ورود

View Full Version : مشکل چاپ دروب

haste asli
یک شنبه 17 تیر 1386, 12:27 عصر
سلام دوستان
من یه پروژه تحت وب دارم که دو تا مشکل روی چاپ داره هر کی میدونه کمک کنه ممنون میشم.(برنامه با C# ,Crystalreport 10 با Framework 1 هستش)

1- گزارشات ساخته شده در intranet درست کار میکنه ولی هنوز یه host پیدا نکردم که کریستال ریپورت روش رجستر شده باشه اگه کسی یه هاست میشناسه که کریستال رو ساپرت کنه معرفی کنه .
2- برای نمایش چاپگرها از کد زیر استفاده کردم

ddl_Printers.DataSource=System.Drawing.Printing.Pr interSettings.InstalledPrinters;
ddl_Printers.DataBind();

که درست کار میکنه ولی حتما باید چاپگر بصورت everyone ،
Share شده باشه تا تو لیست بیاد که مشکل بزرگیه. تازه موندم اگه بره رو وب این قضیه رو چطوری حل کنم.

KIMIA1981
یک شنبه 17 تیر 1386, 18:10 عصر
سلام
منم در این مورد سوال دارم و دوم اینکه نمی دونم آیا کریستال ریپورت روی وب جواب میده یا نه؟
و سرعتش چطوره؟ و اینکه آیا درسته توی وب از کریستال ریپورت استفاده کنیم ؟

sm
پنج شنبه 21 تیر 1386, 08:39 صبح
چه نیازی بوده که از این دستور خاص برای نمایش چاپگرها استفاده کنین؟
خودش که کلید چاپ داره!
در مورد استفاده از کریستال در وب هم باید بگم که مشکلی نداره.

موفق باشید

haste asli
دوشنبه 25 تیر 1386, 08:43 صبح
چه نیازی بوده که از این دستور خاص برای نمایش چاپگرها استفاده کنین؟
خودش که کلید چاپ داره!
در مورد استفاده از کریستال در وب هم باید بگم که مشکلی نداره.

موفق باشید
دوست عزیز آقای SM با تشکر از جوابتون وتبریک به مناسبت پدر شدنتون . اگه درست متوجه شده باشم منظور کلید چاپ روی Viewer هست که دربرنامه های ویندوزی خودش Fire میشه ولی در وب نمیدونم چه کدی و چطوری بنویسم که عمل چاپ انجام بشه اگه ممکنه بیشتر توضیح بدید.

درمورد اینکه گفتین رو وب جواب میده آیا شما تجربه عملی دارین و اگه دارین از کدوم شرکت host گرفتین که Crytal رو ساپورت کنه (چه ورژنی از Crystal وبا کدوم زبان برنامه نویسی) همونطور که گفتم روی انترانت درست کار میکنه مشکل روی اینترنته .
باتشکر.

KIMIA1981
دوشنبه 01 مرداد 1386, 16:45 عصر
من وقتی بانکمو توی وب upload می کنم نام و پسوردی که در موقع ساخت کریستال ریپورت در روی بانک خودم داشتم باید به نام و پسورد سرور تغییر کنه که نمیدونم برای اینکار از چه کدی باید استفاده کنم ؟

sm
سه شنبه 02 مرداد 1386, 09:51 صبح
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=64328
موفق باشید