PDA

View Full Version : مشخصات ویندوی جاری

abbas.net
جمعه 25 خرداد 1386, 15:30 عصر
با سلام خدمت دوستان
می خواستم بدونم آیا در vfp کدی هست تا با او مختصات ویندوی جاری رو (top,left,width,hight) و window name رو بگه.:گیج:

mehran_337
شنبه 26 خرداد 1386, 07:47 صبح
thisform.top
thisform.width
thisform.left
اما فکر نمی کنم سوال شما این باشه اگه میشه بیشتر توضیح دهید

binyaz2003
شنبه 26 خرداد 1386, 08:28 صبح
اگر پنجره های شما در _screen نمایش داده بشوند _screen.activeform و اگر در یک پنجره toplevel نیز thisform.activeform پنجره فعال رو به شما میدهد.

rezaTavak
شنبه 26 خرداد 1386, 08:38 صبح
THISFORM.Left,Right,Top ,...

مگه نمیشه؟

abbas.net
یک شنبه 27 خرداد 1386, 00:02 صبح
نه نه معذرت می خوام اصلا منظورم این نبود.
من برنامه خودم رو فرض میکنم نوشتم.واون رو اجرا می کنم.یک فرم هست که پنج تا text box داره چهار تاشون مختصات ویندوی جاری و یکی نام ویندو را نشان میده.حالا می رم internet explorer رو باز میکنم.خوب پنجره اون با یک مختصات در صفحه ویندوز باز میشه حالا میخوام توی این برنامه من اولا مختصات چهار نقطه پنجره internet explorer رو در screan نمایش بده و دوما می خوام نام ویندوی internet explore رو برام بگه .لازم به ذکر است که این ویندو اصلا یک فرم vfp نیست .بلکه یک فرم ویندوز است.باز هم معذرت میخوام.:متفکر:

mehran_337
یک شنبه 27 خرداد 1386, 07:51 صبح
می شه بگی هدف از این کار چیه؟

rezaTavak
یک شنبه 27 خرداد 1386, 08:23 صبح
hwnd یعنی Window Handler کدی است که هر پنجره در ویندوز دارد. با داشتن این کد و توابع ویندوز GetWindow و خواندن Message های ویندوی مذکور هر کاری قابل انجام است البته به شرطی که hwnd را داشته باشید.

تفاوت اساسی نسخه تحت داس و ویندوز هم اینه که می تونید از توابع ویندوز استفاده کنید. یعنی توابع داخل dll های ویندوز را صدا بزنید.

ایتدا بدست آوردن hwnd
http://www.news2news.com/vfp/?article=1
تکه کد اول. که به جای Calculator عنوان بالای پنجره میاد مثلا اگر در صفحه goolge باشید : Google - Microsoft Internet Explorer (دقت کنید در هر سایت این عنوان عوض میشه!)
بعد هم با GetWindowPos موقعیت را بدست می آورید.

اما بهتره که از توی فاکس internet explorer اجرا بشه:

oBrowser=CREATEOBJECT("internetexplorer.application")
oBrowser.navigate("C:\")

حالا oBrowser مثل یک Object ذر دست شماست

binyaz2003
یک شنبه 27 خرداد 1386, 11:35 صبح
در قسمت دانلود سایت universalthread.com عبارت vfp_wintracker رو جستجو کنید.همونی هست که شما میخواهید.مشخصات هر پنجره ای را که نشانگر موس روی اون قرار میگیرد را نشان میدهد.

abbas.net
دوشنبه 28 خرداد 1386, 17:04 عصر
جناب آقای رضا تاوک
دیدی بعضی ها توی همین سایت یک سری کد می نویسن و بعضی های دیگه که اون کد رو میخونن فکر میکنن از vfp هیچ چیز نمیدونن.برای من هم همین حالت پیش اومده.آقا رضا یک سری کد میخوام که یک سایت خاص رو توی ie باز کنه و مشخصات اون رو بده . creatobject فکر می کنم خیلی عالیه از همون استفاده کن. ممنونم.:متفکر:

rezaTavak
سه شنبه 29 خرداد 1386, 08:08 صبح
منظور از مشخصات چیه؟

(البته من ۴ روز نیستم)

abbas.net
دوشنبه 04 تیر 1386, 12:57 عصر
منظورم :top,left,height,width,window name است.