ورود

View Full Version : ارتباط با دیتابیس از طریق یاهو مسنجر

mehdi5106
پنج شنبه 21 تیر 1386, 06:05 صبح
از دوستان هر کی در این زمینه اطلاعاتی داره بگه چون بهشون بدجوری نیاز دارم .اصلا چنین کاری میشه انجامداده یا نه.از طریق ربات یاهو مسنجر...

jirjirakk
پنج شنبه 21 تیر 1386, 12:41 عصر
بله میشه انجامش داد :)
برنامه رویا که واسه علی مشاطان هستش، قسمتی برای اسکریپت نویسی داره که قابلیت اتصال به دیتابیس رو به شما میده
خودتون هم می تونید برنامه ای مشابه و به صورت کاستوم برای خودتون بنویسید که البته یه خورده برای به دست آوردن پروتکل ها و نحوه انتقال پیام های یاهو شاید دردسر بکشید اما تجربه خوبی براتون به دنبال خواهد داشت

mehdi5106
پنج شنبه 21 تیر 1386, 15:27 عصر
منظروم رو درست متوجه نشدید.
این دیتابیسی که می گم دیتابیس یک سایت دانشگاه هستش که من می خوام به دیتابیس سیستم دانشجویی یک دانشگاه وصل بشم .با دادن نام کاربری و رمز عبور.آیا چنین امکانی وجود داره یا نه؟

shamsoft
پنج شنبه 21 تیر 1386, 16:00 عصر
فکر نکنم چنین کاری بشه انجام داد. آخه معمولا این رباط های یاهو هم که برای ارسال دستور ازشون استفاده میشه دارای یک سرور روی کامپیوتر قربانی هستند و دستوراتی رو که میگیرند اجرا می کنند. که اون دستورات هم از قبل تعریف شده است.
برای Login کردن به سیستم دانشجویی (فکر کنم منظورت سیستم مروارید باشه) نمیشه این کار رو به راحتی کرد یا شاید هم اصلا نشه. به غیر از اینکه XSS یا SQLI ازش داشته باشی که بتونی یوزر و پسورد رو از طریق لینک ارجاع بدی که اگه این جوری هم باشه بازم باید بتونی از طریق رباط یه لینک رو اجرا کنی که دیگه اگه روی کامپیوتر خودت باشه میشه یه کارایی کرد. ولی اون XSS و SQLI به راحتی بدست نمیاد.
یا حتی اگه بتونی نحوه POST شدن دیتا رو پیدا کنی بازم میتونی یه کارایی بکنی
در کل می گم که اگه بخوای این کار رو بکنی کار ساده ای نیست.

rezavb6
یک شنبه 28 بهمن 1386, 14:34 عصر
ببین جواب سوالت اینجاست
www.tablighdarchatroom.blogfa.com