ورود

View Full Version : اشکال در کانتینر

mehran_337
یک شنبه 03 تیر 1386, 14:27 عصر
در یک فرم همانند برنامه تولید سی دی آموزشی چند بخش داریم.
هر بخش که کلیک شود یک کانتینر نشان داده می شود و بقیه کانتیرها مخفی شود.
هر کانتینر شامل لیست باکس و تکست باکس هست.
حالا مشکل اینجاست که کانتینر اول مخفی می شود و دومی آشکار مشکلی نیست . اما اگر دوباره اولی فعال شود لیست باکس قابل کلیک نیست و فقط با تب و کلیدهای اروکی قابل دسترس است . (کانتینر ها روی هم قرار دارند.)
چه کار باید کرد؟

farhad_shiri_ex
یک شنبه 03 تیر 1386, 18:41 عصر
در یک فرم همانند برنامه تولید سی دی آموزشی چند بخش داریم.
هر بخش که کلیک شود یک کانتینر نشان داده می شود و بقیه کانتیرها مخفی شود.
هر کانتینر شامل لیست باکس و تکست باکس هست.
حالا مشکل اینجاست که کانتینر اول مخفی می شود و دومی آشکار مشکلی نیست . اما اگر دوباره اولی فعال شود لیست باکس قابل کلیک نیست و فقط با تب و کلیدهای اروکی قابل دسترس است . (کانتینر ها روی هم قرار دارند.)
چه کار باید کرد؟

مهران عزیز سلام!
اگر درست متوجه شده باشم ! راه حل این موضوع این طور است که شما باید برای اشیاء هایی که قرار است در فرم نمایش داده شوند یک کلاس بسازید و در متد ACTIVATE فرم اصلی برنامه CREAT OBJECT انجام دهید از کلاس ساخته شده و حتما یاد باشد که از دستور EVALUATE حتما باید استفاده کنید وگرنه OBJECT ساخته شده شما شناخته نخواهد شد .
چون در این جور موارد که احتیاج است مثلا چند شی را که روی هم هستند فراخوانی کرد اگر همه ای این اشیاء را مستقیم روی فرم قرار دهید مشکل این خواهد بود که TAB ORDER های شما در ست کار نمیکند به همین علت بهتر است هر شی که نیاز داشتید را روی فرم صدا بزنید چون در این شرایط هر OBJECT که CREAT کنید پشت سر هم خواهند بود!و Enable کردن Disablae کردن اشیاء کار جالبی از آب در نمی آیید.
اگر متوجه منظور من نشدید بگو تا یک SAMP برات بگذارم.

binyaz2003
یک شنبه 03 تیر 1386, 22:38 عصر
آقا چرا کارو اینقدر سخت کردی از یک pageframe بدون tab استفاده کن فقط کافیه یک tab و فعال یا غیرفعال کنی بقیه کارها خودش انجام میشه.

rezaTavak
دوشنبه 04 تیر 1386, 07:58 صبح
بعد از انتخاب setfocus کن. یا از ZOreder استفاده کنید. مشکل از خود فاکس پرو است.

mehran_337
دوشنبه 04 تیر 1386, 10:32 صبح
از فرهاد عزیز تشکر می کنم . من هم اول به همین مسئله فکر کرده بودم اما مشکلاتی داره.
روش جناب توکل هم بازهم در لیست باکش مشکل داشت.
روش بی نیاز عزیز خوب بود اما اگر تب ها را نمایش بدهم درست کار می کند چنانچه با دستور thisform.pagfram.page1.activate را می زنم دوباره لیست باکس با ماوس فعال نمی شود/

binyaz2003
دوشنبه 04 تیر 1386, 10:37 صبح
شما بنویس :
thisform.pageframw1.activepage=1

mehran_337
دوشنبه 04 تیر 1386, 10:47 صبح
جالبه که قبلا این کار و کردم نشد . اما الان جواب داد . علی جان ! انرژی درمانی داری؟

rahro
یک شنبه 10 تیر 1386, 07:09 صبح
سلام
من مشکلی شبیه به این دارم
من کلاسی تعریف کردم که یک رشته به اون ارسال میشه و در کلاس لیست تمامی رکوردها مشابه رشته رو در یک گرید به کاربر نمایش میده و کاربر بعد از انتخاب رشته مورد نظر خود , (رکورد انتخابی به یکی از متغیرهای کلاس ذخیره میشه ) باید کلاس مورد نظر مخفی بشه ! ولی بعد از انتخاب درسته که کانتینر مخفی میشه ولی فکوس هنوز در گرید مربوطه باقی مونده و راهی به نظرم نمیاد که چگونه فکوس رو خارج کنم . راه حل چیه؟!!

mehran_337
یک شنبه 10 تیر 1386, 08:31 صبح
روش آقای حسین زاده جواب می ده . بجای کانتینر از pageFrame استفاده کن

rahro
یک شنبه 10 تیر 1386, 11:05 صبح
روش آقای حسین زاده جواب می ده . بجای کانتینر از pageFrame استفاده کن
مهران جان : عرض کردم یک کلاسه , بعدشم مشکل من فکوسه :متفکر:

mehran_337
یک شنبه 10 تیر 1386, 11:50 صبح
اون آبجکتی که روش فوکوس قرار می گیره با دستور zorder به بالاترین سطح انتقال بده ببین می شه؟

rahro
دوشنبه 11 تیر 1386, 06:43 صبح
اون آبجکتی که روش فوکوس قرار می گیره با دستور zorder به بالاترین سطح انتقال بده ببین می شه؟
zorder :ناراحت: :خجالت: فقط میتونم بگم به توضیحی بیشتری نیاز دارم ( در این خصوص) :خجالت:

mehran_337
دوشنبه 11 تیر 1386, 08:08 صبح
توی هر نرم افزاری اکثر layout داریم و توسط آن تعیین می کنیم که کدام شی در بالای همه قرار گیرد . zorder توی هلپش هست و توی توضیحاتش . بیشتر توضیح نمی دم . تو دیگه چرا؟؟؟؟؟

rahro
دوشنبه 11 تیر 1386, 08:37 صبح
توی هر نرم افزاری اکثر layout داریم و توسط آن تعیین می کنیم که کدام شی در بالای همه قرار گیرد . zorder توی هلپش هست و توی توضیحاتش . بیشتر توضیح نمی دم . تو دیگه چرا؟؟؟؟؟:اشتباه: :گیج: :لبخند: