ورود

View Full Version : SEARCHING MEMO FIELD

Esikhoob
دوشنبه 25 تیر 1386, 21:49 عصر
با سلام
دوستان من می خواهم یک برنامه بنویسم که فایل SCX را مثل یک TABLE بازکند و فیلد Method آن را که یک فیلد از نوع Memo است ، از نظر یک جمله خاص SEARCH کند ( در واقع می خواهم تمام خطوط کد نوشته شده برای یک FORM را SEARCH کنم.)
به علاوه من می خواهم تمام خطوط که این جمله در آن است نشان دهد ، نه فقط اولی را ؛چون با دستور ATCLINEتا آنجا که من از HELP برنامه متوجه شدم ، فقط می شود اولین بار نوشته شدن آن جمله را در Memo دید.
لطفا مرا برای پیدا کردن بیشتر از اولین سطر راهنمایی کنید.
متشکرم

سعید حمیدیانفر
سه شنبه 26 تیر 1386, 07:19 صبح
سلام به روی ماهتون
برای جستجو کردن و یا اصلاحج کردن یک عبارت توی متدهای فرم میشه از خود ویرایشگر کد نویسی استفاده کنید . و براحتی تمام متد های کد نویسی شده رو جستجو می کنه .
منظورتون انجام همین کاره یا برا چیزه دیگه ای میخوای ؟

Esikhoob
سه شنبه 26 تیر 1386, 08:11 صبح
من می خواهم تمام Method های یک Form را با یک حرکت بگردد . نه اینکه من دونه به دونه ، تمام Method ها را باز کنم در آخر هم شاید یک Method را جابیندازم.

rezaTavak
سه شنبه 26 تیر 1386, 08:30 صبح
سلام

من درست متوجه منظورتون نشدم. اما توابع at,atc,atline,atcline,rat,right,left و... همگی برای جستجوی یک چیزی در متن هستند. من دستور at را برای شما شرح میدهم بقیه با کمی تفاوت مانند آن هستند:
اولین پارامتر تایع چیزی هست که می خواهید یافت شود. دومین پارامتر رشته ای که باید جستجو در آن صورت گیرد. سومین پارامتر هم برای چندمین تکرار است.
اگر مقداری که توسط این تابع برگردانیده میشود صفر باشد یعنی جستجو موفقیت آمیز نبوده اما عدد بیشتر از صفر محل اولین کاراکتر رشته را نشان خواهد داد
. یعنی با یک حلقه تکرار تا رسیدن به عدد صفر تمام محلهای جستجو را می توانید مشخص کنید.

atc مانند بالا است فقط به حروف انگلیسی بزرگ و کوچک تفاوتی قائل نیست.
atline مانند بالا فقط تا رسیدن به کاراکتر n\ جستجو انجام می شود.
و...

سعید حمیدیانفر
سه شنبه 26 تیر 1386, 09:50 صبح
من می خواهم تمام Method های یک Form را با یک حرکت بگردد . نه اینکه من دونه به دونه ، تمام Method ها را باز کنم در آخر هم شاید یک Method را جابیندازم.

عزیز دلم فقط کافیه موقع سرچ کردن توی یک متد گزینه all object رو از قسمت scop تیک بزنید.

binyaz2003
سه شنبه 26 تیر 1386, 11:03 صبح
علاوه بر مطلب آقای حمیدیانفر شما میتونید زمانیکه پروژه شما باز و فعال است از منوی tools گزینه code refrence را انتخاب کنید که امکانات بسیار زیادی را در اختیار شما قرار میدهد و حتی میتوانید در گزارش های خود نیز جستجو کنید.

rahro
سه شنبه 26 تیر 1386, 11:49 صبح
علاوه بر تمام اینها من چند وقت پیش نمونه برنامه ای گذاشتم که میشد از داخل یک پروژه یک کلمه رو سرچ کرد!! کمی بگردی می بینی !

kia1349
پنج شنبه 28 تیر 1386, 07:30 صبح
یه برنامه برات میذارم بکمک ایده داخل این برنامه میتونی کارتو راه بندازی

Esikhoob
جمعه 29 تیر 1386, 15:52 عصر
با تشکر از دوستان عزیز ، منظور من همان است که موقع serach کردن یک method گزینه All Objects را بزنم که آقای سعید حمیدیانفر گفتند.
سئوال آخر اینست که یک form دارای objectی به نام Dataenvironment (گرچه نمی دانم هدف این object چیست) که وقتی ما در searchمان All Objects را انتخاب میکنیم ، داخل method این object را نمی گردد. دلیلش چیست؟
با عرض معذرت و تشکر از آقای kia1349 ، بدبختانه کشش لازم را برای بررسی برنامه در خودم نمی بینم.
یک سئوال هم از آقای binzay2003 ، اگر ممکن است بفرمایید چه مزایایی دارد که ما برنامه خودمان را تحت پروژه در بیاوریم؟

binyaz2003
جمعه 29 تیر 1386, 21:44 عصر
اولین قدم جهت شروع یک برنامه به نظر من ایجاد یک پوشه جدا و ساخت فایل پروژه در آن است.اگر برنامه شما تحت پروژه نباشد چطور میتونید فایل اجرایی بسازید؟
علاوه بر منظم شدن فایل های پروژه و راحتی دسترسی به آنها میتوانید از امکانی کع در بالا اشاره کردم استفاده کنید.جهت اطلاعات بیشتر قسمت Project Manager راهنما را مطالعه کنید.