View Full Version : قضیه دیتا ست چیه؟
ice007
چهارشنبه 20 تیر 1386, 09:26 صبح
برای استفاده از کریستال در فرمهای vb باید یک viewer ایمپورت کرد و ادرس یک فایل .rpt رو هم داد و یک دیتاست هم درست کرد و به document وصلش کرد حالا این فرم ما همیشه اون فیلدها و شرایطی رو نشون می ده که در rpt ست کردیم پس این دیتا ست با دستور sql و شرایطی که برای ایجادش گذاشتیم به چه دردی می خوره؟
sm
پنج شنبه 21 تیر 1386, 08:53 صبح
نمی دونم چرا از این روش استفاده کردین...البته من با دیتاست کار نکردم
اما نیازی به این کار نیست
وقتی شما فایل rpt رو ساختین دیگه مشکل حله و به چیزی نیاز نداره فقط کافیه اونو به یه Viewer وصل کنین... همین
موفق باشید
ice007
پنج شنبه 21 تیر 1386, 09:43 صبح
درسته کار می کنه. ولی من میخواستم ببینم این دیتاست که تو اکثر مثالهای msdn و ebook ها اومدن از یه دیتاست استفاده کردن چیه؟ حتما به یه دردی می خوره و تاثیر مثبتی در کار داره و قابلیت خوب باید باشه که این همه روش تاکید کردن؟
ولی من این دیتاست را با هر چی پر کردم تاثیری در نتیجه نداشت.
sh
پنج شنبه 21 تیر 1386, 15:12 عصر
معلومه که به یه دردی میخوره .
یه مزیتش اینه شما به محل دیتا بیس و پسورد و نوشتن کانکشن استرینگ و وصل شدن به بانک اطلاعاتی کاری نداری
دومیش اینه که اطلاعات رو به هر صورتی که میخوای قبل از رسیدن به کریستال ریپورت تا حد ممکن فیلتر میکنی
و .....
ice007
جمعه 22 تیر 1386, 13:08 عصر
بله باید اینکارارو بکنه ولی همونطوری که گفتم این دیتاست هیچ تاثیی در کار نداره و نتیجه همون فیلدهایی است که در طراحی فایل rpt به اون اضافه کردیم و این فیلدهایی که در دستور select دیتاست نوشتیم بی تاثیرن در ضمن شرطی که در where دستور select نوشتیم اون هم بی تاثیره! آیا باید کار خاصی بکنیم تا اونها هم موثر بشن ؟ به نظرتون چرا اینا بی تاثیرن اشتباهم کجاست؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.