ورود

View Full Version : یافتن فیلد تکرای و حدف ان

HAMRAHSOFT.IR
دوشنبه 18 تیر 1386, 23:04 عصر
سلام دوستان من چند تیبل دارم که تعداد رکد های ان زیاد است
وتکراری هم ممکن است داشته باشم چطوری میتوانم انها را پیدا وحذف کنم

انگوران
سه شنبه 19 تیر 1386, 06:08 صبح
با کویری find duplicates query wizard میشه رکوردهای تکراری رو پیدا کرد .

HAMRAHSOFT.IR
یک شنبه 24 تیر 1386, 05:45 صبح
با کویری find duplicates query wizard میشه رکوردهای تکراری رو پیدا کرد .

دوست خوب جواب درست نمیده
مشه نونه را اصلاح کنید :چشمک:

انگوران
یک شنبه 24 تیر 1386, 07:48 صبح
ببیند درست شده

karmand
یک شنبه 24 تیر 1386, 11:13 صبح
با کواری duplicat انهای را بیش از یکبار تکرار شده را یا میشمارد و یا هر دو رکورد را نمایش میدهد و این راه حذف تکراری نسیت البته شاید...
اما من برای رفع مشکل از جدولی که در ان تکراری است کپی structure only میگیرم و فیلد هایی که میخواهم تکراری نباشد را کلید میکنم و از روی بانک اول در دومی کپی میکنم دو مزیت دارد اول اینکه تکراری وارد نمیشود دوم یک جدول میسازد بنام pasterror و آنهایی که کپی نشده را نمایش میدهد

moustafa
یک شنبه 24 تیر 1386, 20:43 عصر
با کواری duplicat انهای را بیش از یکبار تکرار شده را یا میشمارد و یا هر دو رکورد را نمایش میدهد و این راه حذف تکراری نسیت البته شاید...
اما من برای رفع مشکل از جدولی که در ان تکراری است کپی structure only میگیرم و فیلد هایی که میخواهم تکراری نباشد را کلید میکنم و از روی بانک اول در دومی کپی میکنم دو مزیت دارد اول اینکه تکراری وارد نمیشود دوم یک جدول میسازد بنام pasterror و آنهایی که کپی نشده را نمایش میدهد
با AppendQuery جدول pasterror ساخته میشه ؟
منم از همین روش استفاده می کنم جدول بک آپ یا آرشیوام دارای چند کلید اصلی برای جلوگیری از ورود رکورد تکراری ست و اطلاعات از طریق کوئری کپی میشه

انگوران
دوشنبه 25 تیر 1386, 06:52 صبح
با AppendQuery جدول pasterror ساخته میشه ؟
زمانی که کار copy و past انجام بشه پرسیده میشه که آیا جدول pasterror ساخته بشه که با تائید جدول مذکور ساخته میشه .
البته من عملاً همچین کاری تا حالا انجام ندادم ولی برای حذف رکوردهای تکراری چیزی که تو ذهن خودم بود این بود که از نتیجه کویری با کویری عملیاتی یه جدول بسازم و فیلد دلخواه رو کلید در نظر بگیرم سپس جدول اصلی رو به این جدول append کنم .