PDA

View Full Version : import



honey_sr
سه شنبه 12 تیر 1386, 13:23 عصر
سلام
برای import کردن یه بانک access روی بانک sql باید چی کار کنم؟

honey_sr
سه شنبه 12 تیر 1386, 16:35 عصر
چرا کسی جواب نمیده؟ من راهنمایی می خوام . میخوام با کد این کارو کنم.

اَرژنگ
سه شنبه 12 تیر 1386, 19:27 عصر
چرا کسی جواب نمیده؟ من راهنمایی می خوام . میخوام با کد این کارو کنم.
برایه هر جدولی و یا اینکه برایه جدول بخصوصی؟

honey_sr
چهارشنبه 13 تیر 1386, 00:14 صبح
برای یه جدول که قراره رکوردهایی که فیلد وضعیت رکوردشون 1 هست توی دیتابیس sql درج و رکوردهایی که فیلد وضعیت رکوردشون 2 هست update بشن. اگه می شه کمکم کنید. ممنون میشم.

اَرژنگ
چهارشنبه 13 تیر 1386, 07:17 صبح
برای یه جدول که قراره رکوردهایی که فیلد وضعیت رکوردشون 1 هست توی دیتابیس sql درج و رکوردهایی که فیلد وضعیت رکوردشون 2 هست update بشن. اگه می شه کمکم کنید. ممنون میشم.
بر حسب این چیزی که میگید، معلوم هست چی لازم دارید، از اکسس بخوانید و در SQL Server را آپدیت کنید.
مشکل چی هست؟
میدانید چگونه به اکسس و یا اس‌کیو‌ال اتسال کنید ؟ اگر که بله مشکلتان چیه؟

honey_sr
چهارشنبه 13 تیر 1386, 10:16 صبح
درست میگید اونا حل شدن ولی این کد رو که می نویسم error میده


if (Convert.ToInt16(dt.Rows[i].Table.Columns["recordState"]) == 1)
destitute.DBUpDate(Common.DBShadow.tb_Destitute.Ro ws[i]);


پیغام خطاش اینه :
Unable to cast object of type 'System.Data.DataColumn' to type 'System.IConvertible'.

honey_sr
چهارشنبه 13 تیر 1386, 10:28 صبح
این مشکلم حل شد. حالا من با برنامم جلو میرم اگه به مشکلی در رابطه با import برخوردم توی همین تاپیک مزاحمتون میشم. ممنون از توجه تون