View Full Version : Remove And Add Column in ADOTable
zman123456
دوشنبه 04 تیر 1386, 20:45 عصر
سلام
شرح مشکل:
ابتدا ستونهای Table رو در ADOTable اضافه کرده بودم ولی بعدا نیاز شد که نوع فیلد رو عوض کنم.پس رفتم ستون رو تو SQL عوض کردم و بعد در ADOTable هم ستون مورد نظر رو حذف و اضافه کردم.
error داد که Type mismatch شده و حتما باید ADOTable رو حذف کنم و از دوباره یکی جدید بزارم.
حالا من می خوام بدونم میشه بدون اینکه ADOTable رو حذف و اضافه کنم این نوع رو عوض کنم یا اینکه همینطوریه.
SYNDROME
دوشنبه 04 تیر 1386, 22:23 عصر
با سلام
سلام
شرح مشکل:
ابتدا ستونهای Table رو در ADOTable اضافه کرده بودم ولی بعدا نیاز شد که نوع فیلد رو عوض کنم.پس رفتم ستون رو تو SQL عوض کردم و بعد در ADOTable هم ستون مورد نظر رو حذف و اضافه کردم.
error داد که Type mismatch شده و حتما باید ADOTable رو حذف کنم و از دوباره یکی جدید بزارم.
حالا من می خوام بدونم میشه بدون اینکه ADOTable رو حذف و اضافه کنم این نوع رو عوض کنم یا اینکه همینطوریه.
زمانی شما بر روی ADOTableدابل کلیک می کنید و کلیه فیلدها را اضافه می کنید(با گزینه Add All Fields)
حالا زمانی که شما فیلد را در SQLعوض می کنید باید بر روی ADOTable دابل کلیک کنید و فیلد مورد نظر را حذف کرده و دوباره اضافه کنید.(البته بعد از حذف باید Active مربوط به ADOTable را False و True کنید و سپس فیلد مورد نظر را باز هم اضافه کنید.
مشکل حل می شود.
راستی چرا از ADOQuery استفاده نمی کنید؟
ealvandi
سه شنبه 05 تیر 1386, 00:36 صبح
لازم به حذف adotable نیست به همون روش SYNDROME (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=35868)
عمل کنید.
ضمنان adoquery انعطاف پذیری بیشتری داره و میتونید مستقیم از دستورات sql استفاده کنید.
موفق باشید.
zman123456
سه شنبه 05 تیر 1386, 11:10 صبح
مرسی از کمک دوستان.تستش نکردم.هر وقت تست کردم میگم میشه یا نه.
من به خاطر راحتی کار و اینکه بخوام از DBEdit استفاده کنم از ADOTable استفاده می کنم.
آیا روشی رو میشه پیشنهاد کنید که به همین راحتی باشه.یعنی من به جای ADOTable از ADOQuery استفاده کنم.یه دفعه این کار رو کردم.قابلیتهای کنترلی بنامه نویس رو سیستم خیلی زیاد میشه و این خیلی خوبه ولی وقتی یه برنامه رو خیلی زود بخوام ارائه بدم مجبورم دنبال کارهای راحت برم.
اگر میشه دوستان نظر بدن.
متشکرم
omid1240
سه شنبه 05 تیر 1386, 11:45 صبح
مشکل شما از این است که از فیلدی که نوعش عوض شده قبل از عوض شدن در داخل کد برنامه استفاده کرده اید مثلا AsString استفاده کردید ولی الان شده Integer
SYNDROME
سه شنبه 05 تیر 1386, 13:40 عصر
با سلام
مشکل شما از این است که از فیلدی که نوعش عوض شده قبل از عوض شدن در داخل کد برنامه استفاده کرده اید مثلا AsString استفاده کردید ولی الان شده Integer
اگر دقت کنید دوستمان گفت فیلدها را در ADOTable اضافه کرده و این پیغام را می بیند.
یعنی درزمان که ADOTable را True می کنید پیغام خطا صادر می شود.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.