PDA

View Full Version : کمک در باره ی یک پروِِژه ی خیلی بزرگ و دعوت به همکاری

Spentman
دوشنبه 28 خرداد 1386, 02:37 صبح
سلام و خسته نباشید
دوستان من یک پروژه ی خیلی بزرگ گرفتم و یک سوال دارم ٰ قبل از اینکه سوالمو بپرسم یه مقدار در مورد پروژه براتون میگم .
یک سایتی باید درست شه که کاربر فقط بتونه از اطلاعات استفاده کنه و قابل کپی نباشه ، یک نقشه داریم مثل نقشه ی ایران که کاربر وقتی روی شهر ها کلیک میکنه باید بره داخل اون استان و اطلاعات مورد نظرشو بدست بیاره ، این سایت باید هوش مصنوعی داشته باشه طوری که با توجه به درخواست های کاربر یک جواب پیشنهادی بهش بده ، و ...
حالا با توجه به صحبت های بنده این صفحه باید با چی نوشته بشه ؟ PHP asp OR Asp.net
از چه بانک اطلاعاتی باید استفاده کرد ؟
قسمت طراحی کشور و استانها با چی باید طراحی شه ؟ Flash یا ؟
به نظر شما بابت این پروژه چند برنامه نویس باید استخدام کرد ؟
مزد این برنامه نویس ها چجوریه ؟
اگه این پروژه رو می دادن به شما شما چقدر میگرفتید ؟ ( با توجه که این پروژه در رابطه با کل ایران هست و در رابطه با هر استان یه چیزی حدود 1000 تا 2000 صفحه اطلاعات هست که باید در سایت گنجانده شه )
ممنون فقط جوب رو کامل بدید :بوس:

reza.palang
دوشنبه 28 خرداد 1386, 10:22 صبح
در مورد PHP یا ASP یا ASP.Net اینو میدونم که asp رو بی خیال شی بهتره.
برای طراحی کشور و استانها اگر حجم صفحات مهم نیست و کیفیت بالای رو میخوای flash. اگر حجم صفحات و سرعت لود مهم هست خب jpg و gif. اما پیشنهاد من یه روش ترکیبی هست.
در این مورد میتونی از google earth ایده بگیری.
(برای گرافیک سایت میتونم کمک کنم)

azmoodeh
دوشنبه 28 خرداد 1386, 11:35 صبح
بهترین تکنولوژی ASP.Net هست. چون شما می تونید کاملا ساخت یافته با موضوع برخورد کنید و همچنین الگوریتم های پیچیده ای رو پیاده سازی کنید و برای یک سایتی با این اندازه به راحتی تکنولوژی آژاکس رو پیاده کنید(چیزی شبیه GoogleEarth) و همچنین ساختارهایی برای پردازش تصویر و هوش مصنوعی به صورت آماده برای اون تولید شده که میتونید از اینترنت دانلود کنید.از طرفی میتونید به راحتی با پایگاه اطلاعاتی SQL SERVER کار کنید که از بین سه پیشنهاد Oracle,MySql,SQL SERVER فکر می کنم برای کار شما بهترین باشه و حتی در نسخه 2005 شما می تونید الگوریتم های منطق فازی رو به راحتی پیاده سازی کنید ( که در سیستم های decision making خیلی میتونه راهگشا باشه ) و ......

با توجه به چیزی که گفتید بهترین تکنولوژی از نظر من این هست
در مورد حجم صفحات هم که فرمودید به نظرم بهترین راه حل ایجاد (یا ارتقا یک نسخه موجود)یک CMS مخصوص کارخودتون هست که همه موارد رو بتونه پوشش بده.

به نظرم در مورد قیمت و نفرات هم بحث بدون دونستن آنالیز دقیق پروژه صحبت پیشاپیش کردن کم خردی باشه.

موفق باشید

Spentman
دوشنبه 28 خرداد 1386, 19:16 عصر
به نظرم در مورد قیمت و نفرات هم بحث بدون دونستن آنالیز دقیق پروژه صحبت پیشاپیش کردن کم خردی باشه.

عزیز جان اگه این پروژه رو به شما بدن ( با توجه به صحبت هایی که در پایین ذکر شده ) شما این پروژه رو با چه هزینه ایی انجام میدید .
1 - سایت غیر قابل کپی باشه .
2 – کل کشور ایران به همراه استانها و مناطق دیدنی باید به صورت عکس یا فلش باشه
3 – در رابطه با استان یه چیزی حدود 1000 صفحه اطلاعات وجود داره که باید در بانک اطلاعاتی گنجانده شه
4 – سایت هوش مصنوعی داشته باشه
به طور خلاصه بگم یه چیزی مثله Google Earth با این تفاوت که اگر مثلا روی استان گیلان کلیک کنی اطلاعات در مورد استان گیلان به نمایش در بیاد
و ...
خواهشا اگه بازم اطلاعات کمه شما به بزرگواری خودتون ببخشید ولی سعی کنید یه قیمته حدودی بدید .
ممنون

azmoodeh
دوشنبه 28 خرداد 1386, 19:38 عصر
سلام
اگر بخوام مدیریت محتوا رو از اول بنویسم چیزی حدود 20 میلیون و اگر تعاریف پروژه نزدیک به مدیریت محتوایی آماده باشه حدود 10 تا 13 میلیون . البته با طراحی حرفه ای

مثلا فرض کردم که شما لایه Db Factory رو ندارید و می خواید مخصوص اونها بنویسید و .....

و مثلا فرض کردم که همه این پول گیر برنامه نویس میاد و مسایلی مثل مالیات و ... و حق پورسانت و ... وجود نداره.
یک برنامه نویس حرفه ای می تونه این کار رو یک ساله انجام بده ولی اگر کار بخواد حالت R&D هم زیاد داشته باشه که تا 2.5 سال هم امکان داره.
ضمنا یه چیزی ، از اینکه همیشه غیر قابل کپی بودن صفحات رو اول بیان می کنید معلومه که روی این موضوع خیلی حساسید و احتمالا نگران ، واسه راهنمایی این قسمت برید و سایت www.aftab.ir رو ببینید و با جاوا اسکریپت هاش بازی کنید ببینید به جایی می رسید یا نه:چشمک:

cybercoder
دوشنبه 28 خرداد 1386, 19:45 عصر
1 - سایت غیر قابل کپی باشه .

میشه یه وب سایت به من آدرسشو بدی که هیچیشو نشه کپی کرد ؟ ( البته بشه دیدشا)
در بدترین حالت با Print Screen میشه کپی کرد دیگه دوست عزیز.

من حاضرم با شما در مورد این قضیه صحبت کنم میتونید به vahid_yid@yahoo.com یک e-mail بزنید تا شماره تلفنم رو بهتون بدم.

موفق باشید.

azmoodeh
دوشنبه 28 خرداد 1386, 20:00 عصر
این که مسلمه که نهایتا یه راهی وجود داره برای ذخیره اطلاعات ، ولی بهترین راه حل رو سایتهایی مثل آفتاب که گفتم استفاده کردند.ولی خود من می تونم از 3 راه مختلف از آفتاب اطلاعات رو ذخیره کنم.اما کاربر های معمولی و متوسط به راحتی نمی تونند اینکارو کنند

internet2
سه شنبه 29 خرداد 1386, 16:56 عصر
من طراح حرفه ای وب هستم
asp , asp net
یک تیم قوی هم داریم
3 برنامه نویس و 2 طراح عالی داریم
آقای vahid_yid@yahoo.com که پیشنهاد دادند بهترین دوست منه و با هم کار میکنیم

ایشون تو کار خودش استاده
می خواهید با ایمیل ایشون و یا آدرس سایت من مراجعه کنید تا به یه نتیجهایی برسیم
www.hoooshyar.com (http://www.hoooshyar.com)

azmoodeh
سه شنبه 29 خرداد 1386, 21:59 عصر
من طراح حرفه ای وب هستم
asp , asp net
یک تیم قوی هم داریم
3 برنامه نویس و 2 طراح عالی داریم
آقای vahid_yid@yahoo.com که پیشنهاد دادند بهترین دوست منه و با هم کار میکنیم

ایشون تو کار خودش استاده
می خواهید با ایمیل ایشون و یا آدرس سایت من مراجعه کنید تا به یه نتیجهایی برسیم
www.hoooshyar.com (http://www.hoooshyar.com)

دوست عزیز سلام

سایت hooshyar.com رو دیدم ، ولی متاسفانه نشونه ای از حرفه ای بودن در اون ندیدم ،
مثلا این لینک رو ببینید http://www.hoooshyar.com/Pages/ContactUs.asp

نه Validation داره ، نه کنترل اتوماتیک مثلا یکی هم ضعیف رو انتخاب کنه هم عالی ، تازه بعد از انتخاب که هیچی معلوم نیست و ........ حالا اینو بگیرید و تا ته ببینید توی این سایت چقدر حرفه ای کار شده

یا مثلا به عنوان نمونه کار چند تا عکس گذاشته شده !!!!!!!!!!!! خوب اگه این سایت ها رو واقعا ایجاد کردید لینکش رو بذارید.

به نظر من توی روزگاری که مردم یاهو میل بتا دارن استفاده می کنن ما حق نداریم به اینجور کارا بگیم حرفه ای !!!

ببخشید که من رک می گم ، قصدی هم ندارم که مثلا شما با این دوستمون همکاری نکنید تا من برم ، فقط خیلی ناراحت میشم که با کارهای ضعیف و آماتور به اسم حرفه ای دل خودمونو خوش کنیم و شعور بازار رو هم توی همین حد نگه داریم و بعد هم انتظار داشته باشیم ایران توی توسعه نرم افزار پیشرفت کنه

البته معتقدم کوزه گر از کوزه شکسته آب می خوره :لبخند:

موفق باشید

cybercoder
چهارشنبه 30 خرداد 1386, 11:25 صبح
Validation داره ، نه کنترل اتوماتیک مثلا یکی هم ضعیف رو انتخاب کنه هم عالی ، تازه بعد از انتخاب که هیچی معلوم نیست و ........ حالا اینو بگیرید و تا ته ببینید توی این سایت چقدر حرفه ای کار شده

Hooshyar.com سایت شخصیه قربان و فکر نکنم یه برنامه نویس حرفه ای وب نیاز به Validation و اینجور چیزها داشته باشه User ی هم که این چیزا حالیش نیست زحمت به خودش نمی ده و زنگ می زنه که توسط پروتکل GSM صورت می گیره ( می خواید براتون توضیح بدم ... )

به نظر من توی روزگاری که مردم یاهو میل بتا دارن استفاده می کنن ما حق نداریم به اینجور کارا بگیم حرفه ای !!!

خوبه خودت می گه Beta

به عنوان نمونه کار چند تا عکس گذاشته شده !!!!!!!!!!!! خوب اگه این سایت ها رو واقعا ایجاد کردید لینکش رو بذارید.

http://www.otsz.com/ کار جالبیه که دوست عزیزم هوشیار انجام داده. استفاده از Transaction های Commit و Atomic از ویژگی های بارز این سیستم هست و مدت زیادیه که داره به صورت بین المللی کار می کنه. سایت به صورت 24 ساعته پشتیبانی می شه.

لبته معتقدم کوزه گر از کوزه شکسته آب می خوره

با این یکی شدیدا موافقم

موفق باشید.

azmoodeh
چهارشنبه 30 خرداد 1386, 12:07 عصر
Hooshyar.com سایت شخصیه قربان و فکر نکنم یه برنامه نویس حرفه ای وب نیاز به Validation و اینجور چیزها داشته باشه User ی هم که این چیزا حالیش نیست زحمت به خودش نمی ده و زنگ می زنه که توسط پروتکل GSM صورت می گیره ( می خواید براتون توضیح بدم ... )

خوبه خودت می گه Beta

http://www.otsz.com/ کار جالبیه که دوست عزیزم هوشیار انجام داده. استفاده از Transaction های Commit و Atomic از ویژگی های بارز این سیستم هست و مدت زیادیه که داره به صورت بین المللی کار می کنه. سایت به صورت 24 ساعته پشتیبانی می شه.

با این یکی شدیدا موافقم

موفق باشید.

سلام دوست عزیز
سایت باید حداقل ِحداقل استاندارد باشه ، ربطی هم به صاحبش نداره ، من به عنوان کاربر می خوام مثلا این فرم رو پر کنم و سواد هم ندارم ، نباید Application روی کار من نظارت داشته باشه؟!؟!؟

خوب بتا چه ربطی داره ؟!؟! اصلا شما اسمش رو بردارین ؟ مگه Gmail هم اسمش بتا داره ؟ مگه هزار تا سایت دیگه هم که اینهمه استاندارد توش رعایت شده بتا دارن؟

ostz.com رو هم دیدم ، به خدا قسم هیچ هم باهاش ور نرفتم ، توی اولین نتیجه جستجوم این شد که می بینید(فقط فسمت chek-in-date ها رئ انتخاب نکردم ، اینجا هم Validation لازم نبود )
9291

گرافیک ها و UserInterface هاتون رو هم که جزء اساسی وب محسوب میشه دیگه گیر نمیدم و ....

ضمنا سعی هم نکردم روی سایتتون Injection های مختلف رو Run کنم . ولی حدس شخصیم آسیب پذیر بودن هست با توجه به چند تا تجربه .
تازه شانس آوردید که من توی محیط های دوستانه ای مثل این سایت اهل گیر دادن نیستم و فقط موردی به سایتتون ایراد گرفتم ، کافی بود این سایت رو برای سازمانی که من کار می کنم تحویل می دادید تا اینقدر ایراد اساسی ازش بگیرم که برگردید و از QBasic شروع کنید:عصبانی++:
به هر حال موفق باشید

M-Gheibi
چهارشنبه 30 خرداد 1386, 16:19 عصر
قصد نداشتم در این موضوع ( که اتفاقاً داره از موضوع اصلی تاپیک منحرف می‌شه ) دخالت کنم ولی چون نظرات جالبی دیدم چند خطی در موردشون می‌نویسم .

Hooshyar.com سایت شخصیه قربان و فکر نکنم یه برنامه نویس حرفه ای وب نیاز به Validation و اینجور چیزها داشته باشهاز کی تا حالا ؟!!
این رو برای اولین بار هست که می‌شنوم . یعنی چون سایت شخصی هست نباید استاندارد و بر پایه‌ی اصول نوشته بشه ؟! جالبه !

http://www.otsz.com/ کار جالبیه که دوست عزیزم هوشیار انجام داده. از چه نظر جالب هست ؟
اگر در مورد طراحی منظورتونه که ابتدایی‌ترین استاندارد‌ها و اصول در این سایت رعایت نشده ( اعتبارسنجی صفحه‌ی اول سایت فوق از نظر کد‌های HTML (http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%2F%2Fwww.otsz.com%2F) )
سایتی که Doctype و یا Encoding مشخصی نداره نه تنها به عنوان طراحی حرفه‌ای به حساب نمیاد بلکه قرار دادن نامش در میان طراحی‌های آماتور جای بحث داره !
اگر هم در مورد برنامه‌نویسی منظورتونه که یکی از موارد ( که البته با صرف چند دقیقه مشاهده شده ) رو azmoodeh در پست پیشین ذکر کرد و یکیش رو هم من اضافه می‌کنم :

http://i14.tinypic.com/4m1y5ad_th (http://i14.tinypic.com/4m1y5ad.gif)

وقتی لفظ حرفه‌ای و امثال آن در کنار یک محصول میاد منطقاً باید با دید یک متخصص به کار نگاه کرد و نه از دید یک کاربر یا به قول شما user !

استفاده از Transaction های Commit و Atomic از ویژگی های بارز این سیستم هستاستفاده از تراکنش‌ها ( یا همون Transactionها ! ) دلیلی بر حرفه‌ای بودن یک برنامه است ؟!!

البته ایراداتی که به این سایت‌ها وارد هست بیشتر از این چند نمونه‌ای هست که ذکر شد اگر تمایل داشتید در تاپیک دیگری موضوع رو ادامه بدید .

"در نهایت این رو اضافه کنم که قرار نیست هر کاری که از نظر ما خوب بود از نظر عرف و با دید تخصصی ، حرفه‌ای تلقی بشه !!"

فکر نمی‌کنم موضوع مورد بحث اخیر ( = حرفه‌ای بودن سایت‌های عنوان شده ) ارزش ادامه دادن داشته باشه . اگر می‌خواید در مورد این سایت‌ها و نحوه‌ی ساخت و ... توضیحی ارائه کنید که البته ارزش بیان داشته باشه بهتره تاپیک دیگری با همین محتوا بسازید .
جریان تاپیک رو به همون موضوع پست ابتدایی برگردانید .

ممنون

cybercoder
چهارشنبه 30 خرداد 1386, 18:54 عصر
http://www.otsz.com/ کار جالبیه که دوست عزیزم هوشیار انجام داده

1- نگفتم حرفه ایه گفتم جالبه و داره به صورت بین المللی کار می کنه

ثانیا من اصلا Dot Net کار نیستم اصلا خوشمم نمیاد. نمی دونمم هوشیار در چه سطحیه چون در زمینه دات نت باهاش کار نمی کنم حالیمم نیست دات نت

جریان تاپیک رو به همون موضوع پست ابتدایی برگردانید .

موافقم

internet2
شنبه 02 تیر 1386, 13:50 عصر
رفتیم مسافرت دیدیم بعد از مسافرت اوضا خیلی خرابه

اومدیم به دوست تازه وارد ما کمک کنیم که درپروژش در سطحی هست که بتونم انجام بدیم نه تنها بلکه با چند تا با سواد تر از خودم
شما اومدید از سایت شخصی من ایراد بگیرید
در صورتی که بعضی ها وبلاگ هم ندارند
(به غیر از ...)
در مورد سایت خودم جواب ایراد اگه به این صفحه برید متوجه میشید
http://www.hoooshyar.com/Pages/Services.asp

اگه به سایت otsz برید اون قسمتی که error میده( cdate ) برای اون صفحه custom Page و جود داره مثل سایت های مشابه که در عمرتون شاید نرفته باشی

برای اون از طرف دیگه کارفرما خواستار تقویم متفاوتی شده که در حال تغییر وتست بود

اگر از سیستیم های هک وب سایت استفاده کنید خوشحال میشم که این کار رو انجام بدید
ویا دستورات sql
------------------------------------------------------------------------------------------
بعضی ها باید برای فرق بین اتوماسیون و وب سایت رو وب مولتی مدیا رو بدونند
مثلا قسمت پیشنهاد پروژه دانشگاه قزوین در دل صفحات این سایت می باشده (سایت دانشگاه قزوین ) که برای فارق تحصیلان بازه
از شما بعیده که به این صفحه بگی اشکال
http://www.otsz.com/pages/Package.asp?No_Package=6
وارد این صفحه میشی میبینی وجود داره

بعد اخرش به جای عدد 6 کاراکتر و یا با کاراکتر وارد میکنی می گی error میده این که همون

صفحه custom میشه!

هیچکس از لحاظ اخلاقی حق نداره به وب سایتی اهانت کنه.

مدیر محترم سایت شما می تونید وب سایت و یا وبلاگ خودتون رو validator کنید. تا به استاندارد های جهانی برسید

گذشته از اینها سایت برنامه نویس وب سایت تخصصی برای همه برنامه نویسانه

شده دوستانی موضوع اصلی تاپیک خارج شده و به .. . .بپردازند

این دوست ما که اومد تو فرام به نظرم نا امید شد واسه پروژش

به جای اینکه منم منم کنید بهتره از گزینه ما استفاده کنید

و با کمک به همدیگه کار های خوب و موندگار ارائه کنیم

Behrouz_Rad
شنبه 02 تیر 1386, 19:24 عصر
اولا که پرسش کننده در مورد ایجاد سایتی با مشخصاتی که ذکر کردند سوال پرسیده بود که شما باید به پرسش ایشون جواب میدادی، نه اینکه شروع به تبلیغات و دادن آشنایی با دوست عزیزت کنی.

اومدیم به دوست تازه وارد ما کمک کنیم که درپروژش در سطحی هست که بتونم انجام بدیم نه تنها بلکه با چند تا با سواد تر از خودم

گذشته از اینها سایت برنامه نویس وب سایت تخصصی برای همه برنامه نویسانه

همون طور که خودت گفتی، "سایت برنامه نویس یک سایت تخصصی است" و کسی حق نداره با ارائه ی راه کارهای غیر تخصصی و غیر فنی که فاقد ارزش عملی هستند، اون رو به مکانی غیر تخصصی تبدیل کنه.
اکثر کاربران اینجا از افراد با تجربه و حرفه ای در حوزه ی کاری خود هستند و افرادی که آماتور و تازه کارند و کارهای اونها از منظر افراد متخصص تنها به عنوان کارهای "فرمالیته" و "رفع تکلیفی" شناخته میشه، باید مثل بچه های خوب در گوشه ای بایستند و ضمن کسب تجربه و یادگیری فنون مختلف کاری، کم کم وارد مباحث مربوطه بشن.
اینکه فردی با دانش کم و اطلاعات ناقص خودش موضوعی رو مطرح و به شدت از اون طرفداری کنه، توهین به قشر متخصص اون جامعه است که مدت زیادی رو برای رسیدن به جایگاه امروزشون صرف کردند.

پس سعی کنید با پند گرفتن از تذکرهای دوستان و عمل به راهنمایی های آنان، به قول خودت: "کارهای خوب و موندگار ارائه کنیم."

موفق باشید.

kavahtaheri
پنج شنبه 07 تیر 1386, 02:38 صبح
دوست عزیز، کارگرافیکی با پهنای باند پایین خیلی مشکله!! اگه AJAX مسلط باشی خیلی هنر کنی می تونی GoogleMap بنویسی. البته یک نفری که نه... اونم برای هر استان 1000 صفحه رو که نمی تونی همزمان بار کنی... net. بنویس او سعی کن اطلاعات نمایشی او محدود کنی... از فلش استفاده نکن ( یه پروژه خفن او با فلش تو LAN انجام دادم می دونم به نتیجه نمی رسی...) تو اینترنت فقط عکس gif .. خیلی کم حجم.. امیدوارم موفق بشی..

واسه پروژه مشابه که اطلاعات گرافیکی رو نقشه را نشون می داد من 500.000 گرفتم. همش یک هفته طول کشید. مشکلی هم پیش نیومد. البته هیچ CMS درکار نبود. اطلاعات توسط یک نرم افزار چینی تو دیتابیس ذخیره می شد. نرم افزار ساده من هم با SQL می خوند.
تفاوت اصلی اون پروژه با مال شما تو اینکه اون 12 فریم تو ثانیه نمایش داشت. البته پهنای باند LAN 100 بود.
شما باید پهنای باند او پایین حساب کنی...

mosyhey
شنبه 09 تیر 1386, 15:45 عصر
با سلام
لطفاً به جای بحث و جدل های بی ثمر و غیر مرتبط با موضوع کمی بیشتر در مورد پروژه توضیح دهید تا هر کسی نظر یا ایده اش را بگوید.
اگر در سایتتان می خواهید نقشه ایران باشد که هر کس روی هر استانی کلیک کرد به نمایش اطلاعات آن استان منجر شود که چیز ساده ایست. می توان با یک عکس این کار را کرد؛ ولی اگر منظور شما از نقشه ایران، نقشه ای است که به طور دینامیک تولید شود و مثلاً مکان یا اطلاعات مکان هایی را روی خود نشان دهد بایستی از تکنیک های تولید تصاویر net. یا فلش و یا مثلاً جاوااسکریپت استفاده کرد که اولی بسیار مشکل و اساسی، دومی و سومی هم راحت تر و کمی نا مطمین تر هستند.