View Full Version : Timer
m_zi
یک شنبه 24 تیر 1386, 16:02 عصر
سلام و خسته نباشید
من می خوام در برنامه ام از یک Timer استفاده کنم که هر مثلا 2 میلی ثانیه فانکشنی را اجرا کند
ممکنه کمکم کنید خیلی نیازش دارم
بسیار ممنون
drhadi_20
یک شنبه 24 تیر 1386, 16:22 عصر
خیلی ساده است دوست عزیز
ببین، اول یک کنترل timer به فرمت اضافه کن، بعد خاصیت interval اونو باید تنظیم کنی، مثلا اگه میخوای یک کاری را هر یک دهم ثانیه یک بار اجرا کنی باید interval را 100 تنظیم کنی، بعد روی کنترل تایمر double click کن تا پنجره کد باز شود، بعد در این قسمت هر چیزی که میخوای هر یک دهم ثانیه یکبار اجرا بشه اضافه کن، فکر نکنم مشکلی داشته باشی ولی اگه مشکلی بود همینجا بگو تا کمکت کنم،
البته دقت کن که کنترل timer از نظر زمانی خیلی دقیق نیست و نباید مقادیر خیلی کم و یا خیلی دقیق به آن داد، بطور مثال اگه مقدار interval برابر با 174 باشد، ممکن است هر 200 و یا 160 و.... یکبار اجرا گردد!
موفق باشی
m_zi
دوشنبه 25 تیر 1386, 07:28 صبح
ممنون از جوابتون . اینو می دونستم منظورم این بود که چه جوری متغیری از این نوع تعریف کنم و بعد ازش استفاده کنم
m_zi
دوشنبه 25 تیر 1386, 09:00 صبح
ببخشید من مشکلم رو اینجوری بیان می کنم لطفاٌ کمکم کنید
private sub a ()
text1.text="dgdfgd
timer1.enabled=true
text2.text="dgf
....
......
end sub
private sub timer1_timer()
' اینم فاکنشنی که می خوام اجرا بشه
end sub
سوالم اینه که تایمر از وقتی که Enabled میشه شروع به کار می کنه ؟
سوال 2 اینه که درا وقتی تایمر True میشه بلافاصله وارد Event تایمر نمیشه تا آخر خط اون پروسی جور میره بعد وارد Timer1_Timer میشه . من می خوام هر جا که فعال شد همونجا وارد Event مربوءه بشه
مرسی اگه زودتر جواب بدید
منتظرم
drhadi_20
دوشنبه 25 تیر 1386, 11:30 صبح
سلام،
راستش منم تا حالا به این موضوع توجه نکرده بودم، اگه منظورتونو درست فهمیده باشم اینجوریه که وقتی تایمر را از درون یک روال فعال میکنید تا پایان یافتن خطوط این روال اجرا نمیگردد، درسته؟ آخه تا حالا چنین چیزی برای من پیش نیامده، البته بگم که من خیلی حرفه ای نیستم ولی ببین نمیتونی در جای دیگر قبل از فراخوانی روال تایمر را فعال کنی؟ البته حتما تا امشب بیشتر روش کار میکنم اگه چیز دیگه به ذهنم رسید حتما میگم،
موضوع جالبی شده! دوستان دیگه اگه چیزی میدونن بگن
drhadi_20
سه شنبه 26 تیر 1386, 13:59 عصر
مشکل حل شد؟
__siavash__
سه شنبه 26 تیر 1386, 18:09 عصر
وقتی تایمر True میشه تا از اون پراسیجر خارج نشه سراغ تایمر نمیره !
این کد همین مطلب رو نشون میده :
اینتروال تایمر رو هم 1 بذار
Private Sub Command1_Click()
Timer1.Enabled = True
For i = 1 To 5000
Me.Caption = i
Next
End Sub
Private Sub Timer1_Timer()
MsgBox "This is Timer Msg"
End Sub
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.