ورود

View Full Version : پایگاه داده مناسب برای ASP.NET

یاسر مددیان
پنج شنبه 21 تیر 1386, 17:01 عصر
سلام
من در این تالار موارد مربوط به MYSQL و SQL Server رو دیدم ولی یه چیز رو متوجه نشدم که در ادامه عنوان می کنم.
من تو یه هاست یه تالار VB راه اندازی کردم و یه سایت که خودم با ASP.NET طراحی کردم رو در همون هاست راه اندازی کردم. تو تالار گفتمان اطلاعات خیلی زیادی وجود داره ولی سرعت بالا اومدن اون چندین برابر سایت منه. البته شاید نحوه کدنویسی من اشتباه باشه ولی این و باید در نظر بگیریم که سرعت MYSQL خیلی بیشتر از SQLSERVER.
بطور مثال من بخوام یه سایت طراحی کنم که باید اطلاعات زیادی توش بره و بانکش خیلی سنگین بشه حالا سوال من اینه که اگه ما تو برنامه هایی که با ASP.NET می نویسیم از MYSQL استفاده کنیم تاثیری رو سرعت داره یا نه ؟ و اصولاً بهتره که از SQLSERVER استفاده کنیم یا MYSQL ؟
در کل می خوام کاری کنم که سرعت سایت در لود کردن اطلاعات از بانک و انجام عملیات روی آن بالا بره .

با تشکر

Behrouz_Rad
پنج شنبه 21 تیر 1386, 17:09 عصر
تفاوتی از نظر سرعت بین MySQL و SQL Server وجود نداره...
عوامل بسیار زیاد دیگه ای از جمله خود سرور در این امر دخیل هستند.

موفق باشید.

یاسر مددیان
پنج شنبه 21 تیر 1386, 17:12 عصر
پس چطور تو یه هاست سرعت فورم خیلی بالاتر از سرعت سایتیه که من طراحی کردم؟

Behrouz_Rad
پنج شنبه 21 تیر 1386, 17:31 عصر
پس چطور تو یه هاست سرعت فورم خیلی بالاتر از سرعت سایتیه که من طراحی کردم؟

البته شاید نحوه کدنویسی من اشتباه باشه

عوامل بسیار زیاد دیگه ای...
...............

یاسر مددیان
پنج شنبه 21 تیر 1386, 18:41 عصر
میرم دنبال مشکل کارم.

ممنون از راهنمایی.

CodeMasterX
جمعه 22 تیر 1386, 00:56 صبح
آقای راد که جواب رو لطف کردن دادن.
سرعت MySQL و SQLServer تفاوت اساسی نداره.برای بهینه شدن سرعت و کارایی وب سایت شما باید به نحوه طراحی برنامه و دیتابیس و کد نویسی توجه کنید.تکنیک های کش کردن داده ها و صفحه ها، نحوه طراحی صفحات، متدهایی خواندن و ذخیره کردن داده ها خیلی مهم تر از نوع بانک هستند.