View Full Version : مقایسه C#.Net و C++.Net
Tiro Pro
شنبه 16 تیر 1386, 14:36 عصر
با سلام و ...
یه سوال داشتم ممنون میشم اگر جوابم بدید.
*_*:من آخر نفهمیدم C#.Net بهتره یا C++.Net ؟ چرا؟
همان سوال اما واضح تر:در حالی که میگن داخل سی پلاس پلاس هم می توانیم کدهای مدیریت شده و هم کدهای مدیریت نشده بنویسیم و از جدیدترین نسخه های دات نت فریم ورک استفاده کنیم در حالی که تنها سی شارپ تنها برای دات نت فریم ورک است و بدون آن کار نمی کند ولی با این وجود بعضی جاها خوندم نوشته بود C#.Net بهتره ولی نفهمیدم با این مزایایی که C++.Net داره چرا C#.Net یا اصلا" کدام بهتر هست؟
هر کدام که بهتر است دلایل را ذکر کنید تا تفاوت آنها در برتری آن زبان بدانم؟
موفق باشید ...
someCoder
شنبه 16 تیر 1386, 22:37 عصر
تا نگی برای چه کاری میخوای، بهتر معنی نداره. بهتر مطلق وجود نداره. راستی، برای اینکه دچار سوء تفاهم هم نشی، اصولا #C و ++C همونقدر تفاوت دارند که ++C و Java تفاوت دارند. شباهت اسمی گولت نزنه!
ضمنا یه جستجو هم بکنی، تو همین فروم اطلاعات زیادی هست.
اینم ببین: http://www.thinkingparallel.com/2007/03/06/c-vs-c-a-checklist-from-a-c-programmers-point-of-view/
Tiro Pro
یک شنبه 17 تیر 1386, 05:24 صبح
تا نگی برای چه کاری میخوای، بهتر معنی نداره
مثلا" در زمینه ی .Net Framwork
فقط لطفا" با توضیح بگویید چرا برتر است ؟
alireza643
یک شنبه 17 تیر 1386, 07:00 صبح
خوب اگر بخواهید فقط از Framwork استفاده کنی نظر شخصی بنده اینه که C# بهتره چون اصلا این زبان برای این به بازار ارائه شده که بتونه به وسیله ی Framwork قدرت زبان C++ رو در اختیار شما بگذاره ولی به سادگی VB باشه.
ولی این نکته هم مد نظرتون باشه که شما به Framwork وابسته هستید. هرچند میگن تا چند وقت دیگه همه سیستم عامل ها با Framwork ارائه میشن ولی در هر صورت وابستگی وابستگیه حالا به Framwork باشه یا به یه کشور اجنبی.
چون تو Framwork شما فقط کارهایی رو میتونید انجام بدید که تولید کننده Framwork دوست داره و جاهایی که دوست نداره شما بتونید کاری انجام بدید این امکان رو تو Framwork نمیگذاره.
ولی در کل هر گل یه بویی داره.
موفق باشید
Tiro Pro
دوشنبه 18 تیر 1386, 05:11 صبح
می خوام بدونم C#.Net و C++.Net هر کدام داخل چه زمینه هایی بهتر هستند؟
mehdi.mousavi
جمعه 22 تیر 1386, 13:25 عصر
می خوام بدونم C#.Net و C++.Net هر کدام داخل چه زمینه هایی بهتر هستند؟
سلام.
Syntax کد در MC++ واقعا ناراحت کننده هستش و حداقل چند هفته ای زمان میبره تا بهش عادت کنید. کلمات کلیدی من در آوردی Microsoft هم بهش اضافه شده و خلاصه اگر دقت نکنید، بعد مدت زمان کمی برای نوشتن کدهای Native به مشکل بر می خورید. بهترین قابلیتی هم که در MC++ وجود داره و بارها ازش استفاده کردم، امکان Mix کردن کدهای Native و Managed در یک زبان و محیط هستش، مثلا میتونید یه تابع Native درست کنید که به متغیر Managed دسترسی پیدا کنه و ...
از طرف دیگه ترکیب کدهای Native و Managed در C# بسیار پیچیده تر از MC++ هستش. البته بسیاری از امور Marshaling، Boxing/unboxing و ... بطور خودکار انجام میشه اما در خیلی از موارد هم دستتون بسته است و نمیتونید C# رو اونطوری که مایلید به نفع خودتون برقصونید.
به همین دلیل، معمولا در دنیا این باب شده که افرادی که میخوان کد Native درست کنن میرن سراغ C++ و برای تولید کدهای CLR از C# استفاده می کنن. اینطوری بهترینهای هر دو دنیا رو با هم خواهید داشت.
Arman_1367
دوشنبه 25 تیر 1386, 22:09 عصر
بابا پیر شدیم چقدر این سوال چرند را می پرسید هر زبان برنامه نویسی مزایا یا معایبی داره تو هر مبحثی یکی انعطاف پذیری بیشتری نشون میده یا کد قابل حمل تر میشه یا توابع کتابخانه ای بیشتری داره همین.
قدرت می خواهی برو سراغ زبان ماشین فکر کنم 200 ساله دیگه تموم بشه من از وقتی برنامه نویسی یاد گرفتم دارم زبان ماشین می خونم هنوز تموم نشده واقعاً هم قبول دارم قدرت یعنی همون.
در ضمن برای نوشتن یک برنامه خوب میشه از چند زبان استفاده کرد این تو یک کتاب سال 2007 نوشته شده بود من نمی گم.
__H2__
چهارشنبه 27 تیر 1386, 12:18 عصر
سلام
همانطور که کاربر Arman_1367 (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=37501) هم اشاره کرد هر زبانی محاسن و معایب خود را دارد، هر چه زبان سطح پایین تر شود کنترل جزئیات بیشتری را در اختیار شما قرار میدهد، در نتیجه برای انجام یک کار ساده باید کلی کد بنویسید و تمام جزییات را شخصاً کنترل کنید، در عوض کنترل کامل و بی نقصی را روی فرایند خواهید داشت و هر جزء کوچک را میتوانید به دلخواه خود تغییر دهید و این یعنی:
++VC و VC++.Net سخت تر است ولی قدرت بیشتری در کنترل جزئیات در اختیار شما قرار میدهد و زمان برنامه نویسی را زیاد میکند
C#.Net ساده تر است و بیشتر اعمال معمول را خودش انجام داده و کنترل میکند (و شما مثلاً کنترل دقیق روی نحوه ذخیره داده ها در RAM ندارید) و در کل زمان برنامه نویسی را کاهش میدهد.
یعنی VC++.Net تمام امکانات C#.Net را دارد ولی C#.Net برخی امکانات VC++.Net را ندارد و از انطرف VC++.Net سخت تر است و زمان کدنویسی را افزایش میدهد.
بعید میدانم که در برنامه های معمول ویندوزی یا وبی با C#.Net به مشکلی برخورد کنید که نیاز وافری به امکانات VC++.Net احساس کنید، تازه میتوانید همانطور که دوستمان هم اشاره کرد به کمک dll ها کد خود را به چند زبان مختلف بشکنید و مثلاً اگر بعد از قرنی و سالی نتوانستید کار مورد نظر را با C#.Net انجام دهید با کد نویسی یک dll در VC++.Net مشکل را حل کنید.
ashkan1
یک شنبه 14 مرداد 1386, 14:12 عصر
salam...man taze c#.net ra shoru kardam ghablan ham ye khurde barname nevisi kar kardam...yani shut nistam ...ama be ye moshkelati ham barkhordam...mikhastam bebinam inja kasi mitune be man komak kone ya na....??/
emad_67
یک شنبه 14 مرداد 1386, 14:28 عصر
چه مشکلی ؟
لطه کنید فارسی تایپ کنید. بر خلاف قوانینه
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.