ورود

View Full Version : پردازش یک فایل دیتا بیس 2 گیگی

nkm
چهارشنبه 30 خرداد 1386, 22:47 عصر
سلام
من یه برنامه می خوام بنویسم که یک فایل 2 گیگی تکس را پردازش کنه

این فایل، از ابتدایی ترین دیتا بیسهاست که بر روی مین فریم قرار داره و تا اونجا که من میدونم فقط از طریق FTP میشه به این فایل دسترسی داشت.

من باید این فایل را پردازش کنم و در یک SQL Server بریزم و گزارشهایی که لازم دارم را به صورت وب از اون استخراج کنم

الان اگه یه گزارش بخوایم باید یک نمونه برنامه موجود را طوری تغییر بدیم که عین پروژه های دانشجویی بانکهای اطلاعاتی خودمون یک مدیر داده بسازیم و پس از پردازش خروجی را به صورت یک فایل بگیریم و ....

حالا دوستان کسی میدونه چطور این کار را انجام بدم که بار کمتری بزاره روی سیستم؟ و در مرحله بعد بتونم برنامه را آن لاین کنم؟
کسانی که با مین فریم کار کردن، آیا راه دیگه ای برای دست یابی به دیسکها و فایلهای مین هست؟

ارتباط سرور با مین فریم: Lan
تغییرات فایل هر هفته

manager
چهارشنبه 30 خرداد 1386, 23:21 عصر
دوست عزیز الآن مشکلت کجاست ؟ شما در اولین مرحله باید این فایل عظیم و الجسته رو به یک پایگاه داده SQL سرور تبدیل کنی، بعد از این مرحله می تونیم در مورد بهینه سازی برنامه های مرتبط با اون صحبت کنیم ! من خیلی دوست دارم بدونم چرا شما SQL Server رو انتخاب کردید ؟ و دوم اینکه آیا برای برنامه هایی که هم اکنون از این فایل به عنوان پایگاه داده استفاده می کنند فکری کردین ؟

nkm
پنج شنبه 31 خرداد 1386, 12:04 عصر
در حال حاظر این فایل بیش از 30 سال هست که داره روی مین فریم کار میکنه

مشکل من اینجاست که پردازشهای بروز رسانی این بانک باید روی مین فریم انجام بشه
یعنی من هر هفته باید این فایل را بگیرم و پردازشهای مورد نیاز را روی اون انجام بدم که این خود یک پهنای باند عظیم میخواد.

من میخوام این کار به صورت خودکار انجام بشه
یعنی خودش بره اون فایل را شبها بگیره و پردازش کنه

دلیل SQL هم اینه که سروری که پهنای باند بالا روی اون هست فقط SQL Server نصب شده روش که ما اجازه مدیریتی اون را هم نداریم

manager
پنج شنبه 31 خرداد 1386, 17:24 عصر
خوب احتمالا شما به Mainframe کنترل کامل دارید. پیشنهاد می کنم، یک سرویس بنویسید که اینکار رو انجام بده و Asp.net رو فقط برای تغییر تنظیمات سرویس به ص.رت Remote استفاده کنید که البته در اون مورد هم پیشنهاد می کنم از Remoting و یا یک WinApp استفاده کنید چون احتمالا نیاز ندارید که تمام عالم یا حتی تمام افراد داخل Lan امکان دسترسی به تنظیمات سرویس رو داشته باشند./
سوال حاشیه ای اینکه چرا زودتر به این فکر نیافتادند این کار رو انجام بدند ؟

nkm
پنج شنبه 31 خرداد 1386, 18:33 عصر
اتفاقا من هیچ گونه دسترسی خواصی به مین فریم ندارم
اگه با ترمینالها کار کرده بشید دقیقا من وضعیت یک همچین وضعیتی دارم!

یعنی یه رموت ساده و دسترسی به فایلها و برنامه های خودم!

چیزی که من به نظرم رسید دریافت هفتگی این فایل بر روی یک سرور در همون سایت و پردازش اون به وسیله ODBC و تغذیه اطلاعات در بانک SQL و انجام رپلیکیت با سرور شیراز

یا استفاده از یک سرویس ASP.Net or Web Service در همون سایت در صورت عدم انجام رپلیکیت.

نکته بعدی که چرا الان، خودتون میدونید تغییر خواه نا خواه مقاوت داره و الان هم وظیفه من نیست که این کار را انجام بدم
فقط جهت کنجکاوی و یکم هم پوز زنی!