PDA

View Full Version : مشکل تهیه نسخه پشتیبان از بانک اس کیو ال

ehsan21
جمعه 01 تیر 1386, 18:19 عصر
با سلام
من مدتی پیش برنامه ای باvb.net نوشتم و برای برای گرفتن back up از بانک اس کیو ال از کد زیر استفاده کردم و تا مدتی مشکلی نداشت

gDatabaseName1 = "iran_dir"
oBackup1 = New SQLDMO.Backup
oBackupEvent1 = oBackup1 ' enable events

oBackup1.Database = gDatabaseName1
gBkupFileName1 = F.SelectedPath.Trim + "\" + "iran_dir" + ".Bak"
oBackup1.Files = gBkupFileName1

If Len(Dir(gBkupFileName1)) > 0 Then
Kill(gBkupFileName1)
End If

اما حالا موقع تهیه Back up خطای زیر(تصویر زیر) رو میده . کسی میدونه مربوط به چیه ؟

hdv212
جمعه 01 تیر 1386, 18:57 عصر
من متوجه نشدم تو از چه کدی برای BackUp گیری استفاده کردی، ولی اگه از کد زیر استفاده کنی هم بهتره و هم خواناتر، مشکلت هم فکر کنم حل بشه :

BACKUP DATABASE [mydb] TO DISK = N'C:\Program Files\Microsoft SQL Server\MSSQL.1\MSSQL\Backup\mydb.bak' WITH
NOFORMAT, NOINIT, NAME = N'mydb-Full Database Backup', SKIP, NOREWIND, NOUNLOAD, STATS = 10

AminSobati
جمعه 01 تیر 1386, 23:11 عصر
دوست عزیزم،
آیا آدرسی که Backup قراره در اون قرار بگیره (تمام Folderها) وجود داره؟

ehsan21
شنبه 02 تیر 1386, 17:02 عصر
بله
آدرس وجود داره
این کد هم کار میکرد اما بعد از مدتی خطا داد

AminSobati
شنبه 02 تیر 1386, 19:39 عصر
یک Path ساده تر روی همون درایو رو امتحان کنین، مثلا Root Directory

ehsan21
یک شنبه 03 تیر 1386, 08:03 صبح
این کار رو هم انجام دادم ولی بازم خطا داد

AminSobati
یک شنبه 03 تیر 1386, 12:43 عصر
من اخیر مشکل مشابه داشتم که معلوم شد هارددیسک اشکال سخت افزاری داشته. میتونین Restore رو روی سیستم دیگه آزمایش کنین؟ احتمال داره خوده فایل Backup هم آسیب دیده باشه

navidal
چهارشنبه 13 تیر 1386, 13:23 عصر
من اخیر مشکل مشابه داشتم که معلوم شد هارددیسک اشکال سخت افزاری داشته. میتونین Restore رو روی سیستم دیگه آزمایش کنین؟ احتمال داره خوده فایل Backup هم آسیب دیده باشه

سلام دوست عزیز منم از همین کد استفاده کردم ولی در root کار میکنه فقط در فولدر ها کار نمی کنه هاردم هم سالمه میشه لطف کنید و راهنمایی کنید.

AminSobati
شنبه 16 تیر 1386, 00:48 صبح
سلام،
شما چه پیغام خطایی میگیرین؟!

navidal
سه شنبه 02 مرداد 1386, 09:36 صبح
سلام،
شما چه پیغام خطایی میگیرین؟!من هم دقیقا همین خطا رو که ehsan21 گفته دریافت می کنم!