ورود

View Full Version : ریختن مقدار در FastReport از روی یک فرم؟

SYNDROME
چهارشنبه 20 تیر 1386, 14:08 عصر
با سلام
دوستان بنده یک Memo بر روی صفحه FastReport قرار دادم.حالا می خواهم در آن مقدار Caption فرم اصلی برنامه را قرار دهم.
بنده می خواهم کاربری که Exeبرنامه من را دارد و فرم گزارش گیری خود را با FastReport طراحی می کند بتواند Caption فرم اصلی من را در Memoبریزد.(البته نام فرم اصلی را به کاربر داده ام)
در سایت جستجو کردم ولی هر چه که دوستان نوشته بودند بر عکس این کار بود(یعنی از خود دلفی این کار را کرده بودند)
با تشکر

cybercoder
چهارشنبه 20 تیر 1386, 17:35 عصر
frvariables

موفق باشید

SYNDROME
چهارشنبه 20 تیر 1386, 20:28 عصر
با سلام

frvariables
موفق باشید
کوتاهترین پاسخ دنیا را دادی.:چشمک:
دمت گرم یک کمی بیشتر توضیح بده و نحوه استفاده در برنامه را.
با تشکر

SYNDROME
پنج شنبه 21 تیر 1386, 22:05 عصر
با سلام
آیا کسی نیست که این روش را قبلاً تست کرده باشد.
من منتظر پاسخ شما دوستان هستم.
با تشکر فراوان

Mahmood_M
پنج شنبه 21 تیر 1386, 22:48 عصر
سلام
شاید منظورتون رو دقیق نفهمیده باشم !! ، ولی اگه میخواید که یک مثلا Memo در صفحه نمایش Fast Report ، مقدار Caption فرم رو داشته باشه ، میتونید از روشهایی که در این تاپیک (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=40597) گفته شده استفاده کنید ...

موفق باشید ...

SYNDROME
جمعه 22 تیر 1386, 02:29 صبح
با سلام

سلام
شاید منظورتون رو دقیق نفهمیده باشم !! ، ولی اگه میخواید که یک مثلا Memo در صفحه نمایش Fast Report ، مقدار Caption فرم رو داشته باشه ، میتونید از روشهایی که در این تاپیک (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=40597) گفته شده استفاده کنید ...

موفق باشید ...
آقا محمود دقیقا منظورم این است ولی این ریختم مقدار باید کد آن در FastReport نوشته شود نه در دلفی(چون می خواهم خود کاربر در هنگام طراحی این کار را بکند و پون سورس ندارد باید در FastReport این کار انجام شود)
شرمنده ولی انگاری لینک را قرار ندادید.اگر امکان دارد لینک را دوباره قرار بدهید.
با تشکر

babak869
جمعه 22 تیر 1386, 12:53 عصر
با سلام

آقا محمود دقیقا منظورم این است ولی این ریختم مقدار باید کد آن در FastReport نوشته شود نه در دلفی(چون می خواهم خود کاربر در هنگام طراحی این کار را بکند و پون سورس ندارد باید در FastReport این کار انجام شود)
شرمنده ولی انگاری لینک را قرار ندادید.اگر امکان دارد لینک را دوباره قرار بدهید.
با تشکر

سلام
برای مشاهده لینک مورد نظر لطفا روی جمله (این تاپیک ) در پست بالا کلیک نمایید
شما میتونید از روش ارسال پارامتر به فست ریپورت استفاده نمایید که قبلا در این مورد بحث شده و مثالهایی هم در این زمینه وجود داره.

موفق باشید

SYNDROME
جمعه 22 تیر 1386, 17:29 عصر
با سلام

سلام
برای مشاهده لینک مورد نظر لطفا روی جمله (این تاپیک ) در پست بالا کلیک نمایید
شما میتونید از روش ارسال پارامتر به فست ریپورت استفاده نمایید که قبلا در این مورد بحث شده و مثالهایی هم در این زمینه وجود داره.
موفق باشید
با تشکر از آقا بابک گل.
من دقیقا برعکس این کار را می خواهم بکنم.
یعنی می خواهم در خود FastReport کدی را بنویسم تا مقدار Caption یکی از فرمهایم را برایم نمایش دهد.(اگز بنده اشتباه می کنم من را راهنمایی کنید)
در همه مثالهایی که در سایت بنده دیدم کدها در خود دلفی نوشته می شد.
آیا کسی این راه حل را بلد است که بنده را راهنمایی کند.
با تشکر فراوان

Batman
شنبه 23 تیر 1386, 13:00 عصر
آقای احدی دست گلت درد نکنه
مشکله تاریخ روز من هم حل شد
یه تشکر هم برات زدم
mer30

SYNDROME
شنبه 23 تیر 1386, 20:59 عصر
با سلام
دوستان واقعا هیچ روشی برای اینکه از طریق FastReportبه فرمهای خود دلفی دسترسی پیدا کرد.
اگر کسی است ما را راهنمایی کند.
واقعا ممنون و متشکر می شوم.

Arman_1367
شنبه 23 تیر 1386, 22:59 عصر
دوست عزیز من قبلاً براتون گفتم یک جست و جو در رابطه با افزودن امکانات به فست ریپورت بکیند می بینید که افزودن توابع به فست ریپورد برای کد نویسی شرح داده شده.تابعی بنویسید و ان را به فست ریپورت متصل کنید همین

Arman_1367
یک شنبه 24 تیر 1386, 17:51 عصر
قبلاً یک مثال داشتم در رابطه با تاریخ شمسی اینم یه تیکه دیگه براش که با اون می تونید هر مشخصه ای از مشخصه های هر فرمی از برنامه که در داخل ریپورت نباشه را بگیرید یا تنظیم کنید یا حتی نوع آن را به دست بیاورید.

Arman_1367
یک شنبه 24 تیر 1386, 20:03 عصر
این یک دمو از این کمپاننت:قهقهه:

vcldeveloper
دوشنبه 25 تیر 1386, 04:38 صبح
از نظر من دلیلی نداره که یک Report بخواد Caption یک فرم را در داخل خودش تغییر بده. در هر حال...

دوستان واقعا هیچ روشی برای اینکه از طریق FastReportبه فرمهای خود دلفی دسترسی پیدا کرد.
اول از همه، در FastReport می تونید با استفاده از Fast Script به کلاس های مهم دلفی مثل TControl, TGraphic, TForm, TAdoConnection,TStringList و خیلی کلاس های دیگه دسترسی داشته باشید. این کلاس ها از قبل برای FastScript معرفی شدند و می تونید در Script هاتون ازشون استفاده کنید. اگر نیاز دارید که کلاسی که خودتون ایجاد کردید از طریق Script نویسی هم در دسترس باشه، باید خودتون اون کلاس را برای FastScript معرفی کنید.

اما جواب شما، برای این مسئله نیازی نیست یک کلاس تعریف بشه، ولی باید یک تابع جدید برای FastScript تعریف بشه که بتونید در داخل اون تابع عملیات مورد نظر خودتون را بر روی فرم مربوطه انجام بدید. برای این کار باید ابتدا تابع خود را در یکی از unit های برنامه بوجود بیارید، و سپس یک تابع هندلر بنویسید که بتونه تابع مورد نظر شما را اجرا کنه و مقدارش را برگردونه، در نهایت باید با استفاده از تابع AddMethod در یونیت fsGlobalUnit تابع خودتون را به FastScript معرفی کنید. با انجام این کار، می تونید در Script ایی که برای Report خودتون می نویسید، تابع معرفی شده خودتون را اجرا کنید و از نتیجه اش استفاده کنید.

برای آشنایی بیشتر در این زمینه به Developer's Manual از مجموعه Manual های FastReport و همچنین راهنمای FastScript مراجعه کنید.

Arman_1367
دوشنبه 25 تیر 1386, 09:06 صبح
جناب آقای کشاورز فکر کنم اگر رو دو سه تا مثال قبل یک نگاه هر چند خیلی کوچک می کردید دیگر اینها را نمی گفتید چون من دقیقاً در کمپاننت همین کار را کردم.