ورود

View Full Version : تغییر برنامه تک کاربره به شبکه ای

m_nejad
سه شنبه 19 تیر 1386, 14:07 عصر
نرم افزاری با vb6 و بانک اکسس نوشته شده است و می خواهم در عرض چند روز به صورت شبکه ای دربیاورم. آیا می شود با odbc و تغییر سورس اتصال بصورت شبکه ای درآورد؟ (البته منظور اصلی عدم ایجاد مشکل در رکورد هنگام کار توسط چند کاربر می باشد) یا بهتر است با sql server کار کنم و زمان بیشتری صرف کنم.
کسی تا بحال از طریق اول شبکه کرده؟

CodeMasterX
چهارشنبه 20 تیر 1386, 00:11 صبح
میتونید دیتابیس رو تو ODBC تنظیم کنید و مورد استفاده قرار بدین، ولی توصیه نمیشه.
بهتره که دیتابیس رو به بانکی مثل SQLServer تغییر بدین.مراحل بعدی تغییر دادن رشته های اتصال به بانک و کرسر های رکوردست ها است.رکوردست ها باید به سمت سرور تنظیم بشن و برای جلوگیری از خطاهای احتمالی استفاده همزمان از دیتابیس هم باید نوع قفل گذاری و امنیت و نوع رکوردست ها رو بسته به نیازتون تغییر بدین.

m_nejad
چهارشنبه 20 تیر 1386, 15:59 عصر
دنبال راه حل سریع بودم. ولی همان طور که حدس می زدم بهترین راه همان sql server هست

mobin_co
چهارشنبه 20 تیر 1386, 16:17 عصر
راه حل سریع اینه که بانک اکسس رو توی یک درایو مشترک در شبکه کپی کنی و مسیر بانک اطلاعاتی رو این طوری تنظیم کنی

Data1.DataBaseName = "\\ComputerName\FolderName\BankName.mdb"

m_nejad
سه شنبه 26 تیر 1386, 12:10 عصر
راه حل سریع اینه که بانک اکسس رو توی یک درایو مشترک در شبکه کپی کنی و مسیر بانک اطلاعاتی رو این طوری تنظیم کنی

Data1.DataBaseName = "\\ComputerName\FolderName\BankName.mdb"

ولی برای نرم افزار مالی ریسک عدم کنترل صحیح دیتابیس قابل قبول نیست.

amirhosein
سه شنبه 26 تیر 1386, 18:48 عصر
بستگی داره که شرایط برنامه تون چی باشه.چند نفر قراره باهاش کار کنن ، حجم دیتاتون چقدره باشه ، کاربران برنامه تا چه حد حرفه ای هستن و ...
برای کشتن یه پشه لازم نیست از بازوکا استفاده کنید یه پشه کش کوچیک کافیه!

noorsoft
چهارشنبه 27 تیر 1386, 03:49 صبح
شما اگه قصد ندارین از Sql Server استفاده کنین می تونین از متد Ado برنامتون را تحت شبکه کنید ولی کنترل کاربران با خودتونه

m_nejad
چهارشنبه 27 تیر 1386, 16:23 عصر
ولی کنترل کاربران با خودتونه

ممنون از پاسخها

اگر قرار به کنترل کاربران باشه ترجیح میدم با SQL کار کنم