View Full Version : قفل کردن یک Table
shahram197070
پنج شنبه 28 تیر 1386, 19:22 عصر
سلام
من در sql 2000 تازه کار هستم
میخواهم بدونم چطوری میشه یک table رو برای مدت کوتاهی قفل کرد
SYNDROME
پنج شنبه 28 تیر 1386, 21:43 عصر
با سلام
سلام
من در sql 2000 تازه کار هستم
میخواهم بدونم چطوری میشه یک table رو برای مدت کوتاهی قفل کرد
اگر منظورتان باز نکردن است می توانید بر روی SQLپسورد بگذارید ولی اگر می خواهید نتوانند اطلاعات را تغییر دهند هم می توانید با سطح دسترسی ها و هم با نوشتن یک تریگر این کار را انجام دهید.
موفق باشید.
mzjahromi
پنج شنبه 28 تیر 1386, 22:25 عصر
Start Transaction
Select ... From TableName With TablockX where...
....
....
Commit Transaction
AminSobati
جمعه 29 تیر 1386, 11:14 صبح
شهرام جان در بسیار از موارد اگر فقط رکوردهای تحت دسترسی Lock بشن برامون کفایت میکنه. مگر اینکه شما واقعا اطمینان داشته باشید که باید تمام جدول Lock بشه. نمیدونم سناریوی شما به کدومش احتیاج داره. Lock کردن کل جدول، با افزایش تعداد کاربران سیستم میتونه باعث کندیه برنامتون بشه
shahram197070
شنبه 30 تیر 1386, 10:07 صبح
سلام امین جان
بهتره که من صورت مسئله رو مطرح کنم :
برنامه حقوق و دستمزدی دارم که یکی از جدولهاش مربوط به لیست حقوق هست که باید فقط یک کاربر در آن واحد به این جدول دسترسی داشته باشه چون اطلاعاتی که تهیه می کنه باید از اون اطلاعات دیسکت بانک و لیست گرفته بشه .
حالا اگر کابر دیگه ای به جدول در همان زمان دسترسی داشته باشه معلوم نیست نتیجه چی بشه ؟
لطفا راهنمایی بفر مائید که چطوری می تونم اون جدول را برای مدت زمان محدودی قفل کنم؟
AminSobati
یک شنبه 31 تیر 1386, 23:09 عصر
اگر منظورتون اینه که فقط یک کاربر باید بتونه اطلاعات رو بخونه، روش tablockx رو استفاده کنین، اما اگر قراره یک نفر بتونه در آن واحد ویرایش کنه و دسترسی سایر کاربران برای Select بلا اشکاله، میتونین با SET TRAN ISOLATION LEVEL SERIALIZABLE کار رو انجام بدین
saeed.samiee
دوشنبه 01 مرداد 1386, 05:27 صبح
سلام
اینطور که من فهمیدم این یک جدول با اطلاعات موقته و می خواهی سایر کاربرها تداخل نداشته باشند . من توصیه میکنم دو تا فیلد "نام کاربر" و "نام کامپیوتر" را به جدول اضافه کن و ...
این کار خیلی مزیت داره یک کم فکر کن. من هم برای تهیه دیسکت بیمه و بانک همین کار را کردم .
البته من از این بحث که شروع کردی و اساتید گرامی نظر دادند استفاده کردم.
kayaus2006kayaus2006
شنبه 10 شهریور 1386, 19:49 عصر
سلام مهندس
خسته نباشید
عزیز من اگر بخوام از commit و roleback استفاده کنم یک مثال برام مطرح می کنید.
خیلی متشکرم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.