View Full Version : IMAGE و کد RGB
ali51prog
یک شنبه 10 تیر 1386, 11:18 صبح
من میخوام بعد از باز کردن یک تصویر در فرم با دادن مختصات pixel یک ناحیه (xy) درجه رنگ
ناحیه مورد نظر رو با کد RGB بدست بیاورم .
آیا کسی تجربه ای در این ضمینه داره . کامپوننتی یا ...
1- دادن مختصات یک PIXEL
2- بدست آوردن کد RGB
اساتید محترم لطفا راهنمایی کنید .:متفکر:
mehran_337
یک شنبه 10 تیر 1386, 11:49 صبح
نیازی به کامپوننت نیست از پروپرتی point استفاده کنید
(thisform.point(x,y
mehran_337
یک شنبه 10 تیر 1386, 11:53 صبح
البته با خاصیت pset در فرم هم می تونید رنگی رو به نقطه ای بدید . البته نکته اینکه مختصات شما بر اساس فرم تعیین می شود نه شی . یعنی هر چیزی که روی فرم باشد اعم از عکس و ... فرقی ندارد . point رنگ آن نقطه از فرم را بر می گرداند.
ali51prog
یک شنبه 10 تیر 1386, 12:21 عصر
متوجه نشدم . من وقتی از خاصیت point فورم استفاده میکنم یک عدد 8 رقمی میده که
نمیدونم چیه یعنی من کد rgb رو بصورت 3 تایی میخوام که نمیدونم چطوری این اعداد از هم جدا میشن . دوم اینکه من وقتی از image در فورم استفاده میکنم با این روش جواب نمیده
چون اصلا image که خاصیت point ندار!!
یکبار دیگه دقیقتر میگم من روشی میخوام که وقتی عکسی رو تو فرم قرار میدم با دادن مختصات مثلا 140و400 کد rgb=140,65,68 رو بده .
rezaTavak
یک شنبه 10 تیر 1386, 13:25 عصر
عددی که میدهد را بر ۲۵۶ تقسیم کنید باقیمانده رنگ قرمز است. خارج قسمت را بر ۲۵۶ تقسیم کنید باقیمانده رنگ سبز و خاج قسمت رنگ آبی است.
mehran_337
یک شنبه 10 تیر 1386, 14:12 عصر
اگر به توضیحات من خوب دقت کرد باشید عرض کردم فرم و روی فرم هر چه که باشد با مختصات xوy فرم ، رنگ نقطه برگردانده می شود حال می خواهد روی آن نقطه یک عکس باشد یا دکمه فرقی ندارد.
kia1349
یک شنبه 10 تیر 1386, 17:19 عصر
با تشکر از دوستان
یکی از بهترین مرجع ها برای کار با تصاویر در ویژوال فاکس پرو سایت www.foxite.com و در داخل وبلاگهای آن وبلاگ http://weblogs.foxite.com/cesarchalom/ بیشترین کاربرد و مثال و ..... را دارد
این دیگه آخرشه
ali51prog
دوشنبه 11 تیر 1386, 07:56 صبح
دادن مختصات یک نقطه در فرم چگونه است ؟ یعنی با دادن TOP و LEFT باید موقعیت رو داد
یا روش دیگری هم هست . مثلا من میخوام بگم در موقعیت 84و129 کد RGB=140,120,60 چطوری باید این دستور رو بدم .
mehran_337
دوشنبه 11 تیر 1386, 08:08 صبح
مگه جوابها رو نمی خونین ؟؟ فقط کافیه یک بار فقط و فقط یکبار امتحان کنید.................
دوتا عدده دیگه . اگه یکبار امتحان کنید متوجه می شید
ali51prog
دوشنبه 11 تیر 1386, 09:14 صبح
مگه جوابها رو نمی خونین ؟؟ فقط کافیه یک بار فقط و فقط یکبار امتحان کنید.................
دوتا عدده دیگه . اگه یکبار امتحان کنید متوجه می شید
آقا مهران باتشکر از راهنماییتون
ببخشیذ که من خنگم ولی pset کد رنگ رو از کجا میگیره . یعنی من چطور میتونم کد رنگ
RGB رو به یک نقطه بدم .
در ضمن من فکر نمی کنم اینها pixcel باشه یعنی point با pixcel فرق میکنه و در واقع چندین برابر کوچکتر از این point است ( کوچکترین واحد تصویری PIXCEL) اما در کل شاید کارمو رابندازه. باز هم ممنون:خجالت:
mehran_337
دوشنبه 11 تیر 1386, 09:26 صبح
این یک نمونه فایل درست کردم روش کار : یک عکس را توسط دکمه ای که گذاشتم لود کنید . سپس ماوس را روی عکس حرکت دهید می بینید که هر پیکسلی که ماوس روی آن حرکت می کنددر نقطه ای دیگر شبیه سازی می شود
ali51prog
دوشنبه 11 تیر 1386, 10:16 صبح
آقا مهرا دستت درد نکنه . کارم تغریبا راه افتاد.
به نظر شما این نقاط پیکسل هستند ( البته با توجه به ابعادشون و استاندارد پیکسل)
mehran_337
دوشنبه 11 تیر 1386, 12:16 عصر
بله بر اساس پیکسل داده می شن .
وصال1386
دوشنبه 11 تیر 1386, 17:42 عصر
با تشکر از زحمات مهران عزیز
دوست من بین پوینت و پیکسل فرق هست .این دستورات جهت کار با پوینت هست ولی اگر شما منظورتان دسترسی به تمام پیکسهاست باید از روش دیگری استفاده کنید آن هم خواندن پیکسل به پیکسل است .
بعنوان مثال شما اگر همین بکگراند معرف تپه و ابرها (XP)را در مثال دوستمان قرار دهید متوجه خواهید شد که تصویر انگار ازیک فیلتر glow عبور کرده در واقع یک پوینت شما چندین پیکسل با درجه RGB گاها متضاد را تبدیل به پوینت با RGB خاص کرده.در نتیجه تصویر حاصل در مقایسه با تصویر اصلی مات خواهد بود.در واقع بجای کپی پیکسل از پوینتها
کپی تهیه میشود .
البته خود vfp بتنهایی قادر نیست ولی احتمالا کامپوننتهایی وجود دارد. جستجو میکنم
kia1349
سه شنبه 12 تیر 1386, 17:18 عصر
gdiplus نسخه جدید رو ببینید و به سایتی که آدرسشو دادم بروید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.