PDA

View Full Version : اولین همایش برنامه نویسان ویژوال فاکس پرو

binyaz2003
جمعه 01 تیر 1386, 14:20 عصر
با سلام به همه
بالاخره با لطف خدا و کمک آقای مفیدی تونستسم جا رو رزرو کنیم.سایت کنفرانس هم آماده شده و الان در حال کار است.
همه جزئیات در سایت هست .لطفا بطور کامل و دقیق مطالعه کنید.سئوالی بود در خدمتم.
http://pvfpc.binyazprograms.com

ali_kolahdoozan
جمعه 01 تیر 1386, 15:11 عصر
من میام . دوست دارم در مورد گزارش سازی - و همین righttoleft و اتصال به sql بحث بشه . و انواع راه حلها مطرح بشه . مثلا برای اتصال به sql با کد بحث بشه و .... / در هر صورت من حاضرم بیام اما چرا اینقدر دیر؟ تابستون وقت خوبی است.

rahro
شنبه 02 تیر 1386, 06:45 صبح
بسیار باعث خوشنودیست . من هم همچنین .

farhad_shiri_ex
شنبه 02 تیر 1386, 08:54 صبح
جناب بی نیاز !
از بذل عنایت جنابعالی بسیار متشکریم اما بهتر نیست این چنین همایشهایی در تهران باشد چون فکر میکنم نیمی از دوستان در این سایت در تهران مستقر باشند همچنین خود من که به علت درگیری کاری بسیار زیاد با تمام میل این جانب در چنین همایشهایی ولی متاسفانه امکان شرکت را در کرمان نخواهم داشت.
با تشکر

binyaz2003
شنبه 02 تیر 1386, 09:05 صبح
دوستان توجه کنید که برای جلوگیری از شلوغ شدن بحث جواب سئوالات رو در همان پست اول ویرایش میکنم.
برای تهران هم که گفتم.حالا اینم یک 5 شنبه و جمعه هست و به کرمان هم اتوبوس ، قطار و هواپیما هست.آب و هوایی عوض کنید بد نیست.

reza.palang
شنبه 02 تیر 1386, 09:40 صبح
من فکر میکنم اگه مرکزیت از تهران بیاد بیرون خیلی بهتره.
ولی توی شهر های نزدیک تر به تهران باشه.

برنامه نویس کوچک
شنبه 02 تیر 1386, 11:10 صبح
با سلام
من هم با این پیشنهاد خوب موافقم و در مورد مکان به نظر من در هر شهری که قرار شد انجام بشه زحمت مسئولیت برگزاری و هماهنگی امور این همایش و زحمت تدارکات ان به عهده بچه های همان شهر باشه البته قبلش هزینه انرا اعلام کنند این بدلیل اینکه شرکت کننده ها در ان شهر سرگردان نشوند

javad_hosseiny
شنبه 02 تیر 1386, 12:19 عصر
بنده هم موافق هستم
(دقت کنید دوستانی که اشاره به جابجایی شهر موردنظر دارند
به این نکته دقت کنید که اون موقع دوستان ساکن اون شهر می بایستی زحمت هماهنگی و .... را به عهده بگیرند)

mehran_337
سه شنبه 05 تیر 1386, 08:24 صبح
بنده هم تهران موافقم .
اما موارد مورد بحث که خیلی مهم است وبه نظر من درد دل خیلی از برنامه نویسهای فاکس است :

1 - هر جا کار تیمی انجام شود وی بی - دلفی و بقیه بجز فاکس مورد نیاز است و ارجعیت دارند.
2 - یک دهم زبانهای دیگه مرجع و مقاله و افرادی که بتوانند راهنمایی کنند وجود ندارد.
3 - باگهایی که در فاکس هست و کاریش هم نمیشه کرد.
4 - اینکه از اشیا استاندارد استفاده نمی کند و کمی کار پیچیده می شود (editbox همچنان مشکل دارد حتی در عربی)
5 - دلهره و نگرانی برنامه نویس از بازشدن برنامه و دیتابیس .
6 - دلهره و نگرانی برنامه نویس از حمایت نشدن توسط شرکتهای بزرگ (مثل مایکروسافت) و تعهدی که در قبال مصرف کننده دارد .
7 - مبحث تحت وب شدن برنامه های فاکس.
8 - دردسر با تغییر پوسته منو (نیاز کاربر جلوه های به روز برنامه نویسی است) - اسکین و افکتهای آفیسی که زیبایی برنامه را چند برابر می کند .
9- همیشه برنامه نویس فاکس با تمام علاقه ای که به فاکس دارد فکرش درگیر تعویض زبان و حرکت به سمت زبانهای روز است .
10 - همین که در مجموعه میکروسافت ویژوال ها نیست دیدگاه مصرف کننده را کمی منفی می کند و بعضا اعتراف می کنند که تا حالا نمی دانستند فاکس ، ویژوال هم دارد.

به هر حال به نظر من یک همتی باید کرد و این مسائل را بررسی کرد . چون از دید من برنامه نویسی روحیه خاص خودش را می طلبد و فکر برنامه نویس نباید درگیر مواردی نظیر فوق باشد . چرا یک برنامه نویس فاکس نباید بتواند وارد تیم بزرگی شود که در حال انجام فلان پروژه برای فلان بانک کشوری است و خود را آماده زبانهایی امثال سی شارپ و ... می کند.

binyaz2003
سه شنبه 05 تیر 1386, 14:48 عصر
نمیدونم جواب این سئوالات رو باید الان بدم؟

mehran_337
چهارشنبه 06 تیر 1386, 09:20 صبح
منظورم اینه که این مباحثی که میشه تو سمینار در موردش بحث کرد و حرف دل خیلی هاست

MM_Mofidi
چهارشنبه 06 تیر 1386, 16:19 عصر
من کرمان نمیتونم بیام ولی علاقه زیادی به شرکت در یک بحث فنی در باب
تبدیل خودکار کدها از fox 2.X به نسخه های ویندوزی 6-.. دارم

البته فکر کنم توی تهران بشه اسپانسر هم پیدا کرد.

binyaz2003
چهارشنبه 06 تیر 1386, 18:51 عصر
شما میشناسید.من گفتم که هر کس میتونه اعلام کنه.

MM_Mofidi
یک شنبه 17 تیر 1386, 12:00 عصر
تلاشم را میکنم شاید پیدا بشه

MM_Mofidi
شنبه 23 تیر 1386, 16:55 عصر
متاسفانه اسپانسر برای هرچی پیدا میشه غیر برنامه نویسی تخصصی و پیشرفته رد VFP

binyaz2003
شنبه 23 تیر 1386, 17:28 عصر
شما فقط یک سالن برای تاریخ معین شده پیدا کنید بقیه کارها رو بعهده میگیرم البته قیمتم خیلی مهمه.اگر پیدا کردید برای من پیغام خصوصی بفرستید.ممنون.

MM_Mofidi
دوشنبه 25 تیر 1386, 08:07 صبح
با همکاری یک سازمان دولتی سالن تقریبا مشکلش حله (تقریبا رایگان)فقط موارد ذیل را سریعا مشخص کرده و اطلاع دهید(حدودا تخمین برای تا 100 نفره)
1- شرکت کنندگان (تعداد - مشخصات عمومی)
2- مدت زمان مورد نیاز
3- امکانات مورد نیاز
4- محدوده زمانی مورد نظر برای تشکیل
اطلاعات تکمیلی رو هم بعدا دریافت میکنن

mehran_337
دوشنبه 25 تیر 1386, 12:10 عصر
خدا خیرت بده اگه تهران بشه که عالیه . من فکر نمی کنم تعداد به 50 نفر هم برسه . چون تخصصی vfp هم هست کمی خاص تره . البته این نظر منه
فکر می کنم یه سیستم و یک ویدئو پروژوکتور کفایت می کنه .

binyaz2003
سه شنبه 26 تیر 1386, 11:09 صبح
با سلام و تشکر فراوان از زحماتی که کشیدید.
1- فکر نکنم بیشتر از 50 نفر شرکت کنند
2- دو روز از 8 صبح تا 6 بعدازظهر
3- سیستم صوتی و پروژکتور
4- 23و24 آبان ماه
باز هم تشکر میکنم اگذ ممکنه هزینه رو برام خصوصی بفرستید.

MM_Mofidi
چهارشنبه 27 تیر 1386, 07:44 صبح
در مورد پذیرایی چه کار باید کرد؟
اگر دو روزه باشد اقامت؟؟
سرفصلهای کلی را هم لطفا بفرمایید.

mehran_337
چهارشنبه 27 تیر 1386, 09:37 صبح
به نظر من اقامت هر شخص پای خودش می تونه باشه و لی خب کی بدش میاد یه خوابگاه مجهز!!!!؟

باید برآورد هزینه بشه و خودمون سرکیسه رو شل بکنیم فکر نمی کنم راه دیگه ای باشه مگر یه آدم خیر پولدار عاشق فاکس ...

MM_Mofidi
چهارشنبه 27 تیر 1386, 09:55 صبح
باید برآورد هزینه بشه و خودمون سرکیسه رو شل بکنیم فکر نمی کنم راه دیگه ای باشه مگر یه آدم خیر پولدار عاشق فاکس ...

من که سراغ ندارم شما دارید بسم الله

binyaz2003
چهارشنبه 27 تیر 1386, 10:33 صبح
در همه جا اقامت با خود شرکت کننده است.در ضمن هر شرکت کننده مبلغی رو برای شرکت در کنفرانس باید پرداخت کنه.پس هزینه 2 تا نهار و 2 تا پذیرایی تامین میشه.
فقط لطف کنید که هزینه ها رو برای من بفرستید.
موضوعات کلی : مشکلات فارسی ، تبدیل جداول ، برنامه نویسی تحت شبکه (share access , sql server) ، برنامه نویسی تحت اینترنت ، تاریخچه و آینده ویژوال فاکس پرو ، معرفی امکانات جدید ویرایش 9 و امکانات جدید گزارش گیری

MM_Mofidi
شنبه 30 تیر 1386, 15:41 عصر
پس شد
سمینار تخصصی VFP مورخ 23و24 آبان ماه از ساعت 8 الی 18
شرکت کنددگان 50 نفر
موضوعات
1- مشکلات فارسی
2- تبدیل جداول و داده ها
3-برنامه نویسی تحت شبکه (share access , sql server)
4- برنامه نویسی تحت اینترنت
5- تاریخچه و آینده ویژوال فاکس پرو
6- معرفی امکانات جدید ویرایش 9 و امکانات جدید گزارش گیری
7- ...
هزینه شرکت در سمینار تقریبا هر نفر 100.000 ریال (فعلا علی الحساب -بابت پذیرایی)
اقامت ،رفت و آمد و تور تفریحی :-) بعده شرکت کنندگان است

anubis_ir
یک شنبه 31 تیر 1386, 07:51 صبح
یکی از موضوعاتی هم که می‌تونید روش بحث کنید این است:
- چرا ما نمی‌خواهیم قبول کنیم که هر تکنولوژی طول عمری دارد.

موفق باشید

mehran_337
یک شنبه 31 تیر 1386, 12:26 عصر
حرف شما کاملا درسته اگر خوب دقت کنید می بینید یکی از موضوعات :
"- تاریخچه و آینده ویژوال فاکس پرو " مطرح شده . همه کسانی که سالهاست با فاکس انس گرفته اند ذهنشان معطوف این مسئله هست که تا چه مدت دیگر می شود از این محیط استفاده کرد. به هر حال از این طریق می خواهیم فکر ها را روی هم گذاشته تا همه به نتیجه ای دست پیدا بکنیم

rezaTavak
یک شنبه 31 تیر 1386, 17:02 عصر
طول عمر Unix چقدر است؟؟؟

زبان C چطور؟

اما متاسفانه این فاکس مال میکروسافت شد و...

arash.hemmasian
سه شنبه 09 مرداد 1386, 14:16 عصر
salam doostan,manam besiar movafegham,ghule ghaaf ham ke bashe miam,mabahese matrah shude ham hamash jaleban,be khosoos dar zamineye shabake va web.

rezaTavak
چهارشنبه 10 مرداد 1386, 08:21 صبح
دوست عزیز فارسی تایپ کنید تا بقیه بهتر بتوانند مطالب شما را بخوانند.

binyaz2003
پنج شنبه 18 مرداد 1386, 21:13 عصر
متاسفانه مثلاینکه جاییکه آقای مفیدی پیدا کرده بودند نهایی نشد.لطفا دوستان اگر جایی میشناسند فقط معرفی کنند تا من پیگیری کنم.

arashkhaan2002
شنبه 17 شهریور 1386, 13:23 عصر
همانطور که قبلا اعلام کردم میام ولی پول رو به کجا واریز کنیم و رزرو هتل چی میشه؟

binyaz2003
شنبه 17 شهریور 1386, 14:21 عصر
تا چند روز آینده جا رو مشخص میکنم و همه اطلاعات لازم در وبسایت قرار میگیره همچنین وبسایتی جهت ثبت نام متقاضیان

binyaz2003
یک شنبه 25 شهریور 1386, 13:28 عصر
از کلیه دوستانی که میتونند و علاقه دارند که بعنوان سخنران درباره موضوعات ذکر شده در همایش شرکت داشته باشند تقاضا میشود که توسط پیام خصوصی با من تماس بگیرند.

سخنرانان باید خلاصه مطلابی رو که میخواند ارائه دهند در یک فایل ورد بعلاوه یک فایل پاورپوینت بعلاوه سورس کد مبحث رو برای همایش آماده کنند.

saberimanesh
یک شنبه 01 مهر 1386, 10:39 صبح
منم یه برنامه نویس ویژوال فاکس پرو هستم . قبلا هم با فاکس پرو تحت داس زیاد کار میکردم ولی اشکالاتی که ویژوال فاکس داره باعث شده به سمت وی بی و دلفی و اوراکل و... برم .
این ویژوال فاکس تو همه جای دنیا زوال پیدا کرد. اگه بتونم حتما میام...
----------------------
آدمی موفق تره که زودتر واقعیت رو بشناسه!

binyaz2003
دوشنبه 02 مهر 1386, 12:12 عصر
با سلام به همه
بالاخره با لطف خدا و کمک آقای مفیدی تونستسم جا رو رزرو کنیم.سایت کنفرانس هم آماده شده و الان در حال کار است.

binyaz2003
دوشنبه 02 مهر 1386, 17:56 عصر
امان از این جو سیاسی.یک اشتباهی کردیم تو یونیورسال در قسمت کنفرانس ها تاپیک زدیم بیاید ببینید بحث به چی کشیده!!!

rahro
سه شنبه 03 مهر 1386, 07:20 صبح
امان از این جو سیاسی.یک اشتباهی کردیم تو یونیورسال در قسمت کنفرانس ها تاپیک زدیم بیاید ببینید بحث به چی کشیده!!!
کجاست آدرس ؟!!!!

سعید حمیدیانفر
سه شنبه 03 مهر 1386, 07:53 صبح

واقعا بهتون خسته نباشید می گم . امیدوارم موفق باشید.
(در ضمن آبدارچی هم اگه خواستین ما در خدمتیم :لبخند::چشمک: )
ببخشید دیگه از خوشحالی نمی دونم چی بگم .

من که نتونستم پیداش کنم میشه آدرس بدین ؟

binyaz2003
سه شنبه 03 مهر 1386, 10:25 صبح
http://www.universalthread.com/wconnect/wc.dll?2,41,17,1256198#1256198

rahro
سه شنبه 03 مهر 1386, 12:25 عصر
سلام استاد
من که نتونستم وارد شوم این پیغام رو میده

We were not able to authenticate you to the Universal Thread. This could be cause by a high level of security installed on your PC or your network. For more details, you can read our Troubleshooting document at http://www.universalthread.com/Troubleshooting.asp (http://www.universalthread.com/Troubleshooting.asp).

میشه خودتون توضیح بدین!!!!!

rahro
سه شنبه 03 مهر 1386, 12:26 عصر
سلام استاد

We were not able to authenticate you to the Universal Thread. This could be cause by a high level of security installed on your PC or your network. For more details, you can read our Troubleshooting document at http://www.universalthread.com/Troubleshooting.asp (http://www.universalthread.com/Troubleshooting.asp).

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! خودتون توضیح بدین چی شده

mehran_337
سه شنبه 03 مهر 1386, 12:28 عصر
از زحمات جناب آقای حسین زاده بی نهایت سپاسگزارم . امیدوارم همه بتونیم شرکت کنیم. شاید تحولی در کشور و حتی دنیا بوجود اومد . انشاءالله

mehran_337
سه شنبه 03 مهر 1386, 12:35 عصر
سلام استاد

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! خودتون توضیح بدین چی شده

بله متاسفانه من هم همینطور

binyaz2003
سه شنبه 03 مهر 1386, 18:38 عصر
چند نفری که تبریک گفتن و منم تشکر کردم اما نمیدونم چی شد که بحث کشید به دوعت از شخصی به اسم کوین و اینکه اون یهودی و تو ایران راهش نمیدن و یکی گفت نه و یکی دیگه که از آقای احمدی نژاد بپرسید و دیگری از جنگ نفت و عراق و آزادی و ........

rezamim
سه شنبه 03 مهر 1386, 19:06 عصر
بنظر من که اونجا جای مطرح کردن این موضوع نبود. یا حداقل بهتر بود اطلاعاتی به انگلیسی هم درج میشد تا وقتی میان ، همونطور که یکنفرشون گفته بود ببینن که موضوعات بیشتر منطقه ای هست و بنابراین شاید موضوع اینجوری نمیشد.

خوشبختانه آخرین نفر خوب همه چیزو جمع کرده
Sorry for the distraction, but as we say, "behind a good horse the dust rises". You are the front page news today, and in a good way. The news is being commented - well, that's normal, and that's where the discussion here took a wrong turn, chatter style.

By the way, it would be interested if you could at least have the schedule translated into English. We are getting curious.

binyaz2003
سه شنبه 03 مهر 1386, 21:29 عصر
در سایت foxite حدود 200 عضو ایرانی هست همینطور در universalthread بیش از 300 عضو ایرانی چون ایمیلشون و نداشتم در مباحث مربوط به کنفرانس ها این مطلب رو عنوان کردم.
کار بدی کردم؟
در foxite هم مطرح کردم و اونجا اصلا چنین مباحثی پیش نیامد.

rezamim
چهارشنبه 04 مهر 1386, 16:53 عصر
من چنین جسارتی نکردم
فقط گفتم شاید اگر نحوه ارائه بهتر و کاملتر بود اونطوری نمیشد
ضمنا این 300 دوستی که میفرمایید شاید جمعا 10 نفرشون فعالند. خیلی از اونها از آخرین فعالیتشون چند سالی هست که میگذره.
ضمنا کاربرای universal کمی سر و گوششون میجنبه

binyaz2003
چهارشنبه 04 مهر 1386, 18:35 عصر
حق با شماست

binyaz2003
جمعه 06 مهر 1386, 10:43 صبح
اینم از مشکلاتی هست که بهمراه سایر مشکلات دیگه دست بدست هم دادند تا ویژوال فاکس پرو رو گوشه گیرتر کنند.شما رو نمیدونم اما من وقتی که میخوام در هر موتور جستجوی کلمه فاکس پرو رو جستجو کنم با جمله

مشترک گرامی
دسترسی به این سایت امکان پذیر نمیباشد .

روبرو میشم.واقعا کی مسئول هست؟
با این اوضاع کی میتونه اطلاعاتی در بین سایتهای فارسی برای فاکس پرو پیدا کنه؟

kia1349
چهارشنبه 25 مهر 1386, 11:38 صبح
عیب نداره شاید به خاطر سایت فاکس نیوزه.باید تا سال 2015 ساخت دیگه
از زحمات آقای حسین زاده هم ممنون.واقعا برای برگزاری این کنفرانس خیلی این درو اون در زده.این جور اتفاقات هم قابل پیش بینیه.امیدوارم کنفرانسی پربار و خوب از آب در بیاد .هرچند به شخصه برای رسیدن اون روز لحظه شماری میکنم ولی هنوز امکان حضورم به خاطر ماموریتهای فراوان اداری در هاله ای از ابهام قرار داره

binyaz2003
جمعه 27 مهر 1386, 19:52 عصر
سلام
ممنون آقای حیدری کیا
یکی دو تا خبر
1-با عرض پوزش زمان برگزاری بعلت مشکلاتی که برای مکان برگزاری پیدا شده یک روز به عقب منقل شد.یعنی
23 و 24 آبان مکان همون آدرس قبلی هست.
2-اگر شرایط مهیا بشه مهمان خارجی هم داریم.آقای فرهاد بیناتی از کانادا که چند مقاله در سایت vfug.org منتشر کردند گفتند سعی میکنند که شرکت کنند.

در اینجا هم از کسانی که تا الان ثبت نام کردند کمال تشکر رو دارم و خواستم بگم که اگر حتی فقط یک نفر شرکت کنه کنفرانس برگزار خواهد شد.

kia1349
شنبه 28 مهر 1386, 09:04 صبح
ممنون جناب حسین زاده
البته چه من باشم چه نتونم بیام ، دلم هر لحظه با شماست و تلفنی هم سعی میکنم با شما در تماس باشم
راستی میخوام هزینه ثبت نام رو براتون بفرستم ، لطفا مشخصات حساب و یا شماره کارت رو برام پی ام کنید
ممنون

binyaz2003
شنبه 28 مهر 1386, 16:03 عصر
شما سرور ما هستید آقا رضا هر وقت تشریف بیارید قدمتون روی چشم.

binyaz2003
چهارشنبه 02 آبان 1386, 09:24 صبح
ارائه راه حلی جهت اسکرول نکردن متن راست به چپ در Text Box
در اولین کنفرانس ویژوال فاکس پرو

binyaz2003
جمعه 11 آبان 1386, 11:02 صبح
دلم میخواد بتونیم کنفرانسی مثل این برگزار کنیم : http://www.swfox.net/
البته در سالهای آینده

binyaz2003
دوشنبه 14 آبان 1386, 17:23 عصر
با تشکر از همه کسانی که در کنفرانس ثبت نام کردند.این کنفرانس طبق برنامه اعلام شده برگزار میشود.
همچنین از کسانی هم که اینجا اعلام آمادگی کردند اما ثبت نام نکردند هم تشکر میکنم که باعث برگزاری این کنفرانس شدند.

mehran_337
چهارشنبه 16 آبان 1386, 08:09 صبح
همیشه همینطوری هستیم علی جان ناراحت نباش تو حرف 20 اما تو عمل صفر . اینهمه عضو و اینهمه سوال و جواب . پای حرف میشه همه 1000 تا مشکل دارن که آرزوشونه جلسه ای باشه تا همه دور هم جمع بشیم و فکری به حال آینده فاکس کنیم.حالا که اینهمه زحمت کشیده شد این جوابشه . حالا که تو اینکارو کردی و همه زحمتش به پای خودته حداقل این تاپیک و تا همیشه بزار بمونه تا اگه کسی ادعا کرد که چرا کنفرانس نمیزاریم چرا کسی حرکتی نمی کنه این باشه که شما قدمشو برداشتی و ...

rahro
چهارشنبه 16 آبان 1386, 13:11 عصر
با تشکر از همه کسانی که در کنفرانس ثبت نام کردند.این کنفرانس طبق برنامه اعلام شده برگزار میشود.
همچنین از کسانی هم که اینجا اعلام آمادگی کردند اما ثبت نام نکردند هم تشکر میکنم که باعث برگزاری این کنفرانس شدند.
استاد عزیز سلام
از زحماتی که تا کنون برای برپایی این سمینار متحمل شدید از شما و کسانی که شما را یاری رساندند کمال تشکر و قدردانی را دارم.:تشویق:
البته هنوز تا پایان مهلت ثبت نام وقت باقیست و امید دارم دوستانی که تا کنون موفق به ثبت نام نشده اند برای تجدید دیدار هم شده! در کنفرانس حضور بهم رسانند.:قلب:

binyaz2003
پنج شنبه 17 آبان 1386, 13:31 عصر
توجه مهلت ثبت نام تا تاریخ 21 آبان تمدید شد توجه
با تشکر از همه دوستان
امروز اتفاقی به سایت fox.wikis.com سر زدم و دیدم که کنفرانس ما هم در لیست وقایع امسال اومده : http://fox.wikis.com/wc.dll?Wiki~UpcomingEvents

binyaz2003
شنبه 26 آبان 1386, 19:42 عصر
آلبوم عکس های منتخب کنفرانس ویژوال فاکس پرو در آدرس زیر ایجاد شد.
کلیه عکس ها با کیفیت برای شرکت کنندگان ارسال خواهد شد.

http://persians.webng.com/album

mehran_337
یک شنبه 27 آبان 1386, 08:35 صبح
یاد باد آن روزگاران یاد باد ...

bijansaba
یک شنبه 27 آبان 1386, 09:32 صبح
تشکر فراوان به خاطر کنفرانس بسیار عالی

کیانزاد
سه شنبه 07 اسفند 1386, 08:19 صبح
با سلام
پنجره ی مربوط به آدرس زیر باز نمی شود.لطفا راهنمایی کنید.

Microsoft.net
شنبه 05 مرداد 1387, 00:57 صبح
طول عمر Unix چقدر است؟؟؟

زبان C چطور؟

اما متاسفانه این فاکس مال میکروسافت شد و...

فکر نمی کنی طول عمر اینایی که مثال زدی بخاطر کیفیت و آینده نگری بوده که در پایه این محصولات پیاده سازی شده ؟! خواهشان هر چیزی میشه نندازین گردن این مایکروسافت . میدونم الان شما بعلت اینکه سالها دارید با این زبان برنامه نویسی که چه عرض کنم (Utility بگم بهتره !) کار میکنید و باهاش انس گرفتید یه جورایی و بقول معروف تعصبی روش دارید جواب منو با تندی خواهید داد ولی با کمی تحقیق و فکر کردن به نظرم میشه به این نتیجه رسید که یه شرکت بزرگ نرم افزاری مثل مایکروسافت که تا حالا برنامه های موفق زیادی رو توی کارنامش داره هیچ وقت کاری رو از روی احساسات انجام نمی ده . قطعا اگه سیستمی از رده خارج میشه پشتش یه کار کاشناسی خابیده . همونطور که vb 6 در سال 2000 از رده خارج شد و خیلی ها اعتراض کردن ولی بعدا وقتی با دات نت مسلط شدن دیدن قبلا عمرشون رو روی وی بی 6 هدر میدادن ! (نمونش خود من)دنیای برنامه نویسی دنیای بی رحمیه شما باید خودتون رو با اون وفق بدین نه اینکه انتظار داشته باشین همه چیز با شما وفق داده بشه

IC_prog
شنبه 05 مرداد 1387, 08:31 صبح
فکر نمی کنی طول عمر اینایی که مثال زدی بخاطر کیفیت و آینده نگری بوده که در پایه این محصولات پیاده سازی شده ؟! خواهشان هر چیزی میشه نندازین گردن این مایکروسافت . میدونم الان شما بعلت اینکه سالها دارید با این زبان برنامه نویسی که چه عرض کنم (Utility بگم بهتره !) کار میکنید و باهاش انس گرفتید یه جورایی و بقول معروف تعصبی روش دارید جواب منو با تندی خواهید داد ولی با کمی تحقیق و فکر کردن به نظرم میشه به این نتیجه رسید که یه شرکت بزرگ نرم افزاری مثل مایکروسافت که تا حالا برنامه های موفق زیادی رو توی کارنامش داره هیچ وقت کاری رو از روی احساسات انجام نمی ده . قطعا اگه سیستمی از رده خارج میشه پشتش یه کار کاشناسی خابیده . همونطور که vb 6 در سال 2000 از رده خارج شد و خیلی ها اعتراض کردن ولی بعدا وقتی با دات نت مسلط شدن دیدن قبلا عمرشون رو روی وی بی 6 هدر میدادن ! (نمونش خود من)دنیای برنامه نویسی دنیای بی رحمیه شما باید خودتون رو با اون وفق بدین نه اینکه انتظار داشته باشین همه چیز با شما وفق داده بشه
دوست عزیز
آیا شما قبل از درج مطالب فوق . در مورد VFP ( قدرت و ضعف ) در مورد این زبان خوب تحقیق و فکر کرده اید ؟

rezaTavak
شنبه 05 مرداد 1387, 08:51 صبح
اگر با ابزارهايي مانند linux و MySQL و Java كار مي كردند آن وقت اينقدر از ميكروسافت حمايت نميكردند.

كشتن روحيه تفكر از جمله سياستهاي ميكروسافت است. و اينكه بهتر است ندانيد در پشت پرده چه چيزي است.

binyaz2003
شنبه 05 مرداد 1387, 10:28 صبح
قسمت هايي از مقاله تاريخچه و آينده ويژوال فاکس پرو در کنفرانس
صحت مطالب رو هم ميتونيد در سايت www.foxprohistory.org و ديگر وبسايت ها و مقالاتي که در اينترنت موجود هست بررسي کنيد.

اصل ماجرا

نقطه تولد فاکس پرو توسط گروه فاکس به سال 1984 برميگردد.اين پروژه تقليدي از dBase بود و باعث شد تا بين سالهاي 1986 تا 1987 Ashton Tate از اين گروه بخاطر کپي برداري از dBase به دادگاه شکايت کند. اما سرانجام در سال 1990 اين ادعا در دادگاه رد شد و گروه فاکس تبرئه شد.

در جولاي سال 1991 گروه فاکس تکنولوژي Rushmore را در ويرايش FoxPro 2.0 معرفي کرد.گرچه با اين ويرايش امکانات ديگري از جمله ارائه فرم ساز (Screen Builder) و گزارش ساز (Report Builder) و پشتيباني از SQL را معرفي کرد اما تکنولوژي Rushmore تاثير شگرفي داشت و بيشتر مورد توجه قرار گرفت. توسط اين تکنولوژي سرعت جستجو ها بسيار کاهش ميافت مخصوصا با توجه به قدرت پردازنده هاي آن زمان اين سرعت واقعا شگفت انگيز بود و توجه همگان بخصوص مايکروسافت را بخود جلب کرد.

همين واقعه باعث شد تا ظرف کمتر از يک سال يعني در ماه جون سال 1992 مايکروسافت اقدام به ادغام گروه فاکس در خود کند.

در حقيقت مايکروسافت زماني فاکس پرو را در خود ادغام کرد که هيچ اميدي به بازار نرم افزار هاي بانک اطلاعاتي از طرف برنامه نويسان خود نداشت. اما چشم انداز اين بازار مايکروسافت را بر آن داشت تا با مبلغ 173 ميليون دلار فاکس پرو و تيم برنامه نويسي آن را زير سلطه خود بگيرد.به اعتقاد بسياري از برنامه نويسان اگر اين اتفاق نمي افتاد ما امروز ويژوال فاکس پرو 9.0 را در بازار نميديديم اما به نظر من بدون مايکروسافت هم فاکس پرو ميتوانست اين راه را طي کند.

زيرا حتي قبل از آنکه مايکروسافت فاکس را بخرد ويرايش تحت ويندوز آن آماده شده بود و همچنين ويرايش هاي مختلف آن براي يونيکس و مکينتاش آن را نرم افزاري براي همه سيستم عامل ها معرفي کرده بود.

در واقع اگر مايکروسافت هم گروه نرم افزاري فاکس را زير پوشش نميگرفت بازهم گروه به پيشرفت خود بلکه بسيار چشمگيرتر و بر روي تمام سيستم عاملها ادامه ميداد.

از همان ابتدائي که اولين ويرايش هاي VC++ و VB و ويژوال فاکس پرو توليد شدند سياست ميکروسافت بر اين شد تا روزي يک کامپايلر واحد داشته باشد و همه چيز مانند ويرايشگر کد ، ديباگر و ... يکسان باشد و زبانها تنها از نظر syntax متفاوت و داراي تنوع باشند.همانند .Net Framework بنابراين بلافاصله که توانست از موتور جستجوي قدرتمند فاکس پرو در نرم افزارهاي خود از جمله access استفاده کند و ado را بوجود آورد دم از منتشر نشدن ويرايش بعدي فاکس پرو ميزد.کما اينکه بعد از انتشار ويرايش 3.0 ويژوال فاکس پرو اين موضوع را مطرح ساخت اما با واکنش شديد برنامه نويسان قرار گرفت.اما به هر ترتيب هيچ گاه ويرايش 4.0 ويژوال فاکس را منتشر نکرد و براي هماهنگي با شماره ويرايش VC++ و VB ويرايش 5 آن را منتشر ساخت.

گر چه ميکروسافت اصرار داشت از تکنولوژي Rushmore استفاده کند اما ويرايش هاي اوليه Access همگي با شکست مواجه شدند.

براستي ميتوان بر اين مدعا صحه گزاشت که با آمدن Ken Levy تيم برنامه نويسي فاکس پرو جان تازه اي گرفت و ويرايش هاي بعدي هر يک با امکانات جديدتر تا ويرايش 9.0 منتشر شدند.

نقطه قوت ويرايش هاي ويژوال فاکس پرو از نظر استقامت و ترميم نمودن جداول خراب و گزارش گيري ويرايش 7.0 آن است.

درست پس از منتقل شدن Ken Levy و آمدن Mlind Lele که هيچ تجربه اي در فاکس پرو نداشت دوباره شايعات و بالاخره بيانيه رسمي تيم برنامه نويسي فاکس مبني بر توليد نشدن ويرايش 10.0 ويژوال فاکس پرو آغاز شد.

اما اين بار دلايل ميکروسافت متفاوت از دفعه قبل ميباشد. اين بار ميکروسافت با عنوان اين مسئله که ويژوال فاکس پرو يک نرم افزار 32 بايتي است و نسل جديد رايانه ها که 64 بايتي هستند بايستي براي ادامه کار هسته ويژوال فاکس پرو به 64 بايتي تغيير يابد.يعني تمام کد آن از ابتدا براي سيستم هاي 64 بايتي نوشته شود و اين به صرفه نيست.در حالي که ميکروسافت نرم افزار هاي VB و VC را کامل تبديل به فريم ورک دات نت کرد پس اين تبديل هم آنچنان دور از ذهن نيست.

binyaz2003
سه شنبه 09 مهر 1387, 15:46 عصر
سايت کنفرانس بار ديگر آغاز به کار کرد.