PDA

View Full Version : مشکل در fastreport

Batman
جمعه 29 تیر 1386, 08:15 صبح
با سلام دوستان من از روی یکی از مقاله های آموزشی تو این سایت گزارش با fastreport رو شروع کردم
اما یه مشکل دارم
جدول من دارای 55 رکورد هستش اما زمانی که میخوام چاپ کنم فقط یکی از رکوردها رو چاپ میکنه
البته فیلدها رو روی صفحه drag میکنم از master data هم مشکلم حل نشد
لطفا راهنماییم کنید
ممنون

vcldeveloper
جمعه 29 تیر 1386, 08:43 صبح
برای سوالات مربوط به گزارش سازها در دلفی بخش جداگانه ایی در نظر گرفته شده.

باید خصوصیت DataSet از Master Data را مقار دهی کنید تا این باند به تعداد رکوردهای DataSet ایی که بهش متصل است تکرار شود. برای این منظور یک frxDBData بر روی فرم خود بندازید و آن را به DataSet مورد نظر خودتون وصل کنید. سپس در داخل FastReport Designer، از منوی View گزینه Data... را انتخاب کنید و در آنجا نام frxDBData ایی که در مرحله قبل ایجاد کرده بودید را تیک بزنید. بعد از انجام تمام این مراحل، می تونید MasterBand را انتخاب کنید و خصوصیت DataSet آن را برابر با frxDBData ایی که ایجاد کردید قرار بدید.
با انجام مراحل فوق، باند Master Data به ازای هر رکورد داخل DataSet متصل به آن، یکبار چاپ می شود.

shayan_delphi
جمعه 29 تیر 1386, 09:04 صبح
دوبار روی Master Data کلیک کرده و DataSet رو مشخص کنید

Batman
جمعه 29 تیر 1386, 09:22 صبح
برای سوالات مربوط به گزارش سازها در دلفی بخش جداگانه ایی در نظر گرفته شده.

باید خصوصیت DataSet از Master Data را مقار دهی کنید تا این باند به تعداد رکوردهای DataSet ایی که بهش متصل است تکرار شود. برای این منظور یک frxDBData بر روی فرم خود بندازید و آن را به DataSet مورد نظر خودتون وصل کنید. سپس در داخل FastReport Designer، از منوی View گزینه Data... را انتخاب کنید و در آنجا نام frxDBData ایی که در مرحله قبل ایجاد کرده بودید را تیک بزنید. بعد از انجام تمام این مراحل، می تونید MasterBand را انتخاب کنید و خصوصیت DataSet آن را برابر با frxDBData ایی که ایجاد کردید قرار بدید.
با انجام مراحل فوق، باند Master Data به ازای هر رکورد داخل DataSet متصل به آن، یکبار چاپ می شود.
آقای کشاورز تمام این کارها رو قبلا هم کردم و فیلدهایم رو هم در سمت چپ نشون میده زمانیکه master data را رو صفحه قرار میدم و دابل کلیک میکنم گزینه frxdb (اگه درست نوشته باشم) رو انتخاب می کنم اما هیچ اتفاقی نمیفته و در زمان پرینت این خطا رو میده
cannot use the same dataset for report.dataset and band.dataset
در ضمن من از نسخه فارسی استفاده میکنم و از قسمت درج باند گزینه داده های اصلی (master band ) رو انتخاب میکنم
امیدوارم که درست گفته باشم

Batman
جمعه 29 تیر 1386, 11:40 صبح
دوستان کسی جوابی نداره

جواد ملاولی
جمعه 29 تیر 1386, 14:40 عصر
این خظایی که گفتی زمانی میاد که شما خاصیت DataSet جزء FrxReport رو تنظیم کرده باشی. یعنی با توجه به کارهایی که گفتی انجام دادی؛ این خاصیت رو باید خالی بزاری و تنظیم نکنی.
امتحان کن و جوابشو بگو.

Batman
جمعه 29 تیر 1386, 17:53 عصر
آقا هر کاری کردم نشد که نشد
کسی نظر دیگری نداره

SYNDROME
جمعه 29 تیر 1386, 21:10 عصر
با سلام

آقا هر کاری کردم نشد که نشد
کسی نظر دیگری نداره
می توانی برنامه را اینجا قرار دهید تا تست شود.(البته اگر دوست داشتی)

vcldeveloper
شنبه 30 تیر 1386, 02:44 صبح
اگر همونطور که دوستان گفتند، خاصیت DataSet شی frxReport در دلفی را خالی بزارید، دیگه نباید خطای cannot use the same dataset for report.dataset and band.dataset را بگیرید. اگر خطای دیگه ایی دریافت می کنید، متن خطا را بنویسید، یا با توجه به مطلب دوستان بخشی از برنامه خودتون را برای تست اینجا بزارید.

Batman
شنبه 30 تیر 1386, 08:51 صبح
اگر همونطور که دوستان گفتند، خاصیت DataSet شی frxReport در دلفی را خالی بزارید، دیگه نباید خطای cannot use the same dataset for report.dataset and band.dataset را بگیرید. اگر خطای دیگه ایی دریافت می کنید، متن خطا را بنویسید، یا با توجه به مطلب دوستان بخشی از برنامه خودتون را برای تست اینجا بزارید.
دوستان من خاصیت dataset شی frxreport رو هم برداشتم بازم فقط یکی از رکوردها رو نشون میده
با عرض معذرت دوستان چون فایل اصلی حجمش زیاده تصمیم گرفتم در 2 تا فایل فشرده که شامل 12 تا عکس هستش آپلود کنم
ممنونم
البته من از نسخه demo که فقط 5 صفحه پرینت میگیره استفاد ه میکنم