ورود

View Full Version : گزارش گیری از رکورد های خالی- تعریف یوزر

ashkanjoon
دوشنبه 25 تیر 1386, 18:05 عصر
دوستان من یک دیتابیس با access 2007 درست کردم که مشخصات فردی اشخاص و نمرات دروس مختلف اونها رو میگیره (شکل زیر نمونه ای از فرم ساخته شده هستش) حالا اگه قرار باشه در گزارش گیری از دیتابیسم (riport) طوری گزارش رو تنظیم کنم که افرادی که اسم اونها در دیتابیس وجود داره و در کلاس یا کلاس هایی شرکت نکردند و نمره ای برای اون درس ندارند رو برای من لیست کنه چکار باید انجام بدم؟
اگه بخوام غیر از پسورد کلی که برای دیتابیس تعیین می کنم یک یوزر و پسورد دیگه هم برای دیتابیس تعریف کنم چکار باید بکنم. (اگر طوری بشه که فقط امکان درج اطلاعات و گزارش گیری رو داشته باشه چه بهتر )

ashkanjoon
سه شنبه 26 تیر 1386, 14:54 عصر
دوستان کسی هست به من کمک کنه؟

مهدی قربانی
سه شنبه 26 تیر 1386, 16:20 عصر
دوستان من یک دیتابیس با access 2007 درست کردم که مشخصات فردی اشخاص و نمرات دروس مختلف اونها رو میگیره (شکل زیر نمونه ای از فرم ساخته شده هستش) حالا اگه قرار باشه در گزارش گیری از دیتابیسم (riport) طوری گزارش رو تنظیم کنم که افرادی که اسم اونها در دیتابیس وجود داره و در کلاس یا کلاس هایی شرکت نکردند و نمره ای برای اون درس ندارند رو برای من لیست کنه چکار باید انجام بدم؟

سلام
دوست عزیز نمونه فایلتون رو آپلود کنید تا بررسی و ارائه راهکار بهتر انجام بشه .

اگه بخوام غیر از پسورد کلی که برای دیتابیس تعیین می کنم یک یوزر و پسورد دیگه هم برای دیتابیس تعریف کنم چکار باید بکنم. (اگر طوری بشه که فقط امکان درج اطلاعات و گزارش گیری رو داشته باشه چه بهتر )

در این مورد هم اگر جستجو بفرمائید دوستان مطالب متعددی رو در ارتباط با امنیت بانکها و یا ایجاد و تعریف سطوح دسترسی کاربران به هر یک از اشیاء بانک اطلاعاتی مطرح کردن که شما می تونید با استفاده و الگو برداری از راه حلهای ارائه شده به هدفتون برسید .

ashkanjoon
جمعه 29 تیر 1386, 11:00 صبح
این هم از نمونه دیتابیسی که من در access 2007 درستش کردم لطفا من رو راهنمایی کنید که
1- چرا وقتی درجه رو انتخاب می کنم برای نفر در دیتابیس ذخیره نمیشه اما وقتی رسته کاری یک نفر رو انتخاب می کنم در دیتابیس ذخیره میشه
2- چطور می تونم کاری کنم که کاربر بعد از پر کردن فیلدهای خواسته شده با دکمه اینتر به فیلد بعدی بره و نه خط بعدی (در حالت پیشفرض باید از کلید تب استفاده کرد)

چطور می تنم گزارش های زیر رو از دیتابیسم بگیرم:

1- برای مثال می خوام ستواندم های شهر تهران رو داشته باشم یا سرگرد های شهر کرج رو که کلیه نفراتی رو که نمرات رو گرفتن برام لیست کنه با تلفن های تماس و سایر مشخصاتشون
2- برای مثال می خوام ستواندوم هایی رو که از یک شهر خاص نمره ای یا کل نمره ها رو دریافت نکردند رو می خوام مشاهده کنم با تلفن های تماس و سایر مشخصاتشون
3- یک گزارش کلی که می خوام که همه افراد رو با هر درجه ای و هر شهری که در دیتابیس هست برام لیست کنه
4- یک گزارش هم می خوام که بیاد تعداد افسران درجه داران و افسران ارشدی رو که از هر شهر در دوره ها شرکت کردند رو به عدد به من نشون بده و در یک نمودار اونها رو باهم مقایسه کنه

با تشکر

ashkanjoon
شنبه 30 تیر 1386, 04:16 صبح
دوستان پیشنهاد شما چیه بنظر شما من چکار کنم؟

مهدی قربانی
شنبه 30 تیر 1386, 09:30 صبح
- چرا وقتی درجه رو انتخاب می کنم برای نفر در دیتابیس ذخیره نمیشه اما وقتی رسته کاری یک نفر رو انتخاب می کنم در دیتابیس ذخیره میشه
دوست عزیز شما در فرمتون و فیلد مورد نظر Control Source رو مشخص نکرده بودید

چطور می تونم کاری کنم که کاربر بعد از پر کردن فیلدهای خواسته شده با دکمه اینتر به فیلد بعدی بره و نه خط بعدی (در حالت پیشفرض باید از کلید تب استفاده کرد)
در این مورد هم شما می تونید با مراجعه به محیط Design و Property فیلدها برگه Other خصوصیت Enter Key Behavior رو به Default تغییر بدین تا با زدن Enter قادر به حرکت بین فیلدها باشید فقط یادتون باشه که در فیلدهای Memo خصوصیت مذکور حتماً با New Line In Field تنظیم بشه .

1- برای مثال می خوام ستواندم های شهر تهران رو داشته باشم یا سرگرد های شهر کرج رو که کلیه نفراتی رو که نمرات رو گرفتن برام لیست کنه با تلفن های تماس و سایر مشخصاتشون
2- برای مثال می خوام ستواندوم هایی رو که از یک شهر خاص نمره ای یا کل نمره ها رو دریافت نکردند رو می خوام مشاهده کنم با تلفن های تماس و سایر مشخصاتشون
3- یک گزارش کلی که می خوام که همه افراد رو با هر درجه ای و هر شهری که در دیتابیس هست برام لیست کنهه
برای موارد فوق هم شما قادر هستید با ساختن query به راحتی هر نوع گزارش دلخواهی رو از جداول استخراج کنید اگر به نمونه مراجعه کنید موارد رو براتون ساختم .

4- یک گزارش هم می خوام که بیاد تعداد افسران درجه داران و افسران ارشدی رو که از هر شهر در دوره ها شرکت کردند رو به عدد به من نشون بده و در یک نمودار اونها رو باهم مقایسه کن
در این مورد هم می تونید با کمک گرفتن از ویزارد موجود برای ساخت گزارش گروهی یا همون Report Wizard در مرحله دوم یک یا چند تا از فیلدهای مورد نظر رو که قصد دارید گزارش بر اساس اونها گروه بندی بشه رو معرفی کنید در خصوص نمودار هم من خیلی کار نکردم ولی توصیه می کنم از طریق اکسپورت اطلاعات به اکسل اقدام به تهیه نمودار کنید .
ضمناً توصیه بعدی من اینه که بهتره در طراحی و ساخت جداول به تعیین جنس فیلدها دقت بیشتری کنید برای مثال بجای استفاده از جنس text برای فیلد نمرات بهتره از number استفاده کنید یا برای فیلد تاریخ می تونید سایز فیلد رو مثلاً 8 در نظر بگیرید و فرمت اونرو @@/@@/@@ قرار بدین . سعی کردم این موارد رو براتون در جدول و فرم نمونه پیاده کنم .
موفق باشید .

ashkanjoon
شنبه 30 تیر 1386, 15:33 عصر
mehdi_gh جان
از لطف شما بسیار سپاسگذارم بانک خیلی خوب شده اما اگه امکان داره علاوه بر این گزارش ها گزارشی را می توانید تهیه کنید که علاوه بر سوال کردن نام شهر نام درجه را هم سوال کرده و در خروجی برای مثال فقط ستواندوم های شهر تهران را مشاهده کنیم که نمره یا نمراتی را دریافت نکرده اند. همچنین در گزارش مشابه دیگری با همان خصوصیات ستواندوم های شهر تهران را مشاهده کنیم که نمرات کلیه دروس را دریافت کرده اند.
با تشکر

مهدی قربانی
شنبه 30 تیر 1386, 17:35 عصر
دوست عزیز همونطوری که عرض کردم شما می تونید با استفاده از query ها و شروط دلخواه هر نوع خروجی و یا گزارشی که مورد نطرتون هست رو تهیه کنید اگر خیلی با ساختمان و نوع Query ها آشنا نیستید می تونید با استفاده از نمونه ها و تاپیکهای متعددی که دوستان زحمت کشیدن و در سایت قرار دادند ایده بگیرید و یا با مطالعه کتب مرتبط اطلاعات بیشتری در این زمینه کسب کنید .

گزارشی را می توانید تهیه کنید که علاوه بر سوال کردن نام شهر نام درجه را هم سوال کرده و در خروجی برای مثال فقط ستواندوم های شهر تهران را مشاهده کنیم که نمره یا نمراتی را دریافت نکرده اند.
در یک Query جدید در قسمت criteria فیلد محل خدمت این عبارت رو وارد کنید :

[شهر مورد نظر را وارد نمائید]

همچنین در قسمت criteria فیلد درجه هم این عبارت رو وارد کنید :

[درجه مورد نظر را وارد نمائید]

همچنین در گزارش مشابه دیگری با همان خصوصیات ستواندوم های شهر تهران را مشاهده کنیم که نمرات کلیه دروس را دریافت کرده اند.
به انضمام مراحل فوق در قسمت criteria فیلد های دورس این عبارت رو وارد کنید:

Is Not Null

ashkanjoon
شنبه 30 تیر 1386, 20:23 عصر
در یک Query جدید در قسمت criteria فیلد محل خدمت این عبارت رو وارد کنید :

کد:
[شهر مورد نظر را وارد نمائید]

همچنین در قسمت criteria فیلد درجه هم این عبارت رو وارد کنید :

کد:
[درجه مورد نظر را وارد نمائید]

با تشکر از نظر مفید شما اما با توجه به اینکه مقدار [درجه مورد نظر را وارد کنید] را در محل مورد نظر وراد نمودم بعد از اجرای برنامه یک رکورد دیگر برای شهر اهواز ایجاد کردم اما پس از اجرای این کوری پس از وارد نمودن شهر و درجه متاسفانه فقط درجه درخواست شده را نمایش نداده و بعضا درجات مشابه در شهر های دیگر نیز نمایش می یابد. اگر در این خصوص راهنمایی های لازم را بفرمایید ممنون خواهم شد.

مهدی قربانی
شنبه 30 تیر 1386, 22:18 عصر
یک فیلد در جدولتون اضافه کنید تحت عنوان کد درجه و برای هر درجه کدی اختصاص بدین بعد در Query مورد نظر به جای فیلد درجه در فیلد جدید ( کد درجه ) شرط رو وارد کنید و یک بار Query رو اجرا کنید باید مشکل حل بشه فکر می کنم اشکالی که شما مطرح کردید مربوط به فونت فارسی باشه . نهایتاً اگر مشکلی بود در خدمتم .