PDA

View Full Version : resolution-MDI



tonato
یک شنبه 10 تیر 1386, 15:55 عصر
سلام
با تشکر فراوان از همه کسانی که در دفعات مختلف در این فروم,جوابمن رو داده اند.
من یک مشکل در MDI دارم,من یک فرم MDI دارم که در قسمت راست اون یک tabcontrol به صورت Right داک شده و در قسمت باقیمانده child هامو نشون میدم.اما میخوام این childs به صورت full تمام قسمت باقیمانده فرم MDI شده رو پر کنن .فرم های child رو AutoSize کردم و به اندازه with,height باقیمانده صفحه,فرمم رو درست کردم,ولی در مورد بعضی از فرمهام,این قضیه عمل نمیکنه و کوچکتر از بخش باقیمانده میشه.البته بعضی از فرمها هم در Resolutionهای کمتر,شکلشون به هم میخوره و بعضی از قسمتهاشون دیده نمیشه!من الان در 1024*768کار میکنم. در ضمن فرم رو در بخش باقیمانده MDI داک کردم شاید درست شه ولی در resolution 800*600کاملا بهم خورد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
کسی میتونه راهنمایی کنه؟
مرسی.

kiani.mehdi
یک شنبه 10 تیر 1386, 16:23 عصر
سلام
با تشکر فراوان از همه کسانی که در دفعات مختلف در این فروم,جوابمن رو داده اند.
من یک مشکل در MDI دارم,من یک فرم MDI دارم که در قسمت راست اون یک tabcontrol به صورت Right داک شده و در قسمت باقیمانده child هامو نشون میدم.اما میخوام این childs به صورت full تمام قسمت باقیمانده فرم MDI شده رو پر کنن .فرم های child رو AutoSize کردم و به اندازه with,height باقیمانده صفحه,فرمم رو درست کردم,ولی در مورد بعضی از فرمهام,این قضیه عمل نمیکنه و کوچکتر از بخش باقیمانده میشه.البته بعضی از فرمها هم در Resolutionهای کمتر,شکلشون به هم میخوره و بعضی از قسمتهاشون دیده نمیشه!من الان در 1024*768کار میکنم. در ضمن فرم رو در بخش باقیمانده MDI داک کردم شاید درست شه ولی در resolution 800*600کاملا بهم خورد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
کسی میتونه راهنمایی کنه؟
مرسی.

autosize کردن فرم کار درستی نیست (البته برای این کاری که شما میخواین انجام بدین)
چون سایز فرم در نتیجه محل کنترل ها به هم میریزه

بعدش هم چه نیازی هست که فرم child کل فضای باثیمانده را بگیره ؟
مگه همه فرم ها یه یه اندازه و یه شکل هستند و تعداد کنتر لهای روی اونا یه اندازست که میگین به اندازه width و height فرمهات را درست کردی ؟
اما کاری که به نظرم قشنگه اینه که فرم را در همون سایزی که هست ، دقیقا در وسط فضای باقیمانده لودش کنید
در این صورت هم شکیل هست و هم کنترل هاتون به هم نمیریزه و در همه رزولوشن ها هم جواب میده
موفق باشید
مهدی کیانی

tonato
یک شنبه 10 تیر 1386, 17:28 عصر
متاسفانه یا خوشبختانه رییس من ازم خواسته تا همه فرمها کل فضا رو پر کنن و من باید این کارو انجام بدم.یعنی هیچ راهی نداره؟

kiani.mehdi
یک شنبه 10 تیر 1386, 23:15 عصر
متاسفانه یا خوشبختانه رییس من ازم خواسته تا همه فرمها کل فضا رو پر کنن و من باید این کارو انجام بدم.یعنی هیچ راهی نداره؟

من گفتم که این کار درست نیست
نگفتم که نمیشه
شما خیلی راحت میتونین عرض و ارتفاع فضای باقیمانده را بدست بیاری و مقادیر بدست آمده را در رویداد لود یا قبل از اون تو constructor به سایز فرمت نسبت بدی
اگه متوجه نشدی تا یه نمونه برات بذارم
در ضمن خاصیت Auto scrol هم به دردت میخوره
موفق باشید
مهدی کیانی

tonato
دوشنبه 11 تیر 1386, 10:03 صبح
من این کارو کردم,چون MDI من Maximaize میاد بالا من طول کل فرم رو از طول Panel که روی اونه کم کردم و به اندازه ای که در اومد در Property فرم Size دادم و کنترلها رو بر اون اساس چیدم ولی موقع Run فرم child کوچکتر از قسمت باقیمانده شد.من Size رو در Load فرم درست نکردم چون از قبل موقع Design میخواستم تنظیم شه تا کنترلها روی اون درست بچینم. ولی............؟

kiani.mehdi
دوشنبه 11 تیر 1386, 10:31 صبح
من این کارو کردم,چون MDI من Maximaize میاد بالا من طول کل فرم رو از طول Panel که روی اونه کم کردم و به اندازه ای که در اومد در Property فرم Size دادم و کنترلها رو بر اون اساس چیدم ولی موقع Run فرم child کوچکتر از قسمت باقیمانده شد.من Size رو در Load فرم درست نکردم چون از قبل موقع Design میخواستم تنظیم شه تا کنترلها روی اون درست بچینم. ولی............؟

منظورتون چیه ؟ که در لود فرم سایز را ندادین
ببینی شمه اگه میخواین فرم های child کل فضای باقیمانده را اونم در هر رزولوشنی بگیره مجبور هستین که سایز فرم را هنگام لود اون بهش بدی
شما هم میخواین تو حالت design کنترل هاتون را بچینی و هم میخوای سایز فرمت دقیق کیپ بشه ؟ چشم بندی که نمیشه کرد !!!!!!!
بعدش خواهشا بیشتر و واضح تر توضیح بدین تا بیشتر بشه کمک کرد
موفق باشید
مهدی کیانی

ARA
دوشنبه 11 تیر 1386, 11:22 صبح
من نظرم اینکه یک تیکه کد یا یک عکس از چیزی که میخواین بگذارین اینجا تا سوالتون کاملا جا بیافته

tonato
دوشنبه 11 تیر 1386, 17:02 عصر
یعنی منظوره شما اینه که من Size فرم رو در load درست کنم و controls رو هم RunTime روی فرم جاسازی کنم؟

C:\Documents and Settings\All Users.WINDOWS.0\Documents\My Pictures\Sample Pictures\blue hills

tonato
سه شنبه 12 تیر 1386, 09:12 صبح
من میخوام عکس مربوط به کارم رو بزارم اینجا ولی نمیدونم چطوری؟ آدرس رو میخواد که من هر طوری میدم عکس رو اونجا نمیندازه! میشه لطفا راهنمایی کنید؟
مرسی

kiani.mehdi
سه شنبه 12 تیر 1386, 10:13 صبح
من میخوام عکس مربوط به کارم رو بزارم اینجا ولی نمیدونم چطوری؟ آدرس رو میخواد که من هر طوری میدم عکس رو اونجا نمیندازه! میشه لطفا راهنمایی کنید؟
مرسی

هنگام فرستادن مطلب توی بخش مدیریت ضمیمه ها میتونی عکس هات را آپلود کنی

tonato
سه شنبه 12 تیر 1386, 16:48 عصر
اینم عکس مربوط به چیزی که من میخوام.گرچه با تنظیم جاها درLoad هر فرم تقریبا کارم درست شد.

ARA
چهارشنبه 13 تیر 1386, 11:44 صبح
همون روش خودت که در هنگام ساختن مقدار میدی +در متد sizechange
محاسبه مقدار دهی دویاره کن