View Full Version : تقاضای کلاسی جهت دریافت تاریخ بترتیب روز - ماه سال
rezamim
یک شنبه 03 تیر 1386, 10:27 صبح
با سلام
میخواستم بدونم آیا از دوستان کسی کلاس مناسبی جهت دریافت تاریخ شمسی بصورت روز- ماه- سال داره؟
با تشکر
rezamim
دوشنبه 04 تیر 1386, 09:30 صبح
یعنی کسی کاری نکرده؟
یا اینکه خیلی سخته ؟
یا اینکه خیلی آسونه ؟
یا اینکه کسی حوصله اش رو نداشته ؟
یا اینکه اینکار ارزش نداشته ؟
یا اینکه :متفکر:
binyaz2003
دوشنبه 04 تیر 1386, 10:34 صبح
از کلاس fdate آقای کیا استفاده کردین؟
rezamim
دوشنبه 04 تیر 1386, 20:35 عصر
بله ولی یا من نفهمیدم چطور استفاده کنم و یا اینکه اون چیزی که من میخوام نیست.
rezamim
سه شنبه 05 تیر 1386, 08:00 صبح
جناب کیا ممکنه جواب منو بدید. آیا کلاس فوق الذکر این امکان رو داره که اول روز بعد ماه و بعد سال رو دریافت کنه ؟
mehran_337
سه شنبه 05 تیر 1386, 10:14 صبح
فکر کنم با right to left حل بشه اما خدائیش کلاس توپیه
kia1349
سه شنبه 05 تیر 1386, 17:06 عصر
جناب معمار من منظورتون رو نفهمیدم ولی اگر میخواهید تاریخ درون تکست باکس این کلاس رو به جلو و عقب ببرید چه از نظر روز و چه از نظر ماه و یا حتی سال با ارسال پارامتر و کد کاملا امکان پذیره
من یه تقویم شمسی هم درست کرده بودم و در همین فروم گذاشتم که با همین کلاس کار میکرد و سال و ماه و روز قبل و بعد را با ارسال پارامتر تنظیم میکرد
مهران عزیز هم یه دستی به سر و روش کشیده و میتونه راهنمائیتون کنه
ضمن اینکه کدهای داخلش کاملا واضحه
از نظر مهران عزیز هم بسیار ممنونم . این کلاس کار با یه دوست عزیز در دوران جوانی بود فکر نکنم دیگه عرضه این کارهارو داشته باشم
rezamim
چهارشنبه 06 تیر 1386, 08:26 صبح
منظور من مثل فرم زیر هست. خیلی عجیبه نمیدونم چرا نمیتونم منظورم رو برسونم!!؟
من هیچی نمیخوام. فقط میخوام کاربر اول روز رو بتونه وارد کنه ( یعنی 25 ) بعد ماه ( یعنی 12 ) و بعد هم سال ( یعنی 1386 ) نه اینکه اول سال بعد ماه و بعد روز.
Public oform1
oform1=createobject("alaki")
oform1.Show
Return
*
DEFINE CLASS alaki AS form
Top = 0
Left = 0
Height = 103
Width = 259
DoCreate = .T.
Caption = "Form1"
Name = "Form1"
ADD OBJECT text1 AS textbox WITH ;
Height = 23, ;
InputMask = "99", ;
Left = 144, ;
SelectOnEntry = .T., ;
SpecialEffect = 1, ;
TabIndex = 1, ;
Top = 36, ;
Width = 24, ;
Name = "Text1"
ADD OBJECT text2 AS textbox WITH ;
Height = 23, ;
InputMask = "99", ;
Left = 120, ;
SelectOnEntry = .T., ;
SpecialEffect = 1, ;
TabIndex = 2, ;
Top = 36, ;
Width = 24, ;
Name = "Text2"
ADD OBJECT text3 AS textbox WITH ;
Height = 23, ;
InputMask = "9999", ;
Left = 72, ;
SelectOnEntry = .T., ;
SpecialEffect = 1, ;
TabIndex = 3, ;
Top = 36, ;
Width = 48, ;
Name = "Text3"
ADD OBJECT label1 AS label WITH ;
AutoSize = .T., ;
BackStyle = 0, ;
Caption = " 1386 12 25", ;
Height = 17, ;
Left = 73, ;
Top = 18, ;
Width = 91, ;
Name = "Label1"
ENDDEFINE
*
*-- EndDefine: alaki
mehran_337
چهارشنبه 06 تیر 1386, 09:27 صبح
این کلاس از جناب کیا گرفته بودم.
اولا که از راست به چپ می گیره همونطوری که می خوای.
ثانیا روی هر بخش مثل روز که باشی با کلیدهای بالا و پایین می تونی کم و زیادش کنی.
همین و داشتم تقدیم شما
rezamim
چهارشنبه 06 تیر 1386, 18:44 عصر
با تشکر از شما
قبلا این کلاس رو تست کردم . کاملا صحیح میفرمایید کلاس قدرتمندی است. ولی بدون تعارف میگویم که مشکلاتی هم دارد و یا شاید من اینطور ( و به اشتباه ) فکر میکنم
بعنوان مثال :
1 - فرض کنید که میخواهیم این تکست باکس مقدار نداشته باشد. اگر تاریخ درج شده را پاک کنیم نمیتوانیم از باکس خارج شویم. درست است یا نه؟
2 - نمیدانم من درست کار نمیکنم یا اینکه در بسیاری مواقع موارد عجیب و غریبی در روند کاری تکست باکس بوجود می آید . مثلا یکباره اعداد موجود در تکست باکس غیب میشوند!
3 - اگر دقت کرده باشید بسیاری از کاربران تاریخ را بصورت 2/2/1386 تایپ میکنند. درصورتیکه درست آن 02/02/1386 است . در این کلاس فکری برای این مورد نشده است؟
یه چیز دیگه یادم اومد 4 - بابا یه هلپی ، توضیحی ، تشریحی برای ما کم سوادای بیسواد نداره.
کلا خواست من را تامین نکرده . حالا یا اشتباه میکنم ، یا پر توقعم یا ... ؟ شایدم کاربرامو لوس میکنم ، شایدم کاربرای عتیقه ای دارم . بنظر شما کدومه ؟!!!!!!!!!
rahro
شنبه 09 تیر 1386, 06:40 صبح
معمار عزیز سلام
منو ببخشید چند روز نبودم ولی فکر کنم این مشکل شما رو حل کنه؟!
درسته کلاس جناب کیاست ولی من فوق العاده ویرایشش کردم :خجالت: با کلید pageup و pagedown میتونی داده های روز و ماه و سال رو تغییر بدی وبه راحتی میتونی ازش خارج بشی و ضمنا" لازمه مقدار تاریخ اون رو در مرتبه اول مقدار دهی کنی من فکر میکنم اینجوری بهتره البته برای من . البته این رو بگم با تغییر پروپرتی dtformat میتونی در مرحله اول فکوس رو در روز وماه و سال به سلیقه خودت چنج بدی :لبخند:
mehran_337
شنبه 09 تیر 1386, 08:04 صبح
با نظر معمار عزیز موافقم اما علی جان کلاس تو هم سر تغییر سال با pgup مشکل داره وقتی تغییر می دم 0002 می زنه و می شماره.
rahro
شنبه 09 تیر 1386, 08:16 صبح
با نظر معمار عزیز موافقم اما علی جان کلاس تو هم سر تغییر سال با pgup مشکل داره وقتی تغییر می دم 0002 می زنه و می شماره.
چی :متعجب: :متعجب: !! میشه بیشتر توضیح بدی!؟
mehran_337
شنبه 09 تیر 1386, 09:34 صبح
من کلاس شما رو روی فرمم گذاشتم . می زنم 1386 بعد با pgup می خوام کم و زیادش کنم یا روی ماه قرار می گیرم و کم و زیاد می کنم ماه درست تغییر می کنه اما سال یهو 0002 می شه و بعد 0003 همینجوری کم و زیاد می شه . اما روز و ماه درسته .
kia1349
یک شنبه 10 تیر 1386, 09:42 صبح
ببینم چی از توش در میارید ها
rahro
یک شنبه 10 تیر 1386, 11:59 صبح
من کلاس شما رو روی فرمم گذاشتم . می زنم 1386 بعد با pgup می خوام کم و زیادش کنم یا روی ماه قرار می گیرم و کم و زیاد می کنم ماه درست تغییر می کنه اما سال یهو 0002 می شه و بعد 0003 همینجوری کم و زیاد می شه . اما روز و ماه درسته .
مهران جان :
فقط کافیه تو متد valid یک کد کنترلی بنویسی اوقت مشکلت حله . آخه نمیشد اون کد رو توی کلاس بگذارم زیرا اگر بخواهیم از طریق متد valid مقدار تاریخ رو کنترل کنیم نوشتن کوچکترین کدی باعث جانشینی اون با کد کلاس میشه . حال اگر می بینی اون کد کنترالی نیازه امر بفرما ما در خدمتیم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.