View Full Version : واکشی اطلاعات از فایل
yavari
پنج شنبه 21 تیر 1386, 14:47 عصر
با سلام خدمت دوستان
متاسفانه من هیچ دیدی نسبت به فاکس پرو ندارم و یه برنامه دارم که با فاکس پرو نوشته شده (سورسشو ندارم فعلا) و اطلاعاتش داخل فایل ذخیره شده !
محتویات فایلها به صورت عادی خرچنگ قورباغه هست !
چجوری میتونم اطلاعاتشو استخراج کنم ؟
ممنون میشم دوستان راهنمائی کنن !
rahro
شنبه 23 تیر 1386, 06:43 صبح
با سلام خدمت دوستان
متاسفانه من هیچ دیدی نسبت به فاکس پرو ندارم و یه برنامه دارم که با فاکس پرو نوشته شده (سورسشو ندارم فعلا) و اطلاعاتش داخل فایل ذخیره شده !
محتویات فایلها به صورت عادی خرچنگ قورباغه هست !
چجوری میتونم اطلاعاتشو استخراج کنم ؟
ممنون میشم دوستان راهنمائی کنن !
سلام
نفرمودید تحت داس است یا ویندوز !؟ بحر حال ممکن است اطلاعات مندرج در فایلها بصورت کد نوشته شده باشه که باید ریکد بشن اگر ممکنه کم حجمترین آن رو آپلود کن . این شاءالله موفق میشی .
mehran_337
شنبه 23 تیر 1386, 08:01 صبح
اگه اطلاعات تحت داس وارد شده در ویندوز بصورت ناخوانا می بینید . بقیه موارد ممکن هم علی آقا گفتند
hmm
شنبه 23 تیر 1386, 08:02 صبح
اگه dbf ها تحت dos هست و اطلاعات فارسی درون آنها ذخیره شده میبایست از یک فارسی ساز مانند sepand ویا vegaf برای مشاهده اطلاعات آن استفاده کنید(البته اگه کدینگ آن ایران سیستم باشد) اگه یه dbf کوچک رو ضمیمه کنید راحت تر میشه کمکتون کرد.
برای کانورت هم قبلا برنامه هایی معرفی شدن.
yavari
شنبه 23 تیر 1386, 08:12 صبح
سلام
ممنون از دوستان
یه نمونه ای از فایلها رو آپلود کردم .
ضمن اینکه اعتراف میکنم اصلا رو این مواردی که دوستان عنوان کردن شناختی ندارم .
ممنون میشم در سطح ابتدائی توضیح بدید ! :خجالت:
با احترام
hmm
شنبه 23 تیر 1386, 08:19 صبح
متاسفانه فایل شما فاکس پرو نیست
rahro
شنبه 23 تیر 1386, 08:38 صبح
سلام
ممنون از دوستان
یه نمونه ای از فایلها رو آپلود کردم .
ضمن اینکه اعتراف میکنم اصلا رو این مواردی که دوستان عنوان کردن شناختی ندارم .
ممنون میشم در سطح ابتدائی توضیح بدید ! :خجالت:
با احترام
سلام
تا اونجایی که حقیر که متوجه شدم برنامه تحت داس است و ایران سیستم ولی با توجه به اینکه یک نوع پسوند ndx که مربوطه به ایندکس های فاکس است در فایلها وجود داره ولی فایلها با فاکس 2.6 باز نمیشن و باید از طریق کد نویسی نگاه کرد که هدر فایلها تغییر کرده یا خیر در صورت عدم تغییر , میشه گفت این فایلها مربوط به فاکس نیست .
در کل ببینیم نظر سایر اساتید چیه ؟!
IC_prog
شنبه 23 تیر 1386, 09:56 صبح
این فایلها مال فاکس نیست . احتمالا پاسکال شاید هم کلیپر
سعید حمیدیانفر
شنبه 23 تیر 1386, 09:59 صبح
سلام
به نظر من این برنامه از نوع برنامه هایی که تو وزارت آموزش و پرورش بصورت تحت داس نوشته شده و مطمئنا با فاکس پرو نیست .
اونطور که من تحقیق کردم این برنامه ها رو با یک سری کتابخانه های خاص تو سی نوشتن و فرمت فایلهای بانک اطلاعاتی اونها دقیقا مشخص نیست . اما تو اکثر این برنامه ها یک امکان گزارش سازی و ذخیره روی دیسک هست که گزارشهای تولید شده رو بصورت فایل متنی بیرون میده و اونوقت میشه روی این فایل متنی کار کرد .
اگر برنامه شما هم این امکان رو داره دست بکار بشید و یه نمونه گزارش تولید شده متنی آپلود کنید تا مشکلتون بهتر حل بشه .
hmm
شنبه 23 تیر 1386, 12:50 عصر
فایل ها با فرمت پایل هستند که فقط با داشتن استراکچر رکوردها میشه بصورت مطمئن اونها رو کانورت کرد
yavari
شنبه 23 تیر 1386, 13:32 عصر
سلام
به نظر من این برنامه از نوع برنامه هایی که تو وزارت آموزش و پرورش بصورت تحت داس نوشته شده و مطمئنا با فاکس پرو نیست .
اونطور که من تحقیق کردم این برنامه ها رو با یک سری کتابخانه های خاص تو سی نوشتن و فرمت فایلهای بانک اطلاعاتی اونها دقیقا مشخص نیست . اما تو اکثر این برنامه ها یک امکان گزارش سازی و ذخیره روی دیسک هست که گزارشهای تولید شده رو بصورت فایل متنی بیرون میده و اونوقت میشه روی این فایل متنی کار کرد .
اگر برنامه شما هم این امکان رو داره دست بکار بشید و یه نمونه گزارش تولید شده متنی آپلود کنید تا مشکلتون بهتر حل بشه .
سلام
ممنون از راهنمائیتون
درسته! من اشتباه میکردم ، برنامه با C هست !
اما من نتونستم اون گزارشی رو که شما اشاره کردید رو بگیرم !
میشه واضح تر بگید !
ممنون
سعید حمیدیانفر
یک شنبه 24 تیر 1386, 10:05 صبح
ببینید من نمونه این جور برنامه ها رو تو مدارس دیدم . همون برنامه تحت داس سراسری که برای ثبت ریزه نمرات و اطلاعات دانش آموزان اکثر مدارس ازش استفاده می کنن . البته یک سری از مدارس هم که کلاسشون رو بالاتر از داس میدونستن رفتن و یه خورده پول خرج کردن و یه برنامه تحت ویندوز خریدن که امکاناتی نظیر تلفن گویا و شبکه و ... داشته باشن.
حالا مشکل اصلی این مدارس این بود که نمی خواستن اون حجم اطلاعات چندین سالشون رو دوباره وارد کنن و در واقع وارد کردن اون همه اطلاعات هم غیر ممکن بود و هم غیر مقرون به صرفه (شرمنده که فاتحه ادبیات شیرین فارسی رو دارم میخونم ) .
اما تو این برنامه تحت داس پیش بینی شده بود که یک روزی روزگاری ممکنه یک مدرسه بخواد یک گزارش جدید از اطلاعاتی که داره بسازه که احتمالا این گزارش تو برنامه پیش بینی نشده . برای همین منظور یک ابزار گزارش سازی پویا تو برنامه پیش بینی کردن و از اون جالبتر اینکه این گزارش رو میشه بصورت متنی روی دیسک ذخیره کرد .
حالا باید ببینیم این برنامه ای که شما دارین هم همچین امکانی رو داره یا نه ؟
بسیار خوب . فکر کنم دیگه باید بگم قصه ما به سر رسید .....
شرمنده که اینقدر مجبور شدم پر حرفی کنم .
سعید حمیدیانفر
یک شنبه 24 تیر 1386, 10:07 صبح
فایل ها با فرمت پایل هستند که فقط با داشتن استراکچر رکوردها میشه بصورت مطمئن اونها رو کانورت کرد
البته این فرمایشه دوست عزیزمون هم کاملا درسته .
اما سوال اینجاست که چطوری میشه استراکژچر اینجور فایلها رو فهمید ؟.
من خودم برای تبدیل جدوال DataEase به این قضیه نیاز مبرم دارم .
yavari
دوشنبه 25 تیر 1386, 10:35 صبح
سلام
ممنون از راهنمائیهای دوستان !
پس چیزی که معلومه اینه که برا نوشتن برنامه کانورت دو مرحله دارم :
1 . تبدیل کد پیج ایران سیستم به UTF8
2 . دست یافتن به ساختار رکوردها
برا مرجله اول کار کسی سورسی داره ؟
ممنون از توجه دوستان
hmm
دوشنبه 25 تیر 1386, 10:54 صبح
تو همین فرم برنامه های زیادی معرفی شده
سعید حمیدیانفر
دوشنبه 25 تیر 1386, 12:35 عصر
پس چیزی که معلومه اینه که برا نوشتن برنامه کانورت دو مرحله دارم :
1 . تبدیل کد پیج ایران سیستم به UTF8
2 . دست یافتن به ساختار رکوردها
نه این دو تا مرحله رو جابجا گفتی
باید اول ساختار رکورد ها رو بدست بیاریم .
بعد اطلاعات رو کانورت به جداول فاکس یا یه فرمت متنی ساده
و در آخرین مرحله تبدیل کد پیج ایران سیستم به ویندوز.
حالا برا مرحله اول کسی راه حلی میدونه ؟
سعید حمیدیانفر
سه شنبه 02 مرداد 1386, 11:03 صبح
خب مثله اینکه کسی علاقه به ادامه این بحث نداره
اما این راه شاید به دردتون بخوره .
برای پی بردن به ساختار فایل های اطلاعاتی این برنامه
میشه یک بانک رو در نظر گرفت . بصورت آزمایشی اطلاعاتش رو خالی کنیم
بعد یه کپی ازش تهیه کنیم
حالا یک رکورد به فایل اضافه کنیم و باز یه کپی ازش بگیریم و بزارم کنار کپی قبلی
حالا یه رکورد دیگه و بازم هم همون کپی رو تهیه کنیم
حالا سه تا فایل از شرایط مختلف فایل در دسترس مون هست
با یک هگز ادیتور قوی که من خودم WINHEX (http://www.x-ways.net/) رو توصیه میکنم
میتونیم این سه تا فایل رو با هم مقایسه کنیم و به نتیجه مطلوب برسیم
خیلی دوست دارم نظر بقیه دوستان رو هم بدونم .
rahro
سه شنبه 02 مرداد 1386, 12:30 عصر
خب مثله اینکه کسی علاقه به ادامه این بحث نداره
اما این راه شاید به دردتون بخوره .
برای پی بردن به ساختار فایل های اطلاعاتی این برنامه
میشه یک بانک رو در نظر گرفت . بصورت آزمایشی اطلاعاتش رو خالی کنیم
بعد یه کپی ازش تهیه کنیم
حالا یک رکورد به فایل اضافه کنیم و باز یه کپی ازش بگیریم و بزارم کنار کپی قبلی
حالا یه رکورد دیگه و بازم هم همون کپی رو تهیه کنیم
حالا سه تا فایل از شرایط مختلف فایل در دسترس مون هست
با یک هگز ادیتور قوی که من خودم WINHEX (http://www.x-ways.net/) رو توصیه میکنم
میتونیم این سه تا فایل رو با هم مقایسه کنیم و به نتیجه مطلوب برسیم
خیلی دوست دارم نظر بقیه دوستان رو هم بدونم .
سلام
جالب بود .
آیا این نرم افزار مجانیه یا کرک میخواد؟
سعید حمیدیانفر
چهارشنبه 03 مرداد 1386, 08:12 صبح
آیا این نرم افزار مجانیه یا کرک میخواد؟
نه منکه بدون مشکل استفاده میکنم
باز هم از سایر دوستان خواهش می کنم این تاپیک رو بیشتر عنایت کنن
تا شاید بتونیم به راه حلهای بهتری برسیم .
موافقید ؟
farhad_shiri_ex
چهارشنبه 03 مرداد 1386, 11:14 صبح
با سلام !
دوست عزیز بانک اطلاعاتی شما توسط کامپایلر C درست شده است البته همانطور که می دانید در زبانهای سطح پایین دو روش برای تشکیل بانک اطلاعاتی وجود دارد
1- Text Del
2- Randmize Data
یعنی به دو روش معمولی تکست فایل با جدا کننده و یک روش هم بانک کی به طور تصادفی داخل آن نوشته می شود .
حال برای تبدیل فایل شما که از نوع دوم می باشد می شود به این طریق عمل نمود!
یک اینکه در اینگونه DataBase ها چون هر فیلد و هر رکورد یک آدرس را در خود ذخیره میکنند و برنامه نویس خیلی راحت با استفاده از این آدرسها به این رکورد ها دسترسی دارد و می تواند از آن استفاده نماید به همین دلیل برای کانورت اطلاعات این گونه بانکها کار مشکلی است چون شما باید به این آدرسها دسترسی پیدا کنید البته کار نشد ندارد در ضمن اینگونه بانکها هیچ گونه قاعده ای راجع به نوع فیلد و رکورد را پشتیبانی نمیکنند و این کار را مشکل می سازد چون همه چیز را برنامه نویس سیستم خلق کرده است برای سرگردان نماندن شما پیشنهاد میکنم از برنامه DEBUG تحت داس برای کنترل بانکها استفاده نمایید.
البته روش WINHEX هم جالب است اما دوستمان نگفت چه چیزی رو می خواهد کنترل نمایید و به چه نتیجه ای برسد شما از روی آدرس هگزادسیمال کاراکترها به چه چیزی قرار است برسید اگر می شود کمی تشریح کنید!
سعید حمیدیانفر
چهارشنبه 03 مرداد 1386, 11:29 صبح
البته روش WINHEX هم جالب است اما دوستمان نگفت چه چیزی رو می خواهد کنترل نمایید و به چه نتیجه ای برسد شما از روی آدرس هگزادسیمال کاراکترها به چه چیزی قرار است برسید اگر می شود کمی تشریح کنید!
برداشت من این بود که فایلهای اطلاعاتی مورد نظر از نوع متنی باشند که
به یک قاعده منظم در فایل قرار می گیرند
و استفاده از winHEX هم به ما کمک می کند که در این نوع فایلها کد کاراکترهای قراردادی جدا کننده و یا پایان خط رو که در ادیتور های متنی قابل روئت نیست ، ببینیم و در برنامه استفاده کنیم
در مورد فایلهای متنی تصادفی فرمایش شما کاملا درست است .
اما سوالی که برای من پیش آمده اینه که شاید بشه با همین ادیتور ها که مخصوصا امکان جستجو و نمایش مقدار های هگزادسیمال و حتی تبدیل اونها به اعداد رو هم داره ، به اون آدرسهایی که شما می فرمایید دسترسی پیدا کنیم . حتی امکان داره این آدرسهای یک ترتیب خاص و منظم داشته باشه .
حالا اصلا از نظر شما این مطلب عملی هست ؟
farhad_shiri_ex
چهارشنبه 03 مرداد 1386, 14:13 عصر
جالبه دوست عزیز خیلی خوشحالم مبیبنم که این موضوع اینقدر برای شما جالب است !
نمی دانم شما در پاسکال ویا ++C بانک اطلاعاتی نوشته اید یا خیر البته اینطور که پیداست اطلاعاتی دارید باید عرض کنم که بله فرمایش شما تقریبا درست است شاید بشود البته من تا حالا با هگز ادیتورها این کار را نکرده ام ببین چون همانطوری که می دانید در این ادیتور ها شما وقتی روی یک کاراکتر می روید کد مبنای هگزادسیمال آن کاراکتر نمایش داده می شود حالا سوال اینجاست که به جز برنامه نویس اصلی سیستم چه گونه می توان به این کاراکتر دسترسی پیدا کرد؟
چون الگوریتم کار اینگونه بانکهای اطلاعاتی مانند ....
شما یک فایل BIN را در نظر بگیرید حالا شما می توانید با رعایت قوانین نوشتن در یک فایل BIN با استفاده از دستورات سطح پایین یک مقداری را در آن فایل ذخیره کنید مانند مواقعی که شما یک یا چند حرف را code کرده و در یک قسمتی از آدرس این فایل می نویسید تقریبا کاری که جناب و-ی-ر-وس عزیز در فایلها انجام می دهد! حال شما حتما باید ASM کار یا حرفه ای C باشید تا بتوانید به این کد و آدرس دسترسی پیدا کنید !
البته همانطور که در تاپیک قبلی گفتم کار نشد نداره ولی چون هیچ قاعده خاصی برای تولید این فایلها وجود ندارد کار کمی سخت است چون من یکسری بانک برای اینکار داشتم یعنی منهم بر روی برنامه مدرسه در مقطع ابتدایی کار کرده ام چون بانکهای این سیستم هم دقیقا به همین شکل هستند یه کارهایی روی انهم انجام دادهایم .
kalhorali
دوشنبه 15 بهمن 1386, 01:00 صبح
سلام
این فایلها مربوط به برنامه دانا (نرم افزار سازمانی آموزش و پرورش ویژه مقطع متوسطه است) فارسی با vegaf با foxpro طراحی شده
kalhorali
دوشنبه 15 بهمن 1386, 01:01 صبح
با یه کم پشتک و وارو convertoonde میشه.
امیدوارم موفق بشی.
alireza85
جمعه 03 خرداد 1387, 10:17 صبح
كسي به جواب رسيده ؟؟؟
morison
دوشنبه 20 خرداد 1387, 20:14 عصر
سلام
این فایلها مربوط به برنامه دانا (نرم افزار سازمانی آموزش و پرورش ویژه مقطع متوسطه است) فارسی با vegaf با foxpro طراحی شده
آیا باقی نرم افزاهای سازمانی آموزش و پرورش هم با همین زبان و ساختار ایجاد شدند؟
کسی تونسته این اطلاعات رو بازیابی کنه؟
من خریدار یه روش استاندارد که به نتیجه برسه و نهایتاً یه پایگاه داده از همون اطلاعات داشته باشیم هستم.
بعدشم شاید همینجا رایگان واسه دوستان ارائه کردیم.
اگه کسی دانشش رو داره بسم الله.
قدم اول تعیین هزینه ها...
morison
دوشنبه 20 خرداد 1387, 21:26 عصر
ببینید من نمونه این جور برنامه ها رو تو مدارس دیدم . همون برنامه تحت داس سراسری که برای ثبت ریزه نمرات و اطلاعات دانش آموزان اکثر مدارس ازش استفاده می کنن . البته یک سری از مدارس هم که کلاسشون رو بالاتر از داس میدونستن رفتن و یه خورده پول خرج کردن و یه برنامه تحت ویندوز خریدن که امکاناتی نظیر تلفن گویا و شبکه و ... داشته باشن.
حالا مشکل اصلی این مدارس این بود که نمی خواستن اون حجم اطلاعات چندین سالشون رو دوباره وارد کنن و در واقع وارد کردن اون همه اطلاعات هم غیر ممکن بود و هم غیر مقرون به صرفه (شرمنده که فاتحه ادبیات شیرین فارسی رو دارم میخونم ) .
اما تو این برنامه تحت داس پیش بینی شده بود که یک روزی روزگاری ممکنه یک مدرسه بخواد یک گزارش جدید از اطلاعاتی که داره بسازه که احتمالا این گزارش تو برنامه پیش بینی نشده . برای همین منظور یک ابزار گزارش سازی پویا تو برنامه پیش بینی کردن و از اون جالبتر اینکه این گزارش رو میشه بصورت متنی روی دیسک ذخیره کرد .
حالا باید ببینیم این برنامه ای که شما دارین هم همچین امکانی رو داره یا نه ؟
بسیار خوب . فکر کنم دیگه باید بگم قصه ما به سر رسید .....
شرمنده که اینقدر مجبور شدم پر حرفی کنم .
آقای حمیدیانفر من دو تا عکس از یکی از همین نرم افزارها اینجا گذاشتم.
می شه بفرمایید از کدوم قسمت این گزارش رو می شه تهیه کرد و توی دیسک ذخیر ه کرد؟
1885918860
binyaz2003
سه شنبه 21 خرداد 1387, 10:17 صبح
منم دقيقا همين برنامه رو البته براي دبيرستان ديدم.همه منوها شو با دقت گشتم و امتحانکردم.جايي براي گزارش سازي و ذخيره اون نبود.
binyaz2003
پنج شنبه 03 مرداد 1387, 12:02 عصر
کسي به نتيجه اي نرسيد؟من هنوز مشکل دارم؟گزارشي رو که ميگن پيدا نکردم.
ميشه اسم و نسخه برنامه اي رو که اون گزارش رو داره بگيد؟
Parmida48
شنبه 14 شهریور 1388, 00:58 صبح
ببخشین من امروز این مطلب رو دیدم امیدوارم مشکلتون حل شده باشه وگرنه :
اگه منظورتون استخراج اطلاعات برنامه است با توجه به اینکه یکی از دوستان فرمودند این نرم افزار امکان طراحی داینامیک ریپورت رو داره پیشنهاد میکنم یک گزارش جدید طراحی کنید که شامل هیچ چیز اضافی غیر از فیلدها نباشه .
برنامه رو اجرا کنین و در مرحله پیش نمایش سیستم رو بوت کنین تا در حین خروج فایل پاک نشه.
بعد با یک برنامه C یا Basicمحتوای فایل رو استخراج و به DBF تبدیل کنین ، البته اگه کمی بخت یارتون باشه و اطلاعات فایلتون منظم با شه میتونین با فاکس این اطلاعات رو Import کنین .
بقیه کار رو که تبدیل اطلاعات به UTF-8 بایستی تو ویندوز انجام بدین.
با عرض پوزش از اساتید.
sarab2009
سه شنبه 14 مهر 1388, 06:59 صبح
من تبدیل نرم افزار دبیرستان و انجام دادم اگه کسی خریداره به من email بده
sarabadani.dev@gmail.com
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.