ورود

View Full Version : دلفی و برنامه client/server

Look in future
چهارشنبه 02 اردیبهشت 1383, 06:47 صبح
من یک سرور دارم بانک اطلاعاتی و اصل برنامه ای که نوشتم روی سرور است . جالا 2 تا کلاینت هم به من دادند و گفتند که برنامه روی کلاینت ها اجرا شود جالا چه کار باید بکنم
آیا باید برنامه نویسی client /server انجام دهم چطوری یا همان برنامه single را بنویسم
لطفا زاهنمایی کنید .
:?:

Gladiator
چهارشنبه 02 اردیبهشت 1383, 09:06 صبح
باید برنامه رو به شکلی بنویسی که از روی هر کامپیوتری توی شبکه به بانک اطلاعاتی روی سرور دسترسی داشته باشه و همزمان چند کامپیوتر بتونن از این بانک اطلاعاتی استفاده کنند .

موفق باشی .

JavanSoft
چهارشنبه 02 اردیبهشت 1383, 14:59 عصر
دوست عزیز
تحقیق کوچکی انجام بده و ببین آیا بجز این 2 کلاینت قرار است کلاینتهای دیگری هم اضافه شوند یا خیر ... اگر جواب خیر است ... چون برنامه قبلا نوشته شده فقط بصورت شبکه با آن برخورد کنید (یعنی پایگاهها را به Server منتقل و از همان حالت Single استفاده کنید ... )

اما در صورت اضافه شدن در موارد دیگر ... بهتر است با تحقیقی راجب به نحوه نوشتن برنامه های چند لایه کار خود را بصورت اصولی اصلاح کنید

Look in future
سه شنبه 29 اردیبهشت 1383, 13:13 عصر
سلام دوست عزیز
بله برنامه قرار است روی چندین کامپیوتر اجرا شود در شرکت ما یک سرور است که بانک اطلاعاتsqlserver قرار است روی آۀن اجرا شود وهمچنین برنامه روی سرور قرار دارد حالا چگونه باید یرنامه نویسی را انجام دهم از چه کامپوننتهایی استفاده کنم
لطفا کمک کنید خیلی حیاتی است می بخشید اگر دیر این صفحه را دیدم

JavanSoft
چهارشنبه 30 اردیبهشت 1383, 13:32 عصر
وهمچنین برنامه روی سرور قرار دارد
منظورتان چیست ؟

حالا چگونه باید یرنامه نویسی را انجام دهم
چند تا مثال در دلفی از کلاینت /سرور هست

از چه کامپوننتهایی استفاده کنم
بهترین انها SDACاست ..معرکه .... از حاج کرامتی سراغ بگیر و بعد از استفاده بشین براش دعا کن :wink:

Look in future
چهارشنبه 30 اردیبهشت 1383, 15:12 عصر
سلام دوست عزیز
SDAC را از کجا دانلود کنم من یک خط با سرعت بالا دارم

aliasghar
چهارشنبه 30 اردیبهشت 1383, 16:23 عصر
داونلودی نیست عزیزم
باید سر کیسه را شل کرد