ورود

View Full Version : باز کردن فایل های نا شناخته ویندوز

samiraamiri
چهارشنبه 27 تیر 1386, 10:10 صبح
با سلام
یه برنامه نوشتم که اطلاعاتی رو با یه پسوند خاصی ذخیره می کنه و یه برنامه ی Viewer هم براش نوشتم که می تونه اون رو لود کنه. پسوند این فایل برای win ناشناخته اس حالا می خوام مثل تمام فایل های شناخته شده ویندوز که با کلیک روی فایل اون رو باز می کنه (مثلا" یه متنی رو می فهمه که با word و با محتویات همون فایل باز کنه ) وقتی روی فایلی با این پسوند کلیک شد اون فایل رو با برنامه Viewer باز کنه . چطور و با چه تنظیماتی می تونم این کارو انجام بدم؟
با تشکر

mehdi.mousavi
چهارشنبه 27 تیر 1386, 10:43 صبح
با سلام
یه برنامه نوشتم که اطلاعاتی رو با یه پسوند خاصی ذخیره می کنه و یه برنامه ی Viewer هم براش نوشتم که می تونه اون رو لود کنه. پسوند این فایل برای win ناشناخته اس حالا می خوام مثل تمام فایل های شناخته شده ویندوز که با کلیک روی فایل اون رو باز می کنه (مثلا" یه متنی رو می فهمه که با word و با محتویات همون فایل باز کنه ) وقتی روی فایلی با این پسوند کلیک شد اون فایل رو با برنامه Viewer باز کنه . چطور و با چه تنظیماتی می تونم این کارو انجام بدم؟
با تشکر

سلام.
برای اینکار باید چند تا کلید به Registry اضافه کنید. فرض کنیم که برنامه اتون میخواد فایلهایی با extension مثلا .tmp رو باز کنه و نام برنامه اتون هم مثلا tempViewer.exe باشه. برای اینکار باید ابتدا این کلید رو اضافه کنید: HKEY_CLASSES_ROOT/.tmp و Default Value اونو به مثلا tempFiles تغییر بدین. سپس کلید دیگه ای در HKEY_CLASSES_ROOT/tempFiles/shell/open/command ایجاد کنید و Default Value اونو هم به tempViewer.exe %1 تغییر بدین. بدین ترتیب ویندوز فایلهای tmp ای رو با برنامه tempViewer.exe باز خواهد کرد. من Basic بلد نیستم و الا کدش رو براتون مینوشتم.

samiraamiri
پنج شنبه 04 مرداد 1386, 11:28 صبح
با سلام
با تشکر

با سلام
در vb چطور می شه که برای برنامه آرگومنت بفرستیم (من باید برای برنامه ی viewer نام فایل انتخاب شده رو بفرستم ) نام فایلی که قرار باز بشه. می دونم با findfirstfile می شه اما چطوری نمی دونم

majidghost
جمعه 05 مرداد 1386, 17:46 عصر
شما باید از متغیر Command استفاده کنی. مثلا یه برنامه ی vb رو با یه پارامتری باز کردی حالا اون پارامتر درون متغیر Command و Command$ قرار میگیره و من پیشنهاد میکنم از Command$ استفاده کن.

samiraamiri
سه شنبه 09 مرداد 1386, 11:21 صبح
شما باید از متغیر Command استفاده کنی. مثلا یه برنامه ی vb رو با یه پارامتری باز کردی حالا اون پارامتر درون متغیر Command و Command$ قرار میگیره و من پیشنهاد میکنم از Command$ استفاده کن.

می شه توضیح بیشتری بدید

__siavash__
سه شنبه 09 مرداد 1386, 13:56 عصر
اگه یکم صبر کنی یه سورس اختصاصی در این ضمینه برات میذارم !!!

__siavash__
سه شنبه 09 مرداد 1386, 15:02 عصر
اینم از Register FileType :چشمک:

یه ماژول داره که به برنامه اضافش میکنی بعد اون کد هایی رو که توی Sub Main گذاشتم رو توی پروژت قسمت Sub Main اضافه کن بعد Startup Object رو روی Sub Main بذار
آیکون مورد نظرت هم که میخوای نمایش داده بشه کنار برنامه بذار (من یه دونه گذاشتم)
حالا وقتی ریجستر رو بزنی بعد از ریستارت Type جدید شما ریجستر میشه و ار اون به بعد با هر بار کلیک روش با برنامه شما باز میشه و آیکون برنامه شما رو هم میگیره !!!
( در این جا من پسوند svs رو ثبت میکنم )