PDA

View Full Version : .!چگونه می توان از زبان های مختلف در یک Solution استفاده کرد



hesam_a110
شنبه 09 تیر 1386, 18:27 عصر
با عرض سلام و خسته نباشید
یه نفر خیر پیدا میشه به ما بگه که چگونه می توانیم داخل یک پروژه از چند زبان (VB CS) استفاده کنیم ممنون از شما
(همه کلاس vb داشته باشیم هم کلاس CS):گریه: :عصبانی++:

reza.palang
شنبه 09 تیر 1386, 19:02 عصر
توی یک پروژه نمیشه. میشه از فایل ها و dll های زبان های دیگر Net. در زبان دیکر استفاده کرد ولی از زبان های مختلف در یک Solution نمیشه استفاده کرد

MCSD.Net2007
یک شنبه 10 تیر 1386, 00:39 صبح
آقای رضا پلنگ درست میگن
نمیشه تو یک پروژه از چند ربان تواماً استفاده کرد اما میشه چندین Solution را به هم مرتبط کرد

اَرژنگ
یک شنبه 10 تیر 1386, 01:41 صبح
با عرض سلام و خسته نباشید
یه نفر خیر پیدا میشه به ما بگه که چگونه می توانیم داخل یک پروژه از چند زبان (VB CS) استفاده کنیم ممنون از شما
(همه کلاس vb داشته باشیم هم کلاس CS):گریه: :عصبانی++:
چرا اینقدر مهمه که زبانهایه مختلف را در یک پروچه داشته باشید؟
اگر برنامه‌تان را خوب لایه بندی کنید میتوانید هر لایه را با هر زبان بخصوصی بنویسید.

hesam_a110
یک شنبه 10 تیر 1386, 09:53 صبح
سلام به همگی
ممنون از جواب های شما
اینو میدونم که توی دانت 2 میشه همزمان از VB , CS,JS استفاده کرد .
چند وقت پیش داخل یه کتاب دیدم و لی یادم نیست چه کتابی و کجا دیدم همین قدر یادمه که داخل Config تغییراتی را اعمال کرده بود .
که الان نیاز به این امکان پیدا کردم .
باز هم ممنون از همگی:بوس: :بوس: :بوس:

__H2__
یک شنبه 10 تیر 1386, 13:17 عصر
سلام
چه کار میخواهید بکنید که مثلاً با VB.Net میتوانید و با C#.Net نمی توانید یا بلعکس، که شما مجبور به انتخاب چند زبان همزمان میشوید.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
همانطور که کاربر اَرژنگ (http://www.barnamenevis.org/forum/member.php?u=13535) گفتند، اگر برنامه تان درست طراحی شود و به زبان کاریتان مسلط باشید، یکی از این دو زبان قول بی شاخ و دم برایتان کافیست و زیاد هم است.!!!!
و لی همانطور که کاربر MCSD.Net2007 (http://www.barnamenevis.org/forum/member.php?u=41802) هم تا حدودی اشاره کردند، شما در یک پروژه ویندوزی به صورت راحت امکان چند زبانی ندارید و راه حلش پیچیده میشود که آدم را بیخیال میکند!!!! ولی میتوانید در قالب یک Sulotion واحد چند پروژه به چند زبان داشته باشید و برنامه تان که EXE اصلی باشد، مثلاً از دو DLL استفاده کنید که یکی با VB است و دیگری با #C کد نویسی شده.