View Full Version : استفاده از CLR Functions در FTS
hdv212
یک شنبه 03 تیر 1386, 10:50 صبح
با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان، بالاخص شما آقای ثباتی عزیز
در مورد اون clr function ای که نوشتم، میخواستم ببینم میتونم از این function توی fts هم استفاده کنم، چون در حالت معمول، من اینطوری استفاده میکنم :
select * from t_titles
where dbo.fn_CompareDiacriticsText(N'حمد',titleName)= 1
and dbo.fn_CompareDiacriticsText(N'صراط',text)=1
با توجه به مثال بالایی که گذاشتم، چطوری میتونم از این function توی fts استفاده کنم ؟
مرسی
AminSobati
یک شنبه 03 تیر 1386, 12:39 عصر
یعنی در FTS شما از Contains نمیخواین استفاده کنین؟
hdv212
یک شنبه 03 تیر 1386, 14:20 عصر
مشکل در استفاده از contains نیست، سوالم اینه که چطوری میتونم توی contains یا هر جای دیگه اش از clr function ای که ساختم استفاده کنم ؟
AminSobati
یک شنبه 03 تیر 1386, 23:23 عصر
اگر از FTS استفاده میکنین که پس Contains رو دارین، اگر نه که تابع خودتون رو. نمیدونم قصدتون چیه، میخواین یه Contains با CLR بنویسین؟
hdv212
یک شنبه 03 تیر 1386, 23:40 عصر
یعنی نمیشه در FTS (حالا به هر نحو) از clr function استفاده کرد ؟
AminSobati
دوشنبه 04 تیر 1386, 14:13 عصر
چطوره که عبارت مورد جستجو رو از تابع خودتون عبور بدین بعد بزارین داخل Contains؟
hdv212
دوشنبه 04 تیر 1386, 21:53 عصر
فکر نمیکنم، چون دلیل استفاده از clr function این بود که میخواستم جستجو در داخل دیتابیس و با توجه به نادیده گرفتن اعراب های عربی باشه، وگرنه نیازی به clr function نبود، اصل کار جستجو در دیتابیس با توجه به Regular Expression هست (منظورم همون نادیده گرفتن اعراب های عربیه که من کلاسش رو نوشتم و توی clr function هم ازش استفاده کردم)، حالا با توجه به حجم زیاد داده های متنی، و اینکه الان از clr function استفاده کردم، دیدم دیگه نمیشه از where contains استفاده کرد(البته این فقط نظر منه)، به نظر شما میشه دز قسمت contains از clr function استفاده کرد ؟
مرسی
AminSobati
دوشنبه 04 تیر 1386, 23:20 عصر
منطقا با توجه با اینکه شما با اعراب ذخیره سازی میکنید اطلاعات رو، پس Full Text Index هم با اعراب ساخته میشه. تابع CLR شما باید موقع ساخت Index وارد عمل بشه که ایندکس بدون اعراب ساخته بشه! احتمالا این کار انجام شدنی هستش چون بسیاری از قواعد و عملکردها رو در FTS میشه Customize کرد. برای شروع، دیدن این لینک بد نیست:
http://msdn2.microsoft.com/en-us/library/ms693185.aspx
hdv212
سه شنبه 05 تیر 1386, 00:50 صبح
ممنون از شما ولی من که ارتباطی بین این این مقالات و FTS پیدا نکردم، ولی اون قضیه ی Index گذاری به صورت بدون اعراب رو میشه بیشتر توضیح بدین؟ مرسی و باز هم ممنون
AminSobati
سه شنبه 05 تیر 1386, 01:09 صبح
اون لینک نحوه Customize کردن Indexing Service رو بررسی کرده. مثلا در Applying Language Resources یاد میگیرین که به چه صورت Word Breaker رو تغییر بدین. از نوار منوی بالا روی Indexing Service کلیک کنین تا برین اول خط!
این هم یک لینک دیگه:
http://www.microsoft.com/middleeast/arabicdev/beta/search/
از این جای راه رو خودتون باید طی کنین، چون تا به حال کسی روی Customize کردن این سرویس در زبان فارسی کار قابل توجهی انجام نداده...
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.