ورود

View Full Version : آیا توزیع رایگان اوبونتو متفاوت است؟



reza.palang
جمعه 01 تیر 1386, 23:13 عصر
تعریف توزیع ابونتو رو همه خیلی شنیدیم. و اینکه بهترین توزیع لینوکس هست و....
من توزیع ابونتو رو (CD هایی که خود کمپانی میفرسته) دیدم اما در حد بهترین توزیع نیست. دلیلش چی میتونه باشه. این توزیع با اون چیزی که بهترین انتخاب شده فرق داره یا من بلد نیستم؟؟ یا اصلا مشکل چیز دیگه ای هست؟؟

someCoder
جمعه 01 تیر 1386, 23:31 عصر
تا به چی بگی بهترین؟ اینکه اوبونتو محبوبترینه قبوله ، ولی بهتیرین برای چه کاری؟
ضمنا، فکر کنم فرقی نداره!

reza.palang
شنبه 02 تیر 1386, 01:31 صبح
از لحاظ کار بر پسندی. چیزی که من دیدم در این حد و حدود نبود

oxygenws
شنبه 02 تیر 1386, 04:50 صبح
دیدم اما در حد بهترین توزیع نیست.
دقیقا در کجاش دیدی که بهترین توزیع نبود؟!! اگر هم می گی «کاربر پسندی» یعنی چی؟!! منظورت دقیقا چیه؟! :)

البته «بهترین» مفهومی نداره، مخصوصا در مورد «کاربر پسندی» که خوب کاملا به فرد بر می گرده. اگر یک توزیع به عنوان بهترین توزیع در فلان سال انتخاب میشه، با رای گیری به این نتیجه می رسند که خوب این به این مفهوم نیست که ۱۰۰٪ با اوبونتو حال می کنند.

tux-world
شنبه 02 تیر 1386, 08:56 صبح
برای من که الان بیش از یه ساله باهاش کار میکنم فوق العاده هستش
این هم دلایلش
اوبونتو دارای:

۱. نصب آسان و بدون دردسر است. نصب اوبونتو خیلی ساده است، هم نصاب گرافیکی داره و هم خط فرمانی ولی در زمان نصب سوالات زیادی ازتون نمیپرسه! در ۶ مرحله چند تا سوال در مورد زبان و موقعیت جغرافیای و نام کاربری و نوع پارتیشن بندی رو می‌پرسه و خیلی سریع و راحت نصب میشه و بعد از نصب همه سیستم عاملهای از قبل نصب شده رو تو منوی گراب بهتون میده.

۲. محیط زیبا، ساده و کاربر پسند. نسخه‌های مختلف خانواده اوبونتو میزکارهای مختلفی دارن که همشون در عین سادگی بسیار زیبا و کاربر پسند هستند. درسته که شبیه ویندوز نیستن ولی شما به هرچیزی که نیاز داشته باشید میتونید سریع و راحت پیدا کنید.

۳. اوبونتو بر اساس دبیان است. خوب بی تعارف دبیان بزرگترین عضو خانواده لینوکس است. اوبونتو ساختار مدیریت بسته‌ها و پایداری خود را از دبیان به ارث برده است. به قول اوبونتویی ها، دبیان صخره‌ای است که اوبونتو بر اساس آن بنا نهاده شده است.

۴. اوبونتو برای همیشه رایگان و آزاد خواهد بود. توسعه دهندگان اوبونتو درواقع یک گروه از توسعه دهندگان قدیمی دبیان هستند و بنابراین به خوبی با مفاهیم نرم‌افزارهای آزاد آشنا هستند. ضمنا اوبونتو هیچ گاه نسخه هایی تحت عنوان Enterprise یا Professional که کاربر برای دریافتشون مجبور به پرداخت وجه باشه نخواهد داشت!

۵. ارسال رایگان به سراسر دنیا. هر جای دنیا که باشید اگر پست دو رو برتون باشه میتونید اوبونتو رو سفارش بدید و یک نسخه اصلی از اویونتو داشته باشید.

۶. اوبونتو انتشارهای منظم داره. بر خلاف دبیان، اوبونتو انتشارهای منظم ۶ ماهه داره و هر انتشار ۱۸ ماه پشتیبانی رایگان داره. البته نسخه ۶.۰۶ برای میزکار ۳ سال و برای سرور ۵ سال پشتیبانی داره (یعنی یه جورایی Enterprise دیگه)

۷. اوبونتو به وسیله شرکتهای تجاری که هیچ آشنایی با مفاهیم نرم‌افزارهای آزاد ندارن اداره نمیشه! لابد داستان قرارداد کاری Novell و Microsoft رو شنیدید و اینکه بنیاد نرم‌افزار آزاد در حال بررسی این قرارداده و ممکنه Novell از فروش لینوکس منع بشه.

۸. اوبونتو خیلی خوب انواع سخت افزارها رو بدون دردسر میشناسه و توزیع مناسبی برای Laptop ها است.

۹. اوبونتو یه اجتماع خیلی خیلی بزرگ از کاربرا داره! یک نمونش همین اجتماع کاربران ایرانی هست که انواع پشتیبانی و خدمات رو در اختیار کاربران تازه کار قرار میدن! این اجتماع بزرگ کمکهای زیادی به توسعه اوبونتو میکنن که فکر نمیکنم اینجا مجال صحبت در موردش نباشه...

۱۰. منابع و مستندات بسیار کامل اینترنتی. به فارسی مقالات و راهنماهای خیلی کاملی برای اوبونتو آماده شده. شما طیف وسیعی ار مستندات و راهنماها رو هم میتونید به انگلیسی در مورد اوبونتو پیدا کنید.

۱۱. نصب بسیار آسان بسته‌های نرم افزاری. مخازن رسمی اوبونتو چیزی حدود ۴ تا DVD یعنی حدود ۱۶ گیگ بسته نرم افزاری دارند. خیلی بیش ار این هم توسط علاقه‌مندان در سراسر دنیا ایجاد شده و به صورت غیر رسمی کار میکنه! یعنی از شیر مرغ تا جون آدمیزاد هر چی که بخواهید میتونید پیدا کنید. بسته‌های deb که اوبونتو از اونها استفاده میکنه هوشمندتر از rpm ها هستند و شما سردرد و عذاب های dependency های rpm رو نخواهید داشت.
با چند کلیک ساده میتونید هر بسته نرم افزاری رو نصب کنید..

اینها بخشی از مزایای اوبونتو بود که الان یادم میومد!

نتیجه‌گیری اخلاقی! من فکر میکنم بهترین توزیع لینوکس برای شما توزیعی هست که شما باهاش راحت ترید و ازش بیشتر خوشتون میاد. یادتون باشه که تو دنیای نرم‌افزارهای آزاد شما خیلی راحت میتونید بگید که من توزیعم رو عوض کردم و کسی هم بهتون خرده نمیگیره :چشمک:
به نقل از این لینک (http://forum.ubuntu-ir.org/index.php?topic=237.0)

someCoder
شنبه 02 تیر 1386, 16:42 عصر
از لحاظ کار بر پسندی. چیزی که من دیدم در این حد و حدود نبودفکر کنم با این وضع، SuSE بیشتر خوشت بیاد. (فقط حدس میزنم!)

حامد مصافی
شنبه 02 تیر 1386, 19:51 عصر
تعریف توزیع ابونتو رو همه خیلی شنیدیم. و اینکه بهترین توزیع لینوکس هست و....
از نظر هر کس بهترین توزیع یعنی توزیعی که استفاده می کنه. من هم میگم Debian stable 4 (etch)
اما در مورد ubuntu مایک شاتلورث پول کافی برای تبلیغات و ارسال سی دی ها به همه جای دنیا رو داره و به خاطر همین حجم بالای خروجی سی دی ubuntu به عنوان محبوبترین (و بالطبع بهترین !!!) گنو/لینوکس شناخته میشه؟؟

@ tux-world (http://www.barnamenevis.org/forum/member.php?u=17548) : #5
1- نصبش چندان هم بدون دردسر نیست مخصوصاً اگر قبلاً با Partition Magic عملیاتی روی هارد انجام داده باشید. البته جدیداً این مشکل ها کمتر به چشم می خورند اما نسخه های قبل از 4 واقعاً یک مصیبت به شمار می رفتند.

2- رابط های های گرافیکی مختص اوبونتو نیستند.

3- چرا از خود دبیان استفاده نمی کنید؟؟

4- کمتر لینوکسی پیدا میشه که رایگان نباشه.

5- این عالیه.

6- اگر بعد از 6 ماه خروجی مناسب انتشار نبود چه اتفاقی می افته؟؟ ج) اتفاقی که سر kubuntu 4.04 اومد.

7- Novel و Microsoft از قدیم منافع مشترک زیادی داشتند.

8- این امکانات جدید و مختص ubuntu نیستند.

9 10 : -

11- apt و synaptic از دبیان به ubunti راه پیدا کردند.


اگر دنبال کاربرپسندی نسخه مورد استفاده خودت هستی به یکی از سایت های www.kde-look.org (http://www.kde-look.org) یا www.gnome-look.org (http://www.gnome-look.org) سری بزن.

reza.palang
شنبه 02 تیر 1386, 20:33 عصر
اینکه بهترین توزیع توزیعی هست که هر کس باهاش راحت تره رو به شدت قبول دارم.
من خودم از FEDORA 7 استفاده میکنم. تعریف اوبونتو رو خیلی شنیده بودم و میدونستم که یک سال بهترین توزیع شناخته شد. رفتم توی سایتش و ثبت نام و ... یکی دو ماه قبل برام 10 تا cdفرستادن. گفتم بابا عجم حجمی داره به نظر میومد که نرمافزارهای کاربردی زیادی داره. اما وقتی دقت کردم دیدم 10 تا CD همشون یکی هستن. خب تا اینجا مشکلی نبود. اما وقتی شرو به کارباهش کردم اونهمه تعریف به نظرم یه مقداری بزرگ نمایی اومد. شاد هم بی تجربگی باعثش شده بود

نه من دنبال کاربر پسند بودن نیستم بیشتر کارایی رو میپسندم.

tux-world
شنبه 02 تیر 1386, 23:17 عصر
درسته شما هر توزیعی رو می تونین انتخاب کنین . اگه یه مدت با اوبونتو کار کنین و عاشقش نشین بیایین یقه منو چسبین
من کاربر بسیار بسیار مشکل پسندی هستم مخصوصا تو انتخاب توزیع ولی اوبونتو واقعا چیزی بود که من می خواستم . به امتخانش می ارزه

حامد مصافی
یک شنبه 03 تیر 1386, 11:57 صبح
من خودم از FEDORA 7 استفاده میکنم...
فدورا بعد از نسخه 2-3 به تدریج ماهیت مستقلی نسبت به تیم ردهت پیدا کرد و همین مسئله عدم مدیریت صحیح باعث به انحطاط کشوندن اون شد.
ما فدورا کور 6 رو به عنوان سرور nat روی یک ISP نصب و راه اندازی کردیم (بدون kdm و gdm) هنگام بوت مقدار حافظه مصرفی چیزی حدود 500 بود اما وقتی این سرور به دبیان etch ارتقا پیدا کرد میزان حافظه مصرفی 50 بود.



...اگه یه مدت با اوبونتو کار کنین و عاشقش نشین بیایین یقه منو چسبین...

منظورت از یک مدت چقدره؟؟ من از نسخه های 2-3 با این توزیع کار کردم و در هر انتشار اونو تست کردم. اما از همون اول ازش متنفر بودم!




نه من دنبال کاربر پسند بودن نیستم بیشتر کارایی رو میپسندم.

دبیان رو از دست نده. مخصوصاً etch

oxygenws
یک شنبه 03 تیر 1386, 12:14 عصر
ما فدورا کور 6 رو به عنوان سرور nat روی یک ISP نصب و راه اندازی کردیم (بدون kdm و gdm) هنگام بوت مقدار حافظه مصرفی چیزی حدود 500 بود اما وقتی این سرور به دبیان etch ارتقا پیدا کرد میزان حافظه مصرفی 50 بود.
ممنون، تجربهء جالبی بود.

اوبونتو هم فرزند دبیان می باشد... مسلما تفاوت ها آنچنان نیست... شما هم با اوبونتوی لایو ۷.۰۴ بالا بیا و ببین چیه :) مختصر امکانات بیشتری نسبت به دبیان داره، اما برای ابعاد تجاری (مخصوصا سرور ها)، به نظر می رسه که دبیان خیلی بهتر جواب می ده.

در نهایت، فرقی نداره، یه نسخه رو انتخاب کنید و باهاش حال کنید، به بقیه چکار دارید :)

reza.palang
یک شنبه 03 تیر 1386, 12:26 عصر
فدورا بعد از نسخه 2-3 به تدریج ماهیت مستقلی نسبت به تیم ردهت پیدا کرد و همین مسئله عدم مدیریت صحیح باعث به انحطاط کشوندن اون شد.
ما فدورا کور 6 رو به عنوان سرور nat روی یک ISP نصب و راه اندازی کردیم (بدون kdm و gdm) هنگام بوت مقدار حافظه مصرفی چیزی حدود 500 بود اما وقتی این سرور به دبیان etch ارتقا پیدا کرد میزان حافظه مصرفی 50 بود.
پس ّFedora رو توصیه نمیکنید؟؟ توزیع خوبی به حساب نمیاد؟؟


دبیان رو از دست نده. مخصوصاً etch
یه DVD دبیان رو تهیه کردم. نسب میشد اما مود گرافیکیش نسب نمیشد. در واقع این پیغام رو میداد که خراب هست. دبیان 3.1 بود. و قبول کنید که برای یه تازه کار، کار کردن در text mode بسیار سخت و زجر آور هست.
دبیان tech توزیع خاصی هست؟

tux-world
یک شنبه 03 تیر 1386, 14:13 عصر
پس ّFedora رو توصیه نمیکنید؟؟ توزیع خوبی به حساب نمیاد؟؟

ایشون همچین چیزی نگفتن . بستگی داره از یه توزیع تو چه موردی استفاده کنین.
برای سرورها نسخه های قدرتمندی مثل ردهت و دبیان و غیره وجود دارن . اصولا تو سرورها از توزیعهایی استفاده میکنند که دردسر های دپندسی ها رو نداشته باشه و برنامه های قدیمی روش سوار شه .
توزیعهای لینوکس تو دو مورد دسکتاپ و سرور میشه گفت !! خلاصه میشن . مثلا دبیان نسخه دسکتاپش با سرورش فرق داره و تو سرورهای لینوکس تا جایی که می دونم 100 از xserver منظورم محیط گرافیکی هستش استفاده نمی کنند چون هم باگ سرور رو میتونن افزایش بدن و هم اینکه تو یه ساختمون هر چی پنجره زیاد باشه دسترسی به داخل هم بیشتر میشه
خوب از موضوع منحرف نشیم . :چشمک:

reza.palang
یک شنبه 03 تیر 1386, 14:43 عصر
شاید من عنوان تاپیک رو بد انتخاب کردم. اما منظور پی بردن به این مطلب بود که بهترین توزیع یا بهتر بگم مطلوب ترین توزیع چی هست.
---------------------------------------------------------
در مورد 4 تاDVD برای اوبونتو که گفتید (مخازن رسمی اوبونتو چیزی حدود ۴ تا DVD ...). من نه توی CDهایی که برام فرستادن دیدم و نه تو سایتش.

ramin_rp
یک شنبه 03 تیر 1386, 14:55 عصر
سلام
دوست عزیز دبیان اچ ورژن آخر دبیان و همون ورژن 4 هست دبیان سارژ هم نسخه 3.1 هست
و ...

تو دبیان اچ نصب گرافیکی نیز اضافه شده.
و این که محیط گرافیکی نصب نشده و پیغام خطا داده احتمال داره بسته های مربوطه مشکل داشتند

tux-world
یک شنبه 03 تیر 1386, 16:11 عصر
بهترین توزیع توزیعی هستش که باهاش راحتین ؟
من توزیعی رو انتخاب می کنم که سخت باشه و بتونم باهاش کل کل کنم الان یه ساله که از اوبونتو استفاده می کنم . دبیان هم مثل اوبونتو هستش فرق آنچنانی نداره و فقط یه کم دردسرش زیاده که من دوست دارم

reza.palang
یک شنبه 03 تیر 1386, 20:22 عصر
دقیقا در کجاش دیدی که بهترین توزیع نبود؟!! اگر هم می گی «کاربر پسندی» یعنی چی؟!! منظورت دقیقا چیه؟! :)
جای بخصوصی مد نظرم نیست. در کل عرض کردم.


اگر یک توزیع به عنوان بهترین توزیع در فلان سال انتخاب میشه، با رای گیری به این نتیجه می رسند که خوب این به این مفهوم نیست که ۱۰۰٪ با اوبونتو حال می کنند.
بله که 100% نیست. خب به هر حال یه دلیلی داشت که بهترین توزیع شناخته شد. دنبال این دلیل هستم.

reza.palang
یک شنبه 03 تیر 1386, 20:47 عصر
نصب آسان و بدون دردسر است....
من امروز خواستم دوباره نسبش کنم. اما نشد. وستش وایستاد و دیگه جلو نرفت. حدود 30 دقیقه


..... درسته که شبیه ویندوز نیستن ولی.....
این که عالیه


.... مخازن رسمی اوبونتو چیزی حدود ۴ تا DVD یعنی حدود ۱۶ گیگ بسته نرم افزاری دارند.
کجا در مورد اینها صحبت شده؟ کجا هستن؟ من نه خودشون رو دیدم و نه اسنادشو.
هم توی سایتش گشتم و هم توی CD هاش. 10 تا CDعین هم برام فرستادن.
ضمنا منظورت از "مخازن رسمی" چیه؟


بسته‌های deb که اوبونتو از اونها استفاده میکنه هوشمندتر از rpm ها هستند و

نسب بسته های deb توی دیگر توزیعها امکان داره؟ و یا بر عکس، RPMها توی دبیان و اوبونتو نسب میشه؟؟


نتیجه‌گیری اخلاقی! من فکر میکنم بهترین توزیع لینوکس برای شما توزیعی هست که شما باهاش راحت ترید و ازش بیشتر خوشتون میاد. یادتون باشه که تو دنیای نرم‌افزارهای آزاد شما خیلی راحت میتونید بگید که من توزیعم رو عوض کردم و کسی هم بهتون خرده نمیگیره :چشمک:
ایول نتیجه گیری:تشویق::لبخند:

Inprise
یک شنبه 03 تیر 1386, 20:50 عصر
جای بخصوصی مد نظرم نیست. در کل عرض کردم.

هیچ مسئله ای "در کل" قابل عرض کردن نیست . این جمله رو با دقت بخون .


خب به هر حال یه دلیلی داشت که بهترین توزیع شناخته شد. دنبال این دلیل هستم.

Ubuntu توزیع منعطف و فعالی است و همین دو مزیت اش باعث شده سر و صدای زیادی اطرافش باشه و خیلی ها ازش استقبال کنن ، و حتی شرکتهای بزرگی مثل سان و دل ازش استقبال کنن . نصب کردن نرم افزار و مدیریتش در Ubuntu راحت است ، جامعه توسعه گرانش خیلی فعال هستن و شرکتی که ازش حمایت میکنی ( کانونیکال ) سرمایه گذاری خوبی کرده که باعث شده بسته های مختلف به سرعت وارد مخازنش بشن ، و در بسیاری از موارد هم رابطهای کاربری Ubuntu مختص خودش هستند مثلا برنامه نصبش یا مدیریت شبکه و ... ؛ با نصب Ubuntu روی یک ماشین که ویندوز قبلا روش نصب شده کلیه تنظیماتت بصورت خودکار - در صورت تمایل - منتقل میشه و این برای خیلی از کاربران مفید و با ارزشه . حمایت از 64 بیت و Sparc هم باعث شده مشتری هائی که دنبال یک راه حل backend هستن بتونن روی Ubuntu حساب کنند . مشتری های تجاری نمیتونن روی فدورا یا دبیان حساب کنن چون حمایتی وجود نداره ، و ردهت Enterprise هم خیلی خیلی گرونه ، و این وسط Ubuntu هم معماری های مختلفی رو حمایت میکنه و هم به روز و فعاله و هم خدمات تجاری ارزان و در عین حال قابل اتکائی داره و ...

مجموعه ای از دلائل باعث شدن که Ubuntu هم برای وظایف مختلف منعطف باشه و هم بتونه فعالانه خیلی از مسائل رو حل کنه . من هم مدت زیادی هست که چه به عنوان Desktop و چه به عنوان Server از Ubuntu استفاده میکنم و تا بحال از هیچ توزیعی اینقدر راضی نبودم . ( هیچکدام از توزیعهای فعلی حتی نگارشهای تجاری SuSe مثل Ubuntu به خوبی از 64بیت حمایت نمیکنن . این خیلی مهمه )

oxygenws
یک شنبه 03 تیر 1386, 20:51 عصر
بله که 100% نیست. خب به هر حال یه دلیلی داشت که بهترین توزیع شناخته شد. دنبال این دلیل هستم.دقیقا همون حرفی که یکی از دوستان در پست های اولیه زد... بهترین نشده، محبوب ترین شده...
چون (یک) مدیریت بسته های deb خیلی بهتر و دقیق تر و راحت تر از rpm می باشد که در سوزه یا ردهت و فدورا پشتیبانی میشه و (دو) از سری دبیان به خاطر نزدیک بودنش به سیستم دسکتاپ (یعنی یک نسخهء عمومی) بهتره... مثلا شما وقتی توی دبیان اچ که به قول دوستمون تازه نصبش گرافیکی شده، وقتی روی یک فایل تصویری کلیک کنید تا پخشش کنید، به طور خودکار نمی ره codec هاش رو می گیره و پخشش نمی کنه، اما این اتفاق در نسخهء ۷.۰۴ میافته :)

مسلما نمی گم دبیان بده، می گم که سیستم اوبونتو به کاربران خونگی خیلی نزدیک تره و راحت تره... ولی مسلما می گم مدیریت بسته های نرم افزاری اش به مراتب از بسته بندی های rpm بهتره :>

tux-world
یک شنبه 03 تیر 1386, 21:19 عصر
کاربرایی عمق وجود لینوکس رو درک می کنن که باهاش دست و پنجه نرم می کنن .
اوبونتو با اینکه مدت زیادی نیست از ارائش میگذره ولی واقعا گل کاشته . نسه سرورش اینطوی ئیش بره شرکت رد هت 100 باید یه فکری باید به حال خودش بکنه

حامد مصافی
دوشنبه 04 تیر 1386, 16:10 عصر
اوبونتو هم فرزند دبیان می باشد... مسلما تفاوت ها آنچنان نیست... شما هم با اوبونتوی لایو ۷.۰۴ بالا بیا و ببین چیه :)
امید خان نمی دونم بنده رو مستمع فرض کردی یا نه! اما به هر حال همونطوری که به عرض رسوندم من از نسخه های اولیه با ubuntu کار کردم و چون به طور نا خوداگاه هر توزیعی رو با دبیان مقایسه می کنم نتونستم به این توزیع کنار بیام.


پس ّFedora رو توصیه نمیکنید؟؟ توزیع خوبی به حساب نمیاد؟؟
به نظر بنده خیر.



...کلیه تنظیماتت بصورت خودکار - در صورت تمایل - منتقل میشه ...
اگر اشتباه نکنم فقط hda1 بررسی میشه.


..من هم مدت زیادی هست که چه به عنوان Desktop و چه به عنوان Server از Ubuntu استفاده میکنم و تا بحال از هیچ توزیعی اینقدر راضی نبودم ...
پس شاید بتونید به من کمک کنید.
من در حین تست نسخه 7.04 تجربه جالبی داشتم.
در اولین پارتیشن روی هارد من یعنی C ویندوز (که به طور دستی مانتش نکردم) فایل هایی با پسوند rec متعددی (که تعدادشون روز به روز در حال افزایش بود ) ظاهر می شدند. متوجه شدم این فایل ها مربوط به سورس هایی هستند که نصب کردم. که شامل فایل های نماد های تصویری یا سورس اونهاست. می دونید این مسئله از کجا ناشی میشه؟

tux-world
سه شنبه 19 تیر 1386, 07:41 صبح
من خودم توزیع های زیادی رو تست کردم ولی هر بار باز به خاطر قابلیتها و کارایی و کلا مدیریت بسته نرم افزارها و اینکه از دبیان نشات گرفته .
etch دبیان رو اصلا تست نکردم بنابراین نمی تونم دربارش چیزی بگم
می تونین بهم بفرستینش؟ یا لینک دانلود بدین؟
یادم رفت بگم
اینجا نوشته Debian Etch 4.0r0 Official i386 DVD Set تعداد 3dvd آیا نسخه 64 بیت هم هست؟
من سی پی یوم 64 بیته برای همین می گم 3500 Am2 64bit atolon
از این سی پی یو خیلی حال می کنم

حامد مصافی
سه شنبه 19 تیر 1386, 18:42 عصر
اگر سرعت اینترنت بالایی دارید ازسایت www.debian.org (http://www.debian.org) می تونیدبگیرید. در غیر اینصورت سری به سایت www.technotux.org (http://www.technotux.org) بزنید.

این (http://www.debian.org/ports/amd64/)صفحه رو هم ببینید.