View Full Version : ایجاد تأخیر صوتی
smt1383
یک شنبه 03 تیر 1386, 10:01 صبح
با سلام خدمت دوستان
می خواستم برنامه ای بنویسم که یک هدفون-میکروفون به کامپیوتر وصل شود و این برنامه صدای صحبت گوینده را با یک تأخیر کوچک چند میلی ثانیه در گوشی پخش کند .
ممنون می شوم مرا راهنمایی کنید .
البته این نرم افزار در بازار وجود دارد اما به علت قیمت گران می خواهم خودم آنرا بنویسم .
mehdi.mousavi
یک شنبه 03 تیر 1386, 11:30 صبح
با سلام خدمت دوستان
می خواستم برنامه ای بنویسم که یک هدفون-میکروفون به کامپیوتر وصل شود و این برنامه صدای صحبت گوینده را با یک تأخیر کوچک چند میلی ثانیه در گوشی پخش کند .
ممنون می شوم مرا راهنمایی کنید .
البته این نرم افزار در بازار وجود دارد اما به علت قیمت گران می خواهم خودم آنرا بنویسم .
سلام.
کافیست تا یک فیلتر DirectShow بنویسید که تاخیر مورد نیازتون رو ایجاد کنه، سپس اونو در فیلتر گرافتون قرار بدید و صوت تاخیری رو به بلندگو یا خروجی دلخواه خودتون بفرستید. برای انجام این کارها ابتدا DirectX SDK رو باید بگیرید از مایکروسافت (مجانیه) و سپس در مورد DirectShow و فیلترهای اون بخونید تا بتونید این کارو انجام بدید.
smt1383
یک شنبه 03 تیر 1386, 12:35 عصر
با تشکر از راهنماییتان
راستش من خیلی حرفه ای نیستم
در باره این ها می شود کمی بیشتر توضیح بدهید که چه هستند ؟
با تشکر
mehdi.mousavi
یک شنبه 03 تیر 1386, 13:42 عصر
با تشکر از راهنماییتان
راستش من خیلی حرفه ای نیستم
در باره این ها می شود کمی بیشتر توضیح بدهید که چه هستند ؟
با تشکر
سلام.
توضیح این مساله (و مسائل مرتبط با اون) مستلزم نوشتن کتابهایی در مورد COM، DirectX و ... هستش. اگر با COM آشنا نیستید (در حد خوب) بهتره که این مساله رو فراموش کنید یا دنبال ابزارهایی بگردید که این کار رو براتون راحتتر میکنه. در هر حال توصیحات کامل در مورد DirectShow رو میتونید اینجا بخونید.
(http://msdn.microsoft.com/archive/default.asp?url=/archive/en-us/directx9_c_Summer_03/directX/htm/directshowreference.asp)
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.