shamsoft
دوشنبه 11 تیر 1386, 10:08 صبح
سلام
من با دستورات SendMessage() و PostMessage() تونستم که یه تغییراتی توی یکی از Textbox های برنامه ای دیگه اعمال کنم. حالا می خوام تنظیمات رو به حالت اولش برگردونم. از کد زیر استفاده می کنم ولی خب درست کار نمی کنه:
Private Declare Function PostMessage Lib "user32" Alias "PostMessageA" (ByVal hWnd As Long, ByVal wMsg As Long, ByVal wParam As Long, ByVal lParam As Long) As Long
Private Const WM_SETREDRAW = &HB
Private Sub Command1_Click()
PostMessage myHwnd, WM_SETREDRAW, 0&, 0&
End Sub
حتی از Message های زیر هم استفاده کردم:
Private Const WM_DRAWITEM = &H2B
Private Const WM_CANCELMODE = &H1F
ولی خب بازم درست نشده.
حالا اگه کسی راهش رو میده به منم بگه
توجه کنید که اگر برنامه یک بار بسته بشه و دوباره اجرا کنیم، تنظیمات Textbox به حالت اولش بر می گرده. ولی من نمی خوام که برنامه باز و بسته بشه
من با دستورات SendMessage() و PostMessage() تونستم که یه تغییراتی توی یکی از Textbox های برنامه ای دیگه اعمال کنم. حالا می خوام تنظیمات رو به حالت اولش برگردونم. از کد زیر استفاده می کنم ولی خب درست کار نمی کنه:
Private Declare Function PostMessage Lib "user32" Alias "PostMessageA" (ByVal hWnd As Long, ByVal wMsg As Long, ByVal wParam As Long, ByVal lParam As Long) As Long
Private Const WM_SETREDRAW = &HB
Private Sub Command1_Click()
PostMessage myHwnd, WM_SETREDRAW, 0&, 0&
End Sub
حتی از Message های زیر هم استفاده کردم:
Private Const WM_DRAWITEM = &H2B
Private Const WM_CANCELMODE = &H1F
ولی خب بازم درست نشده.
حالا اگه کسی راهش رو میده به منم بگه
توجه کنید که اگر برنامه یک بار بسته بشه و دوباره اجرا کنیم، تنظیمات Textbox به حالت اولش بر می گرده. ولی من نمی خوام که برنامه باز و بسته بشه