ورود

View Full Version : از کار افتادن گزارش پس از مدتی از نصب آن

nazila_f
یک شنبه 10 تیر 1386, 14:57 عصر
من در پروژم که با VB.NET2003 نوشته شده از کریستال ریپورت خود دات نت استفاده کردم و برای نصب آن بر روی کامپیوتر های دیگر با استفاده از دات نت ستاپی ساختم و مرج ماژول CrystalReportRedist205_x86.msm را به آن اضافه نمودم و پس از نصب بر روی سیستم های دیگر همه چیز درست است و گزارشات بدرستی کار می کند. اما بعد از گذشتن مدت مثلا 1 ماه دیگر گزارشات کار نمی کند.

sm
دوشنبه 11 تیر 1386, 07:05 صبح
نمی دونم بخاطر Merged Moduleهاست یا نه اما شما باید تعداد 6 عدد MM رو اضافه کنین که میتونین لیستشون و در زیر ببینین. اونا رو هم اگه اضافه نکردین، انجام بدین .
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=50123
پست 7 و10 رو ببینین

موفق باشید

Neda_Bagheri
سه شنبه 12 تیر 1386, 11:13 صبح
من 2005 کار می کنم و گفته می شه که نباید از کریستال ریپورت استفاده کنم چون بالاخره روزی می ایسته و تمام گزارشاتم رو روی IE بگیرم .آیا این درسته ؟ :اشتباه:

sm
سه شنبه 12 تیر 1386, 11:26 صبح
!!! درست متوجه نشدم... فکر نکنم این شکلی باشه که شما گفتین... سالیان ساله که این حرفها رو می زنن...
اما بهتره روی وب تاحدامکان از Grid خود دات نت استفاده بشه تا اینکه از ابزار خاصی ... اما کلا نه مشکلی نداره... البته کاملا نظر شخصی بنده می باشه.

موفق باشید

Neda_Bagheri
چهارشنبه 13 تیر 1386, 09:30 صبح
کسی تا به حال از کریستال ریپورت 2005 استفاده کرده که پس از نصب نایسته.این مشکل در 2003 نبود. گفته می شه که در ایران چند شرکت محدود کریستال ریپورت رو خریدن و می تونن استفاده کنند می خوام بدونم که آیا این درسته و باید کریستال ریپورت رو کنار بذارم . اگه کسی استفاده کرده و مشکلی هم نداره می شه راه حل رو به من هم بگه:متفکر:

choobin84
شنبه 16 تیر 1386, 07:57 صبح
کسی تا به حال از کریستال ریپورت 2005 استفاده کرده که پس از نصب نایسته.این مشکل در 2003 نبود. گفته می شه که در ایران چند شرکت محدود کریستال ریپورت رو خریدن و می تونن استفاده کنند می خوام بدونم که آیا این درسته و باید کریستال ریپورت رو کنار بذارم . اگه کسی استفاده کرده و مشکلی هم نداره می شه راه حل رو به من هم بگه:متفکر:
من تا حالا برخورد نکردم.

sm
شنبه 16 تیر 1386, 08:23 صبح
اصلا از این خبرا نیست!
فعلا توی این آشفته بازار نقض کپی رایت خیالتون راحت راحت باشه!

Neda_Bagheri
شنبه 16 تیر 1386, 09:29 صبح
پس به نظرتون من MergeModul ای که به Setup اضافه کردم مشکل داره .و با دانلود آن ها از سایت بالا حل می شه ؟
چون من اون مرج ماژول را از یک CD که خریده بودم برداشتم

sm
شنبه 16 تیر 1386, 09:39 صبح
با اونا امتحان کنین امیدوارم که حل بشه

موفق باشید

niksoft
دوشنبه 18 تیر 1386, 17:14 عصر
امیدوارم دیگه این مشکل پیش نیاد چون گریبان گیر من هم میشه

nazila_f
سه شنبه 19 تیر 1386, 09:59 صبح
مشکل من به این طریق حل شد که یک Account جدید در کامپیوتر کاربر که دیگر کار نمی کرد درست کردم و برنامه را در آن اجرا کردم تمام گزارشات کار می کرد.
تقریبا به این نتیجه رسیدیم که کریستال ریپورت مواردی را در سیستم کاربر تغییر می دهد که گزارشات پس از مدتی از کار می افتد. من این مشکل را در 2003 نداشتم . اگر کسی با این مشکل برخورد کرده لطفا به من بگه چی کار کرده و یا اصلا ممکنه که دات نت من مشکلی داشته باشد ولی چرا بعد از مدتی از کار می افته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:گریه: