View Full Version : جابه جا کردن page footer با report footer
elisa1362
سه شنبه 12 تیر 1386, 17:06 عصر
سلام من در یکی از ریپورت هام باید جای pege footer رو با report footer عوض کنم . در section expertاجازه این کار رو نمی ده . اصلا آیا امکانش هست که این کار رو انجام بدم .؟
sm
سه شنبه 12 تیر 1386, 20:00 عصر
مطمئن باشین که نوع طراحیتون اشتباهه... چون توی حالت عادی نیازی به این کار نیست.
موفق باشید
elisa1362
چهارشنبه 13 تیر 1386, 10:10 صبح
مشکل اینجاست که من باید یک ریپورت سند بنویسم که جمع آیتم های هر صفحه رو در زیر اون صفحه نشون بده پس مجبورم جمع رو در page footer بزارم و از طرفی یک سری مقادیری رو هم باید در report footer نمایش بدم که در اینصورت در صفحه آخر بالای جمع قرار می گیرند و نباید اینطوری بشن . یعنی اصلا راهی نداره؟ یا برای این ریپورت طرح مناسبی به نظرتون می رسه؟
sm
چهارشنبه 13 تیر 1386, 10:52 صبح
برای این منظور کافیه کد زیر رو توی قسمت Supress مربوط به Page Footer Section قرار بدین تا مشکل حل بشه:
if(pagenumber()=TotalPageCount) then true
با این کار Page Footer در آخرین صفحه گزارش مخفی میشه.
بدیهیه که این کد رو توی هر Section دیگه ای هم که خواسته باشین میتونین استفاده کنین.
موفق باشید
خلیلی خو
پنج شنبه 11 مرداد 1386, 11:06 صبح
یکی همین راهنمییی رو به من توی fast report بکنه یک دنیا ممنونم
خلیلی خو
پنج شنبه 11 مرداد 1386, 11:14 صبح
مشکل اینجاست که من باید یک ریپورت سند بنویسم که جمع آیتم های هر صفحه رو در زیر اون صفحه نشون بده پس مجبورم جمع رو در page footer بزارم و از طرفی یک سری مقادیری رو هم باید در report footer نمایش بدم که در اینصورت در صفحه آخر بالای جمع قرار می گیرند و نباید اینطوری بشن . یعنی اصلا راهی نداره؟ یا برای این ریپورت طرح مناسبی به نظرتون می رسه؟
یکی این راهنمایی رو توی fast report بکنه یک دنیا ممنونم
sm
پنج شنبه 11 مرداد 1386, 11:20 صبح
خوش اومدین
این بخش مخصوص کریستال رسپورت هست و بعید میدونم که از دوستان در اینجا بتونن راهنماییتون کنن.
سوالتونو بعنوان یه بحث جدید و با ذکر fast report مطرح نمایید.
موفق باشید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.