ورود

View Full Version : استفاده از تجربه حرفه ای ها در مورد انتخاب زبان برنامه نویسی قوی

Tiro Pro
شنبه 09 تیر 1386, 11:17 صبح
سلام خدمت همه چند سوال از حرفه ای ها (راهنمایی)لطفا" پاسخ خود را برای تازه کارها (مثل خودم) واضح بگویید؟لطفا" بدون تعصب جواب بدهید...1- تفاوت Delphi 2006 و C# و C++.Net و VB 2005 در چه چیزی هست؟2- کدام یک از زبان های برنامه نویسی بالا قوی تر است؟(منظور در همه ی زمینه ها Win32و .Netو Win 64)3- برنامه نویسی با کدام یک امنیت بیشتری دارد؟4- در ضمن من علاقه به روباتیک دارم و می خواهم زبان برنامه نویسی مورد نظر بتواند ارتباط مناسبی با سخت افزار داشته باشد؟5- کد نویسی با کدام یک آسانتر است؟6- و با کدام یک از آنها می توانیم تحت Win32 و .Net برنامه قوی نوشت؟7- مشکلات کدام زبان بیشتر است؟8- شما کدام یک را پیشنهاد می کنید؟ برای چه؟(زبانی که ارزش وقت گذاشتن داشته باشه)9- منظور از شخصی سازی C# در Delphi 2006 چیست؟(یعنی اینکه قدرت Delphi 2006 در .Net به اندازه ی C# هست؟یا نه ؟ چرا؟)10- نظر شما در مورد Delphi 2006 چیست؟11- چند وبلاگ برای میتدی ها در مورد Delphi 2006 معرفی کنید؟12- تفاوت PHP با .Net در چیست؟و اطلاعاتی که شما میل دارید آنرا در رابطه با برنامه نویسی ضمیمه کنید.اگر پاسخ دهید ممنون می شوم.ببخشید سوالات زیاد شد...بیایید یکدیگر را آگاه سازیم تا ایران آباد شود

saeed_Z_F
شنبه 09 تیر 1386, 13:15 عصر
سلام
من در مورد سوالاتون صحبتی ندارم ولی شما که می گید بدون تعصب چرا اصلا جاوا توی لیستتون نیست فقط می خواستم بگم که هیچ اجباری نیست جاوا رو به لیستتون اضافه کنید ولی بدون که کسی که با جاوا کار نکرده مطمئنا یه تجربه خوب در دنیای مهندسی نرم افزار رو ( نه فقط در برنامه نویسی ) از دست داده .

Tiro Pro
شنبه 09 تیر 1386, 16:41 عصر
بدون تعصب چرا اصلا جاوا توی لیستتون نیست :لطفا" بهانه ی بنی اسراییلی نیارید اگر میتونید بین همین اینها انتخاب کنید و به افراد مبتدی کمک کنید اگر سررشته دارید و میتونید کمک کنید یا از دیگران بپرسید و کمک کنید ...ولی شما را اجبار نمی کنیم کمک کنید

SYSMAN
شنبه 09 تیر 1386, 21:22 عصر
فکر کنم این مبحث رو در بخش NET. پست می کردید به نتایج بهتری می رسیدید. قبلا به طور گسترده ای در مورد انتخاب زبانهای برنامه نویسی و توانایی های هر یک صحبت شده. اگر از ابتدا می خواهید برنامه نویسی رو یاد بگیرد (تا به حال با هیچ زبان برنامه نویسی کار نکرده اید) میشه این جور گفت: 1- #C و C# .NET یکی هستند. در نسخه 2005 این دو زبان بیشترین تفاوت در syntax این دو زبان هست به جز چند اختلاف کوچک از نظر قدرت در یک سطح هستند. اگر می خواهید با یادگیری یکی از این زبانها جذب بازار کار شوید دور دلفی رو خط بکشید (به خاطر یک آینده نگری) البته از نظر کارایی در کل باز هم مجموعه NET. امکانات بهتری عرضه می کند. بین #C و VB گزینه منطقی تر #C هست. 2- قدرت یک زبان بستگی به مورد استفاده شما از یک زبان و کاری که می خواهید با آن زبان انجام دهید دارد، همچنین میزان تسلط شما بر امکانات عرضه شده در آن زبان. 3- در مورد امنیت هم باید پرسید منظور شما از امنیت چیست؟ امنیتی که با استفاده از این زبانها برای برنامه خود می توانید ایجاد کنید یا امنیت کدهای تولید شده با آنها؟ در مورد ایجاد امنیت در برنامه های تولید شده NET. کلاسهای مخصوصی برای این کار به شما ارائه می دهد و در مورد امنیت کدهای تولید شده باید گفت در تمام زبانهای برنامه نویسی که بر پایه Cross platform توسعه یافته اند امکان بازگشت برنامه های تولید شده به سورس کد ابتدایی وجود دارد که این مسئله رو هم تا حدی با برنامه هایی در جهت امن کردن می توان برطرف کرد. هر چند کامپایلرهایی که کدها رو به زبان native تبدیل می کنند مانند دلفی (نسخه های 7 و قبل از آن) از این مسئله مبرا هستند. 4- حالا وضعیت فرق می کنه. اگر می خواهید در زمینه رباتیک کار کنید بهترین گزینه ای که پیش رو دارید ++C تا بتوانید کنترلها و ارتباطات سخت افزاری مورد نیاز خود رو برقرار کنید. 5- توضیح داده شد 6- منظورتون رو متوجه نشدم 7- منظور از مشکلات در چه زمینه ای است؟ 8- توضیح داده شد 9- در این مورد موضوعی ندیدم 10- تفاوت php با NET. ؟؟ چه ارتباطی به هم دارند؟ به نظر شما تفاوت یک ماشین بنز با یک بوئینگ جت چی هست؟ مگر اینکه بخواهید php رو با asp.net مقایسه کنید که در این صورت باز هم کلی مطلب برای گفتن هست که در بخشهای مربوطه به تفصیل در مورد فواید هر یک صحبت شده.

DAMAVAND
شنبه 09 تیر 1386, 22:59 عصر
سلام
ببین اگه میخوای برای WIN32 برنامه نویسی کنی, دلفی برای این کار هم راحت تره وهم قویتر و
امکانات بیشتری هم داره ولی باید بگم برنامه نویسی Win32 کم کم داره از رده خارج میشه و زبانهایی مثل دلفی و ویژوال بیسیک در حال از رده خارج شدن هستن و کم کم بازار رو از دست میدن.
توی دات نت هم دلفی فایده نداره (خودم دلفی کار میکنم)
و اصلا در حد ویژوال استدیو نیست برعکس نسخهای قبل از دات نت.
ویژوال بیسیک.net و C#.net هم تقریبا در یک سطح هستند ولی بنظر میرسه
C#.net بازار کارش بهتره .
برای کار باسخت افزار هم Vc++ از همه بهتره.
هرچند که با وجود کاپوننتها و ابزار های جانبی لازم نیست که VC++ استفاده کنید.
و در زبانهای دیگه با کمک از این ابزارها شاید خیلی راحت تر از VC++ بتونید باسخت افزار کار کنید.

manager
یک شنبه 10 تیر 1386, 13:47 عصر
سلام خدمت همه چند سوال از حرفه ای ها (راهنمایی)لطفا" پاسخ خود را برای تازه کارها (مثل خودم) واضح بگویید؟لطفا" بدون تعصب جواب بدهید...1- تفاوت Delphi 2006 و C# و C++.Net و VB 2005 در چه چیزی هست؟2- کدام یک از زبان های برنامه نویسی بالا قوی تر است؟(منظور در همه ی زمینه ها Win32و .Netو Win 64)3- برنامه نویسی با کدام یک امنیت بیشتری دارد؟4- در ضمن من علاقه به روباتیک دارم و می خواهم زبان برنامه نویسی مورد نظر بتواند ارتباط مناسبی با سخت افزار داشته باشد؟5- کد نویسی با کدام یک آسانتر است؟6- و با کدام یک از آنها می توانیم تحت Win32 و .Net برنامه قوی نوشت؟7- مشکلات کدام زبان بیشتر است؟8- شما کدام یک را پیشنهاد می کنید؟ برای چه؟(زبانی که ارزش وقت گذاشتن داشته باشه)9- منظور از شخصی سازی C# در Delphi 2006 چیست؟(یعنی اینکه قدرت Delphi 2006 در .Net به اندازه ی C# هست؟یا نه ؟ چرا؟)10- نظر شما در مورد Delphi 2006 چیست؟11- چند وبلاگ برای میتدی ها در مورد Delphi 2006 معرفی کنید؟12- تفاوت PHP با .Net در چیست؟و اطلاعاتی که شما میل دارید آنرا در رابطه با برنامه نویسی ضمیمه کنید.اگر پاسخ دهید ممنون می شوم.ببخشید سوالات زیاد شد...بیایید یکدیگر را آگاه سازیم تا ایران آباد شود
گذشته از اینکه سوال شما هدف خاصی رو دنبال نمی کنه، باید بگم که این مطلب یکی از بحث انگیز ترین و پیش پا افتاده ترین مباحثی بوده که تو این چند سال اخیر تو برنامه نویس مطرح شده. هر چند وقت یک بار فردی مثل شما می یاد یک تاپیک می زنه و از مردم می خواد که به یک تازه کار همه چیز رو خیلی خلاصه توضیح بدن .
به نظر من یکی از مهمترین عامل هایی که باعث می شه مردم چنین سوالاتی رو مطرح کنن، نداشتن تخصص و یا تنبلی بیش نیست. اینکه من تازه فارق التحصیل شدم و نمی دانم .. اصلا قابل قبول نیست چون چنین فردی که ادعای فار التحصیلی می کند می بایست در آن رشته ی تحصیلی خود متخصص شده باشد و گرنه چگونه فار التحصیل شده است ؟

بارها در تمام این بحث ها گفته شده که زبان برنامه سازی اصولا یک ابزار است و هر ابزاری برای کاری مناسب است.

شما از یک طرف می گید به برنامه نویسی ربات علاقه دارید، از طرف دیگه می گید لطفا تفاوت Php و .Net رو بگید ؟ من پیشنهاد می کنم تمام لینک های زیر رو که هر کدوم تقریبا 2-3 صفحه هستند رو مطالعه کنید و سپس سوال خود رو تصحیح بفرمائید.

http://en.wikipedia.org/wiki/Programming_language
http://en.wikipedia.org/wiki/Java_programming_language
http://en.wikipedia.org/wiki/Microsoft_.Net
http://en.wikipedia.org/wiki/Delphi_2006
http://en.wikipedia.org/wiki/Visual_C%2B%2B
http://en.wikipedia.org/wiki/PHP
http://en.wikipedia.org/wiki/Asp.net

Tiro Pro
سه شنبه 12 تیر 1386, 14:02 عصر
گذشته از اینکه سوال شما هدف خاصی رو دنبال نمی کنه،

مگه دلدرد دارم ....
از کجا شما تونستید این تشخیص غلط رو داشته باشید...

اَرژنگ
سه شنبه 12 تیر 1386, 14:16 عصر
گذشته از اینکه سوال شما هدف خاصی رو دنبال نمی کنه،

مگه دلدرد دارم ....
از کجا شما تونستید این تشخیص غلط رو داشته باشید...
از اینکه اصلا به قوانین سایت توجه نمیکنید.
به چند انجمن همین پست را فرستادید؟
قوانین را هم که مطالعه نکرده با پر رویی با یکی از کاربدهایه محترم این سایت برخورد میکنید.
ما وقتی که شروع کردیم یکمقداری زمان گذاشتیم که با آداب و اصول پست کردن به انجمنها آشنا بشیم نه اینکه همینطوری هر کاری دلمان میخواد انجام بدیم

mehranb
یک شنبه 31 تیر 1386, 10:06 صبح
من اصلا نمی تونم بگم که حرفه ای هستم !و کمتر کسی هم میتونه چنین ادعایی کنه!
اما در همین حد بگم که همه چیز بستگی به نحوه استفاده و زمینه کاری داره مثلا خوب اگه بخوای RAD کار کنی یه زبانی مثل VB.NETمناسب میشه اما اگه بخوای واقعا یه برنامه حرفه ای بنویسی که باAPIها کار کنه و مثلا ادیتور تصویر یا پردازشگر تصویر باشه باید سراغ Vc++.NET بری و به نظر من غیر از این انتخاب دیگه ای نداری مثلا کسی که یه برنامه برای بازار بورس(البته نه در ایران)مینویسه ممکنه سراغCOBOLبره و برای وب هم باید سراغ JAVAرفت!
پس همه چی بستگی به کاری که میخوای کنی داره و نمیتونی بگی این زبان از دیگری بهتره و بستگی به استفاده داره!اما با همه این حرفا!:)جاوا برای وب و EMBEDEDحرف اول رو میزنه و بهترین DATABASEبرای محیطهای بزرگ ORACLE است!اگه شک داری از YAHOOو ... بپرس!

masoud_valas
شنبه 13 مرداد 1386, 12:30 عصر
زبانهائی مثل سی و سی پلاس پلاس که برای محیط داس هستند به چه دردی میخورن؟
کسی که از داس استفاده نمیکنه
لطفا راهنمائیم کنید ممنون

Mohammad_Mnt
شنبه 13 مرداد 1386, 14:10 عصر
زبانهائی مثل سی و سی پلاس پلاس که برای محیط داس هستن
:متعجب:
کی گفته ؟
http://en.wikipedia.org/wiki/C_%28programming_language%29
http://en.wikipedia.org/wiki/C%2B%2B

judgment
جمعه 13 مهر 1386, 15:11 عصر
دوست عزیز زبانهایی مثل C و ++C درسته در محیطهای تحت داس هستند ولی این اشتباه رو نکن که یکی از زبانهای پایه در برنامه نویسی هست و قدرت بالایی داره, درسته در بازار کار استفاده نمیشه ولی اکثر کسانی که برنامه نوس حرفه ای هستند در ابتدا با C و ++C کارشون رو شروع کردن و بعد به سراغ زبانهای دیگه رفتند اگه دقت کنی در دانشگاه C و ++C تدریس می شه البته اگر دوست داشته باشی می تونی از ++Visual C و یا Visual C++ .NET استفاده کنی که در محیط ویندوز اسفاده می شن ولی لازمه اون آشنایی کامل با ++C هست. :چشمک: