PDA

View Full Version : کریستیال ریپورت



essa_61
یک شنبه 27 خرداد 1386, 17:25 عصر
سلام
میشه از یک تیبل گزارش گرفت و همه چیزش رو با کد نوشت یعنی به این صورت که با کد یک تیبل رو فیلتر کنیم اون وقت اون رو به کریستیال داد
اگه کسی زحمت بکشه یه مثال بزنه ممنون میشم

once4ever
یک شنبه 27 خرداد 1386, 19:32 عصر
میتونی تنها با کدنویسی توی محیط کریستال ریپورت از یک یا چندتا جدول یک گزارش کامل با فیلتر کردن و محاسبات انجام بدی.
اما اولین کار اینه که تو انجمن کریستال ریپورت سوالتو مطرح کنی ;)

**pooneh**
شنبه 02 تیر 1386, 17:55 عصر
سلام
من نمیدونم برای کار کردن با نرم افزار کریستال ریپورت از کجا شروع کنم؟آخه من تازه کارم و از طرفی هم باید این نرم افزار را بلد باشم.
اگه میشه منو راهنمایی کنید و اگر pdf در این زمینه میدونید واسم معرفی کنید.
ضمنا این نرم افزار را باید از کجا تهیه اش کنم؟؟؟
ممنون از همه دوستانی که منو راهنمایی کنند.

kiani.mehdi
شنبه 02 تیر 1386, 19:55 عصر
سلام
من نمیدونم برای کار کردن با نرم افزار کریستال ریپورت از کجا شروع کنم؟آخه من تازه کارم و از طرفی هم باید این نرم افزار را بلد باشم.
اگه میشه منو راهنمایی کنید و اگر pdf در این زمینه میدونید واسم معرفی کنید.
ضمنا این نرم افزار را باید از کجا تهیه اش کنم؟؟؟
ممنون از همه دوستانی که منو راهنمایی کنند.

محیط خود دات نت شامل محیط کریستال ریپورت هم هست
اما میتونی این نرم افزار را روی سی دی هایی که موجوده با همین نام هم تهیه کنی
بهتر هم هست که سوالاتت را در مورد کریستال ریپورت دد بخش کریستال ریپورت بنویسی به 2 دلیل
1 قوانین سایت
2 برای اینکه بهتر جواب سوالاتت را بگیری
موفق باشید
مهدی کیانی

omid_Ahmadi
شنبه 02 تیر 1386, 19:59 عصر
@**pooneh**:
دوست عزیز،
به سایت برنامه نویس خوش آمدید.
لطاً قبل از پرسیدن سوال جستجو کنید که قبلاً پرسیده نشده باشه، و در این صورت در قسمت مربوطه سوالتون رو بپرسید.
توی این سایت قسمت مربوط به کریستال ریپورت وجود داره که می تونید به اندازه کافی اطلاعات کسب کنید.
موفق باشید

essa_61
یک شنبه 03 تیر 1386, 15:23 عصر
http://barnamenevis.org/forum/attachment.php?attachmentid=7606&d=1175105328
اینو بخون کمکت می کنه

**pooneh**
دوشنبه 04 تیر 1386, 14:32 عصر
با سلام
ممنون از راهنمایی دوستان

essa_61
دوشنبه 04 تیر 1386, 14:58 عصر
دوست عزیز قابلی نداره لطفا دکمه تشکر رو بزن ضمنا اگه مشکلی داری من یه مثال ساده نوشتم اگه خواستی واسط می زارم

**pooneh**
دوشنبه 04 تیر 1386, 17:11 عصر
سلام
من اگر بخواهم محیط نرم افزاری کریستال ریپورت را جدای از visula studio داشته باشم،باید از کجا تهیه کنم؟