ورود

View Full Version : فراخوانی فایل صوتی از resource؟؟؟

drhadi_20
چهارشنبه 20 تیر 1386, 18:03 عصر
با سلام
من تعدادی فایل صوتی و تصویری در یک فایل resource قرار داده ام ولی فایلهای صوتی را نمیتوانم فراخوانی کنم، البته میخواهم از طریق media player اجرا کنم چیزی مانند این: windowsmediaplayer1.url=("path

اگر راهنمایی کنید ممنون میشم

shamsoft
چهارشنبه 20 تیر 1386, 19:57 عصر
اتچ کردم واست :چشمک:

drhadi_20
پنج شنبه 21 تیر 1386, 14:12 عصر
خیلی ممنون دوست عزیز ولی من خیلی لز برنامه سر در نیاوردم! من تعدادی فایل صوتی دارم که میخوام با mediaplayer اجرا بشه، مثلا وقتی میخوام url را بدهم از توی فایل resource فراخوانی بشه، راستش من قبلا خیلی با resource کار نکردم ولی فایلهای gif یا jpeg را میتونم استفقاده کنم ولی وقتی از همین روش استفاده میکنم برای فایلهای صوتی جواب نمیده!! اگه لطف کنید و یه کم بیشتر راهنمایی کنید ممنون میشم.

یه سوال دیگه هم داشتم، آیا در هر برنامه فقط میشه یک فایل resourece داشت یا میشه تعداد بیشتری هم داشت؟

با سپاس

shamsoft
پنج شنبه 21 تیر 1386, 15:39 عصر
این سورسی که من اتچ کردم فایل صوتی رو ریسورس می کنه و می خونه. فکر کنم شما می خواین فایل صوتی توی فایل Res باشه ولی با Media Player خونده بشه. خب باید فایل صوتی رو توی هارد کاربر extract کنی بعد مدیاپلیر رو اجرا کنی و اون فایل رو توش open کنی
نه نمیشه در یک پرژه از چند تا فایل Res استفاده کرد. فقط یکی میشه. ولی توی یک فایل Res می تونی چند تا فایل رو قرار بدی در سکشن های مختلف

drhadi_20
پنج شنبه 21 تیر 1386, 15:46 عصر
ممنون از راهنماییتون، مشکل رو حل کردم