ورود

View Full Version : ویستا و ابونتو

hmm
سه شنبه 12 تیر 1386, 14:46 عصر
سلام
آیا کسی تجربه نصب ابونتو بروی ماشینی که ویستا روی اون نصبه رو داره؟
اگه جواب مثبته آیا مشکلی برای ویستا پیش نمیاد؟
سوال بعدی اینکه مودمهای روی نوت بوکها هم winmodem محسوب میشه و آیا در ابونتو قابل شناسایی بصورت خودکار نیست وحتما باید بسته های خاصی نصب و تنطیم بشه؟
ممنون از اینکه سوالم رو خوندید.

Bayazee
سه شنبه 12 تیر 1386, 14:52 عصر
سلام
به احتمال زیاد مشکلی پیش نمی یاد ! لینوکس اونو می شناسه و لحاظش می کنه . در مورد مودم های داخلی هم برخی هارو می شناسه ! بستگی داره مودمت چه نوعی باشه و از چه توزیعی استفاده کنی . ابونتو شاید شناخت ! باید تست کنی یا تو اینترنت دنبالش باشی

tux-world
سه شنبه 12 تیر 1386, 15:03 عصر
ویستا برای اوبونتو مشکلی پیش نیاره لینوکس عمرا این کار رو نمی کنه
البته همه گند ها ویندوز بار میاره نه لینوکس

h_baqery
شنبه 16 تیر 1386, 12:22 عصر
من عملا تست کردم روی سیستمی که یه ویستا ویه xp داره یه پارتیشن رو خالی کردم و در نصب اوبونتو فقط همون پارتیشن رو تقسیم بندی کردم (یه روت و یه swap) . خیلی دقت کنید که که پارتیشن بندی اتوماتیک رو انتخاب نکنید . نسخه 7.04 از اوبونتو رو نصب کنید .
اتفاقی که افتاد این بود که اوبونتو با موفقیت نصب شد و همه پارتیشنهای ویندور رو شناخت و ویستا و xp هم تکون نخوردند و در یک صفحه بوت جدید انتخاب می شوند .

h_baqery
شنبه 16 تیر 1386, 12:24 عصر
در مورد مودم هم می تونید از نسخه desktop7.04 استفاده کنید که به احتمال قوی همه سخت افزارهایی رو که تا 3 ماه پیش اومدن می شناسه . و امکانی که دسکتاپهای اوبونتو دارن اینه که بدون نصب از روی سی دی بالا می یان و می تونید همه چیزو چک کنید و اگر درست بود اونوقت نصب کنید .

h_baqery
شنبه 16 تیر 1386, 12:32 عصر
در مورد مودم هم می تونید از نسخه desktop7.04 استفاده کنید که به احتمال قوی همه سخت افزارهایی رو که تا 3 ماه پیش اومدن می شناسه . و امکانی که دسکتاپهای اوبونتو دارن اینه که بدون نصب از روی سی دی بالا می یان و می تونید همه چیزو چک کنید و اگر درست بود اونوقت نصب کنید .