ورود

View Full Version : من یک mainmenu دارم میخواهم هر ...

hamidehsadat
چهارشنبه 30 خرداد 1386, 22:27 عصر
من یک mainmenu دارم میخواهم هروقت روی یکی از منوها کلیک کردم فرم مربوط به ان باز شود . من روی یکی اززیر منوهاکه کلیک کردم در قسمت کد نوشتم form1.show ولی وقتی form1 را می نویسم بعد دات رامیذارم هیچ خاصیتی باز نمی شود در حالی که اسم فرمی که میخواهم باز شود form1 است

SYNDROME
چهارشنبه 30 خرداد 1386, 22:32 عصر
با سلام
احتمالا فرمت Useنشده . نام فرمت را بنویس و از کلید F9 استفاده کنه تا خودش با دادن یک پیغام Use شود.

m-khorsandi
پنج شنبه 31 خرداد 1386, 09:07 صبح
یا اینکه از ترکیب کلیدهای ALT+F11 استفاده کن و یونیتی که کلاس مورد نظرت در اون تعریف شده را انتخاب کن.

hamidehsadat
پنج شنبه 31 خرداد 1386, 09:54 صبح
یا اینکه از ترکیب کلیدهای ALT+F11 استفاده کن و یونیتی که کلاس مورد نظرت در اون تعریف شده را انتخاب کن.سلام
من از کلیدهای ALT+F11هم استفاده کردم و پیغامرا هم میدهد ولی وقتی در فرم اصلی مینویسم FORM1. هیچ چیزی نمی اید.

SYNDROME
پنج شنبه 31 خرداد 1386, 11:57 صبح
با سلام

سلام
من از کلیدهای ALT+F11هم استفاده کردم و پیغامرا هم میدهد ولی وقتی در فرم اصلی مینویسم FORM1. هیچ چیزی نمی اید.
Shift+F12 را بگیر و لیست فرمهایت را ببین.Form1 جزو آن لیست است؟؟؟؟

m-khorsandi
پنج شنبه 31 خرداد 1386, 12:04 عصر
مطمئنی که پروژه‌ات اشکالی نداره و بدون خطا کامپایل میشه!؟

ealvandi
پنج شنبه 31 خرداد 1386, 13:20 عصر
به احتمال بسیار قوی در یک جای کدت خطای syntax داری.

hamidehsadat
جمعه 01 تیر 1386, 11:31 صبح
ممنون از همه دوستان مشکلم حل شد.
ببخشید یک سوال دیگه داشتم من یکی از منویهای گزارش گیری را کلیک می کنم بعدفرم باز که میشود دادهای درادیت ها وارد می کنم بعد دکمه جستجو را که می زنم هیچ دادهای در جستجوم نمی اید در حالی که وقتی فرم گزارش مربوط به منویی را که کلیک کردم باز می کنم وقتی جستجو میکنم داده هایی را نشان میدهد ولی در منو که کلیک میکنم هیچ داده ای نمی اید. گزارش گیری با rave انجام میدهم

SYNDROME
جمعه 01 تیر 1386, 13:00 عصر
با سلام
سوالت را در تاپیک جدید مطرح کن و کد مربوط به جستجو را نیز بنویس.

arshia_
شنبه 02 تیر 1386, 08:11 صبح
شاید اسم فرم شما فرق کنه
ممکنه شما اسمش رو عوض کردید.چون روش هایی که دوستان گفتند دقیقا درسته