ورود

View Full Version : ایجاد فرم غیر هندسی

ali51prog
سه شنبه 12 تیر 1386, 10:44 صبح
آیا روشی هست که تصویر غیر هندسی را به فرم بدهیم و بعد در نمایش ابعاد هندسی فرم
hiden و تصویر غیر هندسی بعنوان فرم نمایش داده شود. مثلا فرم بشکل یک جزیره نمایش داده بشه و background ویندوز لبهای کار رو گرفته باشه .
اساتید بزرگوار لطفا راهنمایی کنید.:متفکر:

rezaTavak
سه شنبه 12 تیر 1386, 11:05 صبح
از روشی که توی vfpskin است می توانید استفاده کنید
یک مثال هم توی خود مثالهای فاکس است که فرم را مخفی و عکس روی آن مشخص است.

mehran_337
سه شنبه 12 تیر 1386, 11:15 صبح
یک مثال هم توی خود مثالهای فاکس است که فرم را مخفی و عکس روی آن مشخص است.

جناب توکل منظورتان کدام مثال است؟؟:متفکر:

ali51prog
سه شنبه 12 تیر 1386, 11:48 صبح
استاد اگه ممکنه بیشتر توضیح بدید
یعنی خود فاکس هم میتونه انجامش بده. کدوم مثال ؟
این vfpskin اصلا چی هست ؟ از کجا دانلود کنم

ashkan_gorg
سه شنبه 12 تیر 1386, 12:58 عصر
شما با vfpskin میتونید برروی فرم های خود اسکین قرار بدید

farhad_shiri_ex
سه شنبه 12 تیر 1386, 13:25 عصر
آیا روشی هست که تصویر غیر هندسی را به فرم بدهیم و بعد در نمایش ابعاد هندسی فرم
hiden و تصویر غیر هندسی بعنوان فرم نمایش داده شود. مثلا فرم بشکل یک جزیره نمایش داده بشه و background ویندوز لبهای کار رو گرفته باشه .
اساتید بزرگوار لطفا راهنمایی کنید.:متفکر:

البته دوست عزیز!
می توانید از خاصیت Transparent شدن فرم استفاده نمایید و یا از Skin استفاده نمایید ولی یه این شکل که شما زمینه فرمتان یک شکل هندسی باشد ولی Title-bar فرمتان حفظ شود می توانید در دلفی یک Active-x طراحی نمایید من این کار کرده ام.
مثال زیر برای Transprancy فرمتان کاربرد دارد!

کار نشد نداره !

ali51prog
سه شنبه 12 تیر 1386, 14:50 عصر
آقا فرهاد باتشکر از شما من منظورم نمایش هر نوع تصویر غیر هندسی بجای فرم هندسی
بود . ولی در کل کار شما هم جالب بود.

mehran_337
سه شنبه 12 تیر 1386, 15:27 عصر
به این لینک نگاه کن
http://www.portalfox.com/index.php?name=Sections&req=viewarticle&artid=111&allpages=1&theme=Printer
هر عکسی رو بخوای روی فرمت می زاری فرم را بصورت عکس در میاری فقط دقت کن که بخش های سبز عکس ترانس می شه

farhad_shiri_ex
سه شنبه 12 تیر 1386, 15:43 عصر
به این لینک نگاه کن
http://www.portalfox.com/index.php?name=Sections&req=viewarticle&artid=111&allpages=1&theme=Printer
هر عکسی رو بخوای روی فرمت می زاری فرم را بصورت عکس در میاری فقط دقت کن که بخش های سبز عکس ترانس می شه

بردار مهران!
شما خود از این متد استفاده کرده اید اگر بله لطفا بیان نمایید؟

ashkan_gorg
سه شنبه 12 تیر 1386, 16:09 عصر
ببخشید من جای آقای مهران جواب میدم من خودم از این متد دربعضی از برنامه های استفاده کردم ولی بدیش اینه که سایز فرم به اندازه سایزه عکس هستش وقابلیت تغییر نداره اگه بشه این خاصیت رو بهش اضافه کرد خیلی کارا میشه باهاش کرد.:خجالت:

mehran_337
چهارشنبه 13 تیر 1386, 07:57 صبح
بله دقیقا .
راستش من به گرافیک و تغییر اشکال در فرم خیلی عادت دارم و برنامه های خشک با ظاهر کلاسیک ویندوز اصلا برای م دلچسب نیست ولی گرافیک برنامه خستگی رو از تنم در می کنه.
اکثر برا لودینگ برنامه از این فرم ها استفاده می کنم که خوب اون هم نیازی به تغییر اندازه نداره . کمتر فرمی بصورت غیر هندسی در برنامه ها قابل تغییر هستند (تا اونجائیکه دیدم)
امید وارم مشکل ali51prog حل شده باشه و توی روش کار مشکلی نداشته باشید . به هر حال چیز جالبیه.

ali51prog
چهارشنبه 13 تیر 1386, 08:12 صبح
با تشکر آقا مهران . عالی بود

پدرخوانده
سه شنبه 29 آبان 1386, 19:51 عصر
من هر چه تلاش کردم متاسفانه نتونستم با توجه به راهنمایی های شما یه صفحه splash دایره ای
(غیر هندسی) درست کنم
تو اون مثال اولیه که معرفی کردید خوب مشکل نتونستند تغییر اندازه فرم و مشکل با رنگ سبز و ... بود
خلاصه بدردم نخورد
از vfpskin هم نتونستم خوب استفاده کنم
دنبال یک مثال راحت و مناسب برای ایجاد یک فرم دایره ای هستم
که هر تصویر gif با خاصیت trasnparent رو به راحتی و بدون دردسر بتونم داخلش قرار بدم (فوقش تصویرم رو متناسب با اون اندازه فرم crop بکنم) ولی اگر بشه خودش اتوماتیک متناسب با اندازه تصویر فرم رو تغییر بده و هر جا تصویر که خالی بود بصورت transparent باشه خوب خیلی بهتره
البته چندین نمونه تو سایت ها و انجمن های خارجی هم گشتم ولی هیچ کدوم آخرش به جواب نرسید (البته شاید هم مشکل از من هست که نتونستم از راهنمایی هاشون استفاده کنم)
و البته مشکل اصلی این بود که هیچ کدام یه مثال کاربردی برای این منظور نگذاشته بودند

mehran_337
چهارشنبه 30 آبان 1386, 08:31 صبح
در بخش task pane از منوی tools وارد شوید و دنبال سلوشن creating irregularly shaped
بگردید

kia1349
شنبه 03 آذر 1386, 09:23 صبح
از مثالهای خود فاکس در قسمت سولوشن استفاده کنید
کامل و واضح توضیح داده و مثال هم اورده

hmgjob
پنج شنبه 26 دی 1392, 07:13 صبح
دوستان بسیار عذر می خواهم که این تایپیک رو از اعماق انجمن آوردم بالا
ولی این اسکین خیلی مناسبه کار من هست در صورتیکه چون زبان انگلیسی من خوب نیست از توضیحاتش چندان سر در نمی آورم. اگه ممکنه روش کار با این اسکین رو کامل توضیح بفرمایید ممنون میشم. البته من می خواهم فرم کامل دیده نشه و فقط دکمه ها به نمایش در بیاد