PDA

View Full Version : طریقه استفاده دو کامپیوتر از یک دیتابیس



larim2007
دوشنبه 28 خرداد 1386, 17:40 عصر
با سلام خدمت دوستان

من یک برنامه ای به زبان سی شارپ نوشتم که بانک آن sql 2000 می باشد و قرار است که این برنامه در جایی که دو کامپیوتر توسط یک کابل CAT6 به هم متصل می باشند نصب شود در این صورت من باید چه کاری انجام دهم که این دو کامپیوتر از یک دیتابیس استفاده کنند.و هر تغییری از جانب هر یک از کامپیوترها بر روی دیتابیس انجام شود . لطفا رانمایی های لازم را بفرمایید واگر کدی هم نیاز بود در اینجا قرار دهید.


با تشکر

azmoodeh
دوشنبه 28 خرداد 1386, 17:48 عصر
کافیست در شیء Connection نام کامپیوتر( IP مطمئنتر است) داده شود

larim2007
دوشنبه 28 خرداد 1386, 18:27 عصر
ببخشید منظورتان از شی connection چیست.

Aferir
دوشنبه 28 خرداد 1386, 18:50 عصر
کافی است هنگامی که دارای SqlConnection را می سازد در connectionstring ، جلوی Servername آدرس IP کامپیوتری که sql server در آن نصب است وارد کنی.

kiani.mehdi
سه شنبه 29 خرداد 1386, 08:49 صبح
با سلام خدمت دوستان

من یک برنامه ای به زبان سی شارپ نوشتم که بانک آن sql 2000 می باشد و قرار است که این برنامه در جایی که دو کامپیوتر توسط یک کابل CAT6 به هم متصل می باشند نصب شود در این صورت من باید چه کاری انجام دهم که این دو کامپیوتر از یک دیتابیس استفاده کنند.و هر تغییری از جانب هر یک از کامپیوترها بر روی دیتابیس انجام شود . لطفا رانمایی های لازم را بفرمایید واگر کدی هم نیاز بود در اینجا قرار دهید.


با تشکر
از این connection استفاده کن برای کلاینت هات مشکلت حل میشه




SqlConnection con = new SqlConnection("server=192.168.100.1;database=test;user Id =username;password=pass");


در کد بالا بجای Ip باید آی پی سرور را بدی (آی پی بهتر از نام است)
بجای usernameو pass هم یاید username و password یوزری را که توی دیتا بیست تعریف کردی را بدی و با اون کانکت بشی
موفق باشید
مهدی کیانی

larim2007
سه شنبه 29 خرداد 1386, 12:36 عصر
ببخشید یک سوال کوچولو داشتم آیا من باید sql server را بر روی هر دو سیستم نصب کنم یا بر روی یکی نصب کنم. آیا اون سیستمی که SQL را بر روی آن نصب کردم سرور ما به حساب می آید. لطفا توضیح مختصر بدهید.

با تشکر

kiani.mehdi
سه شنبه 29 خرداد 1386, 13:35 عصر
ببخشید یک سوال کوچولو داشتم آیا من باید sql server را بر روی هر دو سیستم نصب کنم یا بر روی یکی نصب کنم. آیا اون سیستمی که SQL را بر روی آن نصب کردم سرور ما به حساب می آید. لطفا توضیح مختصر بدهید.

با تشکر

نه نیازی نیست که روی هر 2 تا کامپیوتر sql server را نصب کنید
روی اونی که میخواین به عنوان سرور باشه فقط نصب کن

در کانکشن استرینگ کلاینت ها فقط کافیه از روشی که تو پست قبلی گفتم استفاده کنی

موفق باشید
مهدی کیانی

larim2007
سه شنبه 29 خرداد 1386, 17:32 عصر
ببخشید اگر user برای کلاینت ها نساخته باشیم و کلا به صورت windows Authentication باشد مشکلی پیش می آید.



با تشکر

sinpin
سه شنبه 29 خرداد 1386, 17:36 عصر
ببخشید اگر user برای کلاینت ها نساخته باشیم و کلا به صورت windows Authentication باشد مشکلی پیش می آید.
با تشکر

شبکه شما domain است یا workgroup
اگه workgroup باشه باید یوزر بسازید.

larim2007
سه شنبه 29 خرداد 1386, 17:41 عصر
ببخشید یک سوال : اگر برای کلاینت ها نام کاربری نساخته باشیم و کلا به صورت Windows Authentication به سرور وصل شوند آیا مشکلی پیش می آید.
:افسرده:


با تشکر

larim2007
سه شنبه 29 خرداد 1386, 17:49 عصر
شبکه ما به صورت workgroup می باشد . لطفا توضیح دهید که به چه صورت برای کلاینت ها نام کاربری بسازم .:عصبانی++:

با تشکر

kiani.mehdi
سه شنبه 29 خرداد 1386, 18:56 عصر
شبکه ما به صورت workgroup می باشد . لطفا توضیح دهید که به چه صورت برای کلاینت ها نام کاربری بسازم .:عصبانی++:

با تشکر

توی enterperise روی نام سرور (اگه رو ماشین خودت میشه local) کلیک راست کن
بعد properties
بعد security
بعد تیک sql server and windows را بزن
بعد ok کن
ممکن که enterprise رفرش بشه
بعدش که این کار ها را کردی توی هر دیتا بیسی که میسازی یه قسمت داره به نام users مثل قسمتی که برای tables ها داره
اونجا میتونی یوزر هات را تعریف و براشون پسورد بذاری و بعد تو کانکشن استرینگت ازشون استفاده کنی
توی همون قسمت یا بهتره از قسمت table ها روی هر جدولی که میخوای کلیک راست کن و از گزینه all task گزینه manage permission را بزن تا بتونی برای یوزر هایی که ساختی تعیین سطح کنی
اگه بازم مشکل داشتی بگو
موفق باشید
مهدی کیانی

M * M * A
دوشنبه 01 مرداد 1386, 14:16 عصر
با سلام

من این کارها زا کردم ولی جواب نگرفتم.

SQLمن لوکال هست . آیا نیازی است که من این رو تغییر بدم؟چون برنامه در سیستم خودم کار می کنه ولی در سیستم دیگه که با هم شبکه هستیم کار نمی کند.

alireza1384
دوشنبه 01 مرداد 1386, 15:08 عصر
ببخشید یک سوال : اگر برای کلاینت ها نام کاربری نساخته باشیم و کلا به صورت Windows Authentication به سرور وصل شوند آیا مشکلی پیش می آید.
:افسرده:


با تشکر
ظاهرا به نظر می آید که دو کامپیوتر مورد نظر را به شکل workgroup به هم وصل کرده ای . بنابراین در داخل sql Server در قمست security ---> logins کاربری تعریف کن و سپس در همانجا درقسمت users بانک اطلاعاتی مورد نظرت کاربرتعریف شده را به کاربران بانکت اضافه کن و سپس از آن در قسمت connection string استفاده کن . جهت اطمینان از اتصال موفقیت آمیز می توانی با نصب visual .net برروی client مورد نظر و با اجرای آن از قسمت server Explorer سپس در قسمت data connection به صورت ویزاردی connectionstring صحیح را به دست بیاوری و سپس دربرنامه ات از آن استفاده کنی .