PDA

View Full Version : جلوگیری از کپی متن

mehran_337
سه شنبه 29 خرداد 1386, 11:44 صبح
1 - می شه کاری کرد در تکست باکس یا ریچتکس و هر ادیتور متنی روی فرمم کاربر نتونه اطلاعاتشو کپی کنه؟؟؟؟

از توی برنامه م خوام کلاس WEB رو کنترل کنم . همون کلاسی که html نمایش می ده. مثلا تغییر قلم و جستجو در صفحه اش . کسی این کارو کرده؟

javad_hosseiny
سه شنبه 29 خرداد 1386, 12:18 عصر
می شه کاری کرد در تکست باکس یا ریچتکس و هر ادیتور متنی روی فرمم کاربر نتونه اطلاعاتشو کپی کنه؟؟؟؟
یه راه حل ساده و ... این است که به هنگام اکتیو شدن فرم همواره متغیر مربوط به حافظه را خالی کنید

_cliptext = ''

از توی برنامه م خوام کلاس WEB رو کنترل کنم . همون کلاسی که html نمایش می ده. مثلا تغییر قلم و جستجو در صفحه اش . کسی این کارو کرده؟ _____________

بنده تو یکسری برنامه هام از این روش استفاده کردم خیلی راحت
قابلیت تغییر قلم و ... به راحتی از طریق css می تونید انجام بدید و به راحتی صفحه را مجددا رفرش کنید
و در رابطه با جستجو در همان صفحه نیز از طریق کدهای جاوااسکریپت مربوطه می تونید اینکار رو انجام بدید ولی بهتر این جستجو رو تو یکسری از صفحات وب انجام بدید (جستجوی کلی) که در اون روش شما باید محتوی صفحات وب رو به تکست معمولی تبدیل و سپس پس از جستجو آدرس مربوط به کلمه موردنظر را به صورت یک لینک در فایل تمپ که شامل محتوی صفحه هست ذخیره کنید و اون صفحه را نمایش بدید
(بهتر است از ابتدا کلیه صفحات موردنظر را در قالب تکست در جدول ذخیره کنید و سپس به هنگام نمایش آن را در قالب صفحه وب تغییر داده و در آبجکت موردنظر نمایش بدید تا در عملیاتهایی همچون جستجو راحتتر کار کنید