PDA

View Full Version : طریقه نصب jdk-6-windows-i586 در ویندوز

zahra_zapata
جمعه 01 تیر 1386, 15:58 عصر
سلام
می خوام jdk-6-windows-i586 در ویندوز نصب کنم.لطفا منو در چگونگی نصب و تنظیماتش راهنمایی کنید. ممنون!

pooyanm
جمعه 01 تیر 1386, 16:49 عصر
کافیه دابل کلیک بلد باشی

zahra_zapata
یک شنبه 03 تیر 1386, 20:52 عصر
کافیه دابل کلیک بلد باشی

نیازی نبود اینجور جواب بدین.تنها دبل کلیک نیست.بعد نصب یه سری تنظیمات داره.
در computer/properties/environment variables باید یه مسیر بدی.ولی متاسفانه من وقتی برنامه رو تو command prompt کامپایل می کنم ، javac اصلا فایل رو پیدا نمی کنه.

pooyanm
دوشنبه 04 تیر 1386, 06:52 صبح
من نمی خواستم دلخوری پیش بیارم ولی با همون دابل کلیک همه تنظیمات الزامی را خود برنامه نصب انجام می ده (معرفی مسیرهای جاوا در رجیستری، تنظیمات مرورگر برای اپلتها و...). این متغیرها هم در خانواده لینوکس و یونیکس و... کاربرد بیشتری پیدا می کنن.
در هر حال شما می تونی در همون مسیر یک متغیر با نام JAVA_HOME و مقدار c:\jdk1.6 (برای نمونه) تعریف کنی ولی اونقدر الزامی نیست که بعد از هر بار نصب یکبار به این گزینه ها مراجعه کنی.
در مورد javac و java هم شما باید جایگاه فایل java. را دقیقا ذکر کنی و نیز مسیرهای classpath- را. برای همین هم گذاشتن این فرمانها در یک فایل دسته ای (برای جلوگیری از تایپ دوباره) ضروری به نظر می رسه:

"c:\javase6.0\bin\javac.exe" "c:\dir1\folder1\MainClass.java"
اگر بازهم کارساز نبود خط فرمان و پیام خطا را بنویس.

zahra_zapata
سه شنبه 05 تیر 1386, 13:30 عصر
من همه ی این کارها رو انجام داده بودم ولی با این حال کامپایل نمی شد.برا همین سوالمو اینجا مطرح کردم .

pooyanm
سه شنبه 05 تیر 1386, 13:52 عصر
همونطور که گفتم
اگر بازهم کارساز نبود خط فرمان و پیام خطا را بنویس.
پرسشهاتون خیلی کلی هستن این مشکلات کمی غیر عادیه لازمه که بیشتر توضیح بدید در غیر اینصورت کسی نمی تونه کمکتون کنه