ورود

View Full Version : JFileChooser

smrt_pgmer
یک شنبه 27 خرداد 1386, 20:09 عصر
سلام
من از
JFileChooser().ShowSaveDialog
استفاده کردم ولی فایل منو باز نمی کنه اگر لطف کنید این کد رو ببینید و اشکالش رو بهم بگید، ممنون میشم

;() jFileChooser2=new javax.swing.JFileChooser
;() String path=new String
}try
; (int retval = new JFileChooser().showSaveDialog(this
if (retval == JFileChooser.APPROVE_OPTION){ path=this.jFileChooser2.getSelectedFile().getPath
; (New=new FileOutputStream(path
{
catch (FileNotFoundException x
}
{;x.printStackTrace

pooyanm
دوشنبه 28 خرداد 1386, 03:22 صبح
به نظر می رسه کد خودت رو نذاشتی! چون این کد کمپایل هم نخواهد شد برای نمونه getPath یک روش (method) هست و باید به شکل ()getPath نوشته بشه. و همینطور ()printStackTrace

smrt_pgmer
جمعه 01 تیر 1386, 12:27 عصر
این که من برای متد () نگذاشنم برای این نیست که کد خودم نیست، واسه اینه که من همین چند خط هم پدرم در اومد تا فونتش رو واسه اینجا درست کنم.بعد از copy/paste کردنِ کدم تو اینجا این مشکل به وجود اومد که نتونستم کاملا مرتبش کنم.
فکر هم می کردم "()" بعد از متد همون قدر که برای من واضحه برای دیگران هم همینطوره و نیازی به توضیح نیست
به هر حال من هنوز منتظر جوابتون هستم
ممنون.

pooyanm
جمعه 01 تیر 1386, 16:44 عصر
سلام
دلیل پاسخ ندادنم این نبود که منظورم این باشه که شما کدی را گذاشتی که کسی دیگه نوشته! دلیل پاسخ ندادن این بود که به نظر می رسه این کد بیشتر از دو پرانتز برای بازکردن فایل نیاز داره بگذریم که روش کار شما بیشتر به ذخیره فایل شبیهه چون باز کردن فایل با FileInputStream انجام می شه. خواندن فایل (صرفنظر از نوع) حداقل چند خط کد لازم داره و ذخیره اون هم به همین ترتیب. حالا من از کجا بدونم شما چه مقدار از کد را فراموش کردی بذاری فقط پرانتزها یا 70% باقیمانده! این همه ابهامات در خود سوال هست چه جوابی انتظار داری یعنی من بیام در چند صفحه همه ابهامات و حالتهای خاص را در جوابم لحاظ کنم! فکر نمی کنم هیچ کسی این اندازه وقت برای یک تاپیک بذاره.
در هر حال من یک نمونه از خواندن و نوشتن در فایل برات می ذارم امیدوارم که مشکلت برطرف بشه. در ضمن برای ارسال کدها همه کدت را انتخاب کن و از بالای ویرایشگر گزینه CODE را بزن.

http://www.jchq.net/certkey/1105_12certkey.htm

و بیشتر!
http://www.google.com/search?num=100&hl=en&lr=&as_qdr=all&q=java+read+write+text+file+sample+OR+example+File OutputStream+FileInputStream&btnG=Search

موفق باشی