View Full Version : کمک به برنامه نویسان مبتدی
sohi2006
جمعه 22 تیر 1386, 10:07 صبح
باتوجه به متعددبودن زبانهای برنامه نویسی هر از چندگاهی برنامه ای بگویید که من برنامه نویس مبتدی بنویسم تا به این وسیله با دنیای حرفه ای ها وبازار کار آشنا شوم.
ممنون
SYNDROME
جمعه 22 تیر 1386, 11:13 صبح
با سلام
باتوجه به متعددبودن زبانهای برنامه نویسی هر از چندگاهی برنامه ای بگویید که من برنامه نویس مبتدی بنویسم تا به این وسیله با دنیای حرفه ای ها وبازار کار آشنا شوم.
ممنون
دوست عزیز با گفتم یک برنامه ممکن است یکی در سطح آن برنامه باشد و به راحتی بتواند بنویسد و هیچ بار علمی برای آن ندارد و برای دیگری آن قدر سخت است که نمی تواند بنویسد و از برنامه نویسی زده می شود.
البته راه کارهایی وجود دارد مثل اینکه برنامه ای که گفته می شود برای یک سطح خاص باشد.
ولی به جای این کار شما خودتان یک برنامه را انتخاب کنید و شروع به نوشتن آن بکنید.چون برنامه ای که شما انتخاب کرده اید برای خودتان هم جالب است و اگر طولانی هم شد شما را خسته نمی کند.البته اگر بنده بخواهم چند بر نامه نام ببرم.(البته اینها نظر شخصی بنده است)
1-دفترچه تلفن
2-ثبت نام دانش آموزان
3-ماشین حساب
......
X-حسابداری
. . . .
Z-تولید
. . . .
می بینید که اولین گزینه برنامه ای است که پروژه اکثر معلمان ما است.
و آخر پروژه ای است که کار در سطح بالا کار یک تیم کاملا حرفه ای است که اگر به یک نفر پیشنهاد کنند شاید هیچ وقت نتواند تمام کند.
بهترین کار این است که شما خودتان انتخاب کنید.
این نوشته ها فقط پیشنهاد شخصی بنده است.
موفق و پایدار باشید.
shamsoft
جمعه 22 تیر 1386, 11:29 صبح
بله حق با SYNDROME است
ولی خب شما قبل از اینکه بخواین چیزی بنویسید باید مقدماتی از برنامه نویسی رو بلد باشید (البته اگر تازه کار هستید) مثلا بهترین پروژه برای شروع همین دفترچه تلفن هست. اگه بتونید اینو بنویسید یعن اینکه مقدمات برنامه نویسی دیتابیس رو بلد بودید.
اول به دیتابیس کانکت کنید و اطلاعات رو حذف و ویرایش و اضافه کنید
بعد برنامه رو گسترش بدید و مثلا جستجو هم براش ایجاد کنید.
و همین طور امکاناتش رو زیاد کنید تا مثلا در نهایت یک گزارش گیری ساده هم براش بسازید
همین طور که می بینید اگر پشتکار داشته باشید می تونید توی چند مرحله آموزش و برنامه نویسی، مقدماتی از برنامه نویسی دیتابیس رو یاد بگیرید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.