ورود

View Full Version : کلید Printer Setup در Crystall Report 9

A.Farzin
شنبه 16 تیر 1386, 18:50 عصر
با سلام

1) چگونه میتوانیم در کریستال ریپورت 9 (مانند کریستال 7) کلید Printer Setup را روی نوار ابزار کریستال در فرم نمایش دهنده گزارشات گذاشت تا کاربر بتواند در مواقع لزوم نسبت به تغییر چاپگر، نوع کاغذ و ... اقدام کند.

2) با کدهای زیر، کادر Printer Setup را در موقع کلیک روی کلید Print آورده میشود ولی نمیدانم چرا تنظیمات انجام شده روی آن بر گزارش آماده چاپ اثر نمیکند. (مثلاً علیرغم تغییر پرینتر، ولی همچنان چاپ روی پرینتر پیشفرض سیستم در لحظه تولید گزارش انجام میشود.)

Report.PrinterSetup 0
Report.SelectPrinter Printer.DriverName, Printer.DeviceName, Printer.Port

3) حتی پرینتر پیشفرض را با کد تغییر دادم، باز هم تغییر پرینتر بر گزارش آماده چاپ اثر نداشت.

ممنون

sm
پنج شنبه 21 تیر 1386, 08:48 صبح
شما اگه توی حالت معمولی هم کلید پرینت رو بزنین از همون قسمت میتونین تنظیماتش رو انجام بدین.
مشکلی که نداره!

موفق باشید

A.Farzin
شنبه 23 تیر 1386, 18:38 عصر
شما اگه توی حالت معمولی هم کلید پرینت رو بزنین از همون قسمت میتونین تنظیماتش رو انجام بدین.
مشکلی که نداره!

موفق باشید

اگه لطف کنید بیشتر راهنمائی کنید، ممنون میشوم.
آنچه که من به دنبالش هستم، تغییر چاپگر (در حالتی که روی کامپیوتر کاربر چند چاپگر نصب شده است) و تغییر نوع کاغذ (مثلاً تغییر کاغذ از Letter به A4 و یا برعکس) است.
در کادر پرینت معمولی ظاهر شده در کریستال ریپورت 9 کلیدی برای این جور تنظیمات پرینتر وجود ندارد.

ممنون

sm
یک شنبه 24 تیر 1386, 10:33 صبح
همانند شکل زیر عمل کنین.

موفق باشید

A.Farzin
یک شنبه 24 تیر 1386, 18:15 عصر
خیلی ممنون از پاسخ شما؛ ولی مشکل اینجاست که کادر مورد نظر شما با کادر ظاهر شده در برنامه مد نظر من متفاوت است. من اصلا کلید Properties را ندارم.

لطفاً این تصویر را ببینید:
9704

sm
دوشنبه 25 تیر 1386, 11:19 صبح
از چه برنامه ای استفاده می کنین؟
من VS.NET 2003 هست.

موفق باشید

A.Farzin
سه شنبه 26 تیر 1386, 18:23 عصر
با سلام

از VB 6.0

حالا با فرض اینکه مشکل از برنامه باشد چگونه جواب مشکلم را به شرح زیر بیابم.

1) چگونه میتوانیم در کریستال ریپورت 9 (مانند کریستال 7) کلید Printer Setup را روی نوار ابزار کریستال در فرم نمایش دهنده گزارشات گذاشت تا کاربر بتواند در مواقع لزوم نسبت به تغییر چاپگر، نوع کاغذ و ... اقدام کند.
2) با کدهای زیر، کادر Printer Setup را در موقع کلیک روی کلید Print آورده میشود ولی نمیدانم چرا تنظیمات انجام شده روی آن بر گزارش آماده چاپ اثر نمیکند. (مثلاً علیرغم تغییر پرینتر، ولی همچنان چاپ روی پرینتر پیشفرض سیستم در لحظه تولید گزارش انجام میشود.)

Report.PrinterSetup 0
Report.SelectPrinter Printer.DriverName, Printer.DeviceName, Printer.Port
3) حتی پرینتر پیشفرض را با کد تغییر دادم، باز هم تغییر پرینتر بر گزارش آماده چاپ اثر نداشت.

sm
چهارشنبه 27 تیر 1386, 07:49 صبح
مطمئنا می تونین با دستورات و توابع خود VB کادر موردنظرتونو ایجاد کنین. یعنی پرینترهای نصب شده رو پیدا کنین و سایز کاغذو تعداد چاپ و... را دستی بهش رد کنین.
تازه کامل هم فارسی میشه!

موفق باشید