواهم شد.
درضمن از پورت پارالل استفاده کردم